Nie zdołałam zobaczyć całego, był poprostu stratą czasu...
Chłopak gejo - emo.... Kolejny słaby żart...
Nie wiem kto tak wysoko ocenił ten film, mogę sie jedynie domyślać że to jakieś emowskie dzieci... (oby)
a ja widzę, że wiedzę o zyciu czerpiesz tylko z internetu
skini jako subkultura zniknęli ponad 10 lat temu, a jeśli za skinów uważasz łyse pały z ONR to ci się pie***li
gdyby ci twoi "skini" czy jakies inne grupy tak chcieli bic pedałów to by wystarczyło, zeby się czaili pod klubami gejowskimi, których pełno w Polsce i czekali na wychodzących w nocy, jakos takich przypadków nie ma
Ehhh... Mysle ze o skinach g***o wiesz... mPewnie takze nie wiesz ze ruch skinheadow zostal zapoczatkowany takze przez czarnych, a wiec z rasizmem nic wpolnego nie mial.Jesli juz to abrzdiej z lewica, anwet jest komunistyzna grupa skinow w Nowym Jorku. Choc pozniej byla fala imigrantow w wlk Brytanii to zaczely mtworzyc sie grupy rasistowskich skinow. u mnie wiem ze jest grupa takich nazistow, nie widzialem ale slyszalem ze maja swastyki wytatuowane... Potocznie nazywani sa tacy skinami, nie wiem czy poprawnie zbytnio mnie to nie interesuje. Powiem tak, mozna mowic ze skinow jest malo ,ale nie ze znikneli. Na moim osiedlu chociazby taki 1 mieszka (o ktorym mi wiadomo), wiec przestan gadac te swoje amdrosci jakoby skinow by nie bylo. Nie wiem, moze skini nie bija tam gejow bvo za duzo kamer, kto wie... Moze sie boja, w sumie oni tylko w grupie maja sile, nie jestem ich fanem (wrecz przeciwnie) ale ta jedna cecha - nienawisc do egjow uwazam w nich za slsuzna. A gdybym byl kozakiem tylko w necie to nie szedlbym do woja... Ty pewnie jestes zadowolony ze nie ma przymusowego poboru... Jestem postepowym koserwatysta, w Poslce powinny byc zmiany bo nasze spoleczenstwo jest do bani, za duzo sie klocimy i wybieramy byle kogo do rzadu, martwie sie czy da sie to w ogole zmienic. nie mowie ze ja jestem wyjatkiem, w koncu wchdoze na forum by sie klocic... Ale jesli chodzi o homo to ejste,m konserwatysta i jesli chodzi o moje poglady to wg mnie za publiczne oakzywanie sobie uczuc powinni isc do wiezienia za obraze publiczna...
Tak czytam twoje posty tutaj i widzę, że masz tak stereotypowe podejscie do ludzi, ze tylko śmiech ogarnia. Myślisz, ze każdy homo jest lewakiem LOL tymczasem wielu z nich zupełnie nie popiera lewicowych rozwiązań gospodarczych (socjalu, rozdawnictwa, systemu opodatkowania, ZUS itd), wielu z nich gówno obchodzą sprawy adopcji, bo z dziećmi nie mają zamiaru mieć nic wspólnego (ba, nawet ludziom hetero nieśpieszno do zakładania rodziny lub zostają przy tylko jednym dziecku).
Co do wojska - mnóstwo homoseksualistów służyło i służy w wojsku. Najlepszy przykład to armia amerykańska, jeśli homoseksualista chciał służyć w armii USA musiał oczywiście ukrywać swoją orientację, jednak jeśli ją mimo wszystko odkryto natychmiast był zwalniany, w artykułach po zgooglowaniu podają, że od 1994 zwolniono około 14 000 homoseksualistów (wcześniejszych danych nie podają, nie szukam już), oczywiście ci którzy się ukrywali służyli nadal.
Czyli wyobraź sobie, ze ci ludzie do tego stopnia byli gotowi oddać swoje życie za ojczyznę (jak to patetycznie ująłeś), że całkowicie poświęcali swoje życie prywatne aby móc tej ojczyźnie służyć.
