6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324609
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

To smutne....

ocenił(a) film na 1

Nie zdołałam zobaczyć całego, był poprostu stratą czasu...
Chłopak gejo - emo.... Kolejny słaby żart...
Nie wiem kto tak wysoko ocenił ten film, mogę sie jedynie domyślać że to jakieś emowskie dzieci... (oby)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
New_World_Order

Ale do dupy filmy, nie ma w co grać i gnoić ludzi też się nie chce
Fak,starzeje się
Branoc

użytkownik usunięty

Więc baw się...milczeć będę...

Tym razem ci daruję dziadek, ale pilnuj się - mój stary jest stewardem w Locie, więc mam zniżki na bilety. Dla mnie to żaden problem skoczyć na weekend do Berlina, Dublina czy tam Londynu i obić ci mordę, a po wszystkim pójść na filmwebowego browara.

użytkownik usunięty
Kamasutra

A nosi nowe stroje które zaprezentowane zostały w grudniu 2011 roku?

ocenił(a) film na 1

A ty widziałeś kur*a egzekucje albo ludobójstwo...? Szczerze wątpie. Wiesz tyle co ja bo wyczytałeś na Wiki albo w ksiązce do historii. Nie udawaj kozaka bo widziałeś jak w filmie kogoś zabili... uhhh juz mi lepiej ^^

ocenił(a) film na 1

A ty widziałeś ku... egzekucje albo ludobójstwo...? Szczerze wątpie. Wiesz tyle co ja bo wyczytałeś na Wiki albo w ksiązce do historii. Nie udawaj kozaka bo widziałeś jak w filmie kogoś zabili... uhhh juz mi lepiej ^^

ocenił(a) film na 1

A ty widziałeś ku... egzekucje albo ludobójstwo...? Szczerze wątpie. Wiesz tyle co ja bo wyczytałeś na Wiki albo w ksiązce do historii. Nie udawaj kozaka bo widziałeś jak w filmie kogoś zabili... uhhh juz mi lepiej ^^

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

ocenił(a) film na 10

10/10

użytkownik usunięty
New_World_Order

Miło że pytasz o moje zdrowie. Już sezon gryp i przeziębień za mną.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
New_World_Order

nara