Tak więc na razie wygląda to tak, że siedzisz sobie w cieplutkim domku przed kompem plując jadem, a jacyś homoseksualiści w tym czasie walczą za swoją ojczyznę.
Moze i sa homoseksualisci patrioci, ale wiekszosc obchodza coraz to liczinejsze prawa! Inaczej po coz innego bylyby te cale parady? Zreszta w Polsce homo (bo nie chodzi mi tylko o pedalow!) maja nas wsyzstkich gleboko gdizes i tyle... I watpie ze w anszym wojsku homo sluza... Tez nie pomyslales ze niektorzy z tych zolnierzy sluza zwyczajnie dla kasy lub z powodu checi do zabijania, nie kazdy zolneirz robi to dla kraju...
Brzydzisz sie karaluchow? Zapewne tak, a znasz choc jakiegos? O Amerykanach mowi sie ze sa glupi pewnie i ty powiedziales kiedys tak o nich, a znasz jakeigos? Ludzie czesto mowia o kims czy czuja jakies emocje do ludzi ktorych nie znaja, zwykle do narodow czy ludzi z jakiejs religii jak np muzulmanizm... Wiec przestan dawac takie denne argumenty, nie lubie np rosjan jako spoleczenstwa i ich kraju ale gdybym poznal jakeigos to moglbym go polubic, ale to nie zmieni faktu ze dalej nie ebde lubil rosjan...
No możesz znać i o tym nie wiedzieć, możesz go szanować jako człowieka. Wbrew temu co się ogląda w popularnych amerykańskich serialach sporo gejów nie mówi nic o swojej orientacji na przykład w pracy, czy nawet zwykłym znajomym, a jeśli nie wygląda jak Biedroń nikt się nie domyśli.
To dobrze ze nie mowia, takich wlasnie lubie! W koncu dla wielu ludzi to jest tak samo jakby ktos zaczal gadac o rzyganiu badz czyms innym (gorzej jak przy jedzeniu!)
ludzie, jak się czyta takie komentarze to rzygać się chce. nie dziwne, że do UE weszliśmy niedawno i przez ponad sto lat byliśmy pod zaborami jesli tacy idioci w tym kraju przeważają. rasiści, homofoby, hipokryci. a zeżryjcie się, zagryźcie, nie chcę tu być.
sylivia Twoja teoria jest z dupy wzięta, biorąc za przykład wydarzenia z WW2, gdzie ideologia nazistowska opierała się przede wszystkim na rasizmie, to właśnie jednostki SS (skrajni naziści), były uważane za elitarne. Tak więc bycie pod zaborami (wynikające z braku posiadania odpowiednich sił militarnych), nie ma żadnego związku z ideologią. Tak samo nie ma związku z inteligencją.
Jeżeli jednak już o inteligencji mowa, ty najwidoczniej nie jesteś wystarczająco bystra aby zauważyć że lotr12345 to zwykły prowokator, i na takie posty się nie odpowiada.
niektórzy niedługo dorównają Amerykanom jeżeli chodzi o iloraz inteligencji. a wtedy nastąpi całkowita autodestrukcja naszego narodu. sami się zniszczymy, pozjadamy się nawzajem. mam nadzieję jednak, że taki scenariusz nie będzie miał miejsca. w końcu PIS się rozpada, Palikot ma swoją partię. jak lewica się podniesie, to będziemy mieli jeszcze szansę na godne życie i miejsce na mapie Europy.
Taa... lewica... powiem to delikatnie, wez jakis noz, skieruj ostra czescia do szyi i dzgnij sie w szyje. Nie chcemy by po swiecie krazylo DNA lewactwa... Albo poplecznikow palikota...
Ty dla świata jesteś pyłkiem człowieku, więc nie wypowiadaj się w imieniu całego świata. jak zostaniesz prezydentem, to może się skuszę na ten nóż. a na razie swoje cenne rady zachowaj dla siebie i swojej rodziny. może ktoś z Twoich domowników się skusi. na pewno będzie Ci wtedy wesoło.
Powiem tak, zobacze cie na zywo to cie zabije lewicowa szmato! To glupi lewacy zniszczyli Polske!! Prezz was jest tak zle!! Gdyby nie komuna i wojna to bylibysmy silnym krajem a wy barany dalej checcie tej komuny!! Glupie lewaki... I ni pisz ze nie ejstes komunista, kazdy lewak w mniejszym czy wiekszym stopniu to komunista...
no tak, prawica ma szacunek do ludzi, szczególnie do kobiet. co widać w Twoich wypowiedziach. słoma z butów wystaje, ale się wypowiada. światowy człowiek! i cały czas teksty w stylu: "zabiję", "zabij się" "dźgnij się nożem"... dziecko skończ szkołę, a nie w CS'a całymi dniami grasz.
A co kobiety maja tu do rzeczy?! Nie obrazam kobiet tylko lewakow, no chyba ze kobiety to lewacy... Nie znam twojej plci ale w jakiejs wypowiedzi widzialem ze pisales forme meska a wiec biore cie za chlopa. Moze sie myle jak tak to trudno, nic to nie zmienia. Nie gram w CSa to glupia gra, malo realistyczna i zwyczajnie nudna. Po prostu nienawidze, szczerze nienawidze was lewakow, idzcie niszczyc inne kraje a nie Polske!!
ty nie jestes "my" tylko "ty", ja tworze te spolecznosc tak samo jak ty i mam prawo do skrajnych pogladow. a co jesli jestem homo, nie wierze w Boga i tne sobie nadgarstki bo robi mi to dobrze jak widze swoja krew? nic ci do tego, bo to nikomu nie wadzi. nie jestesmy w Iranie tylko w Europie, przejrzyj na oczy, czlowieku, bo twoje komentarze sa z dwunastego wieku kiedy palono czarownice na stosie. oczywiscie masz do tego prawo w demokracji. natomiast nie masz prawa nikomu tego prawa zabierac. moja sila glosu jest dokladnie taka sama jak twoja. pogodz sie z tym wiec ze jestem homo, z duzego miasta, lubie sobie zadawac bol, nie wierze w Boga katolickiego, mam depresje, lykam tablety, stracilam kogos w wyniku samobojstwa i skonczylam prawo na UW z jedna z najlepszych srednich na roku i zarabiam niezle pieniadze, choc jakby byla w Stanach zarabialabym 10 razy lepiej. "My ciebie tu nie chcemy"? chyba ty mnie tu nie chcesz. ale twoja sila glosu przeciwko mojej neutralizuje sie i wychodzi idealne zero, kolego.
Twoja sila glosu wcale nie ejst dokladnie taka sama jak moja. Gdyby tak bylo to by nie blyo dyktatorow... Jak sie tniesz to czemu by ciebie nie zabic? To byloby tlyko wyciagniecie pomocnej dloni... I co mnie obchodzi jaka szkole skonczylas i ile zarabiasz... W dupie to mam, w USA moglabys zarabiac mniej bo tu masz znajomsoci (inaczej bys nie miala pracy) wiec nie chrzan o zarobkach... Jak ktos ma depresje to niech idzie do psychiatry, wpolczuje ludziom z depresja, ale tylko wtedy gdy nie wyzywaja sie na innych. Samobojcom wspolczuje tylkpo wtedy gdy ktos ich skrzywdzil i nie zabili sie np rzucajca sie pod samochod (czyli niszczac czyjas wlasnosc). Wiekszosc spoleczenstwa Polskeigo nie lubi homo wiec moge powiedziec w tym wypadku MY zamiast ja, a 2 rzecz to poki co moje zdanie nei ejst tak super wazne ale juz niedlugo...
sluchaj, ja to nawet na ciebie zaglosuje, ale zrozum, ze kazdy cholerny czlowiek jest inny. nie mozesz do mnie ani do kogokolwiek mowic jak faszysta, bo wiemy co faszyzm spowodowal - miedzy innymi to, ze dzisiaj malo kto zarabia tyle ile ja w naszym kraju - a to powinno byc normalne! faszyzm jest przeciwienstwem demokracji i prowadzi do odebrania wolnosci wszystkim tym, ktorzy nie mysla tak jak ty. Myslisz ze to jest proste? sama nie raz chetnie bym komus wp... albo zamknela w piwnicy za durne wedlug mnie poglady. ALE durne poglady to prawo ludzi (np ze Smolensk spowodowaly ufoludki). Sa jednak poglady ktore sa szkodliwe - to poglady faszystowskie czyli: takich jak ty powinno sie zabijac, nie masz prawa glosu, twoj glos liczy sie mniej niz moj, jestem lepszy od ciebie, jestes gorszy - jestes gorsza. NIKT NIE JEST GORSZY. ja tez nie jestem gorsza od ciebie - ani zaden homoseksualista, ani zaden liberal, ani nawet (niestety dla ciebie i dla mnie) zaden morderca - to po prostu ludzie, ktorzy z roznych powodow popelnili to co popelnili i zwyczjnie musza poniesc za to kare (czy ona cos im da to inna sprawa - na pewno odizoluje ich ode mnie czy ciebie). NIKT NIE JEST GORSZY, nikt nie jest niepotrzebny, nielegalny, wybrakowany. Po prostu. Preferencje homoseksualne, tendencje depresyjne i wszystko to czym pogardzasz - pamietaj jedno. Jest jedna osoba, ktora z marszu mordowala homoseksualistow i niepelnosprawnych. Hitler. Oczywiscie zasada jest prosta - eliminacja wszystkich, ktorzy sa INNI od 'nas'. faszyzm w czystej postaci.
Wydaje mi sie ze w pierwszych zdaniach sugerujesz ze w Poslce byl faszyzm co jest nieprawda wiec jak jesli o to chodzilo to se pcozytaj, bo Pilsudski nei byl faszysta ani sanacja nie glosila pogladow faszystowskich takze. Hitler to zaden faszysta, to nazista a to duza roznica. Faszyzm patrzy na kraj, nazizm na narod. Nie mam nic do niepelnosprawnych, wpsolczuje im, nie mam nic do osob z depresja dopoki pzrez to nie krzywdza innych. Powinno sie im pomoc chco to nie znaczy ze nie mego o niektorych powiedziec ze sa idiotami... Nie lubie homo i nigdy nie polubie anwet gdybym jakiegos/jakas znal i lubil to homo ogolem lubic nie ebde i dalej bede sie rbzydzil. To nie ma zadnego racjonalnego wytlumaczenia czemu tak ejst tylko po prostu. Gdybym byl dyktatorem to jedyne co bym zrobil to nie pozwalal wam sie calwoac ani obsciskiwac w miejsach publiczncyh pod surowa kara... A najlepiej byloby gdybyscie mieli 1 wlasne miasto i tam sobie zyli i nikt by sobie nawzajem nie rzpeszkadzal (tzn homo i hetero)
A Ty Makusiek nie dyskutuj na takie tematy na tym forum, bo tu tylko "postępowa" "zachodnia" młodzież. Dążą do drugiej Norwegii, gdzie lesbijka jest pastorem, dziecko zabiera się rodzicom gdy jest smutne, a zoofilia jest legalna. To jest ich definicja "postępu".
O przepraszam. Zoofilia w Szwecji :) Z tego co wiem, Norwegowie wyjeżdżają na zwierzęcą sex turystykę do sąsiadów, ale to oczywiście normalne - tylko Polacy tacy zacofani :)
no przecież polacy są niemiłosiernie w tyle! powinnyśmy się wstydzić że geje nie mogą u nas adoptować dzieci, pastorka lesbijka nie u nas mówi że biblia nie odpowiada na pytania współczesnego człowieka i wciąż wielu z nas uważa że istnieje tak banalny podział masz penisa jesteś mężczyzną, masz wag.inę jesteś kobietą XD
typowy zakompleksiony polski nieudacznik życiowy zmyślający bzdury i plujący jadem na zamożne kraje, jakie to smutne...
Czołowy pedałek filmwebu znów szczeka. Zapewne marzy mu się legalnie dymać swojego kota. Wracaj pimpku do mamusi.
O co ci pierdoło chodzi ? Taki tolerancyjny jesteś ? Wczoraj Krzysia broniłeś cwelu a w ankiecie i innych tematach na fm obrażasz homoseksualistów ty mały kryptopedałku, widać od walenia w dupkę we łbie ci się miesza melepeto.
"od walenia w dupkę" - piszesz jak jak jakaś przegięta ciota
i nie przejmuj się tak ripostami internautów sfrustrowany maminsynku
Kolejny 22letni studencik wychowany przez tvn. Nie myśl że jesteś dorosły i poważny bo chodzisz na studia.
pełnoletnia to może Ty i jesteś, ale czy dorosła... tego bym nie powiedziała. a jak wiesz jedno nie równa się drugiemu. pozdrawiam
W przeciwieństwie do pani, dziewczyna ma odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem pod swoimi (co tu dużo mówić - bardzo zdrowymi) poglądami. Dziewczyna ma normalne podejście - facet powinien być facetem, a nie wymuskanym lalusiem oglądającym się tyłkami innych facetów. Dzięki takim osobom jeszcze wierzę w młode pokolenie.
"ma odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem". wskaż więc miejsce, w którym to uczyniła. boli mnie, że jesteście tak "bezstresowo" wychowywani, bo to tylko Wam szkodzi. kiedyś narozrabiałeś, to klęczałeś na grochu i nie było zmiłuj. albo też skórzanym pasem po tyłku się dostawało. dzisiaj widoczne są efekty, moje pokolenie miało cele życiowe, czego dzisiejszej młodzieży brakuje. nie było komórek i komputerów (przepraszam była Amiga, Commodore). wychodziliśmy na dwór ze znajomymi, nie było podziału na gorszych, lepszych, a geje też byli i nikt ich nie obrażał.
Wystarczy wejść na jej profil. Skoro zamieściła takie dane, to znaczy że nie boi się krytyki. Ja nie zostałem wychowany po "norwesku". Na grochu nie klęczałem, ale po tyłku nie raz dostałem. Co do komórek i komputerów się zgadzam, ale przyczyn tego co się dziś dzieje szukałbym właśnie w lewicowej, agresywnej, zachodniej propagandzie. Jeśli dziecko wychowuje się przed tv i karmi się wzorcami zgniłej moralnie zachodniej Europy to taki mamy efekt.
jakie znowu dane? nic szczególnego tam nie ma. a po buźce na zdjęciu widać, ze ma nie więcej niż 20 lat.
tak, tak... teraz dzieci siedzą cały dzień przed komputerem, jedzą chipsy i popijają colą. czytają w internecie ploteczki i inne głupoty, którymi karmią nimi swoje małe mózgi. a potem dziwimy się czemu dzieci częściej chorują, mają problemy z czytaniem, pisaniem czy ortografią. jeszcze trochę, a wszystkie długopisy w szkołach zostaną zastąpione klawiaturami. ale o czym ja piszę. to chyb nie jest miejsce na taką dyskusję.
tylko nie oj tam oj ta \m :( ! czemu nagle wszyscy zaczeli tak mowic?! skad to sie bierze? albo te wygolone boki i rude włosy ( a teraz moda na odrosty) masakra :P
jakie wygolone boki i rude włosy? o co chodzi? chyba nie jestem na czasie. a "oj tam oj tam" przejęłam od kolegi z pracy. nie mam pojęcia skąd się to wzięło.
zapytaj się skąd to wziął. Bardzo mnie to ciekawi. Nagle ludzie dookoła zaczęli tak gadać a pochodzę z trójmiasta. Teraz mamy plagę oj tam, oj tam i jasnych odrostów ;D
Jakie dane? Nad zdjęciem masz imie i nazwisko ;) I tak mam 20 lat... A i nie siedze cały dzień przed komputerem, nie jem chipsów i nie popijam colą... Cały dzień siedze w pracy albo szkole tylko czasami mam zaszczyt posiedzieć i pośmiać z was. Możesz sobie mówić co chcesz i tak mam to gdzieś - Jak mi sie zrymowało xD!
P.S. Pani widocznie jest starej daty.. Jak te starsze kobiety, wszystko na nie. Wszystko co napisałam o gejach itp. to tylko moge poglądy i nie narzucam ich nikomu... Dziwie sie tylko że wszyscy mają do mnie pretensje. Moim skromnym zdaniem facet ma być facetem a nie ciotą w różowej bluzce i leginsach. Jak jakaś dziewczyna lubi obcisłe spodnie u chłopców to jej sprawa, bo JA NIE NAWIDZE! Dziekuje za uwagę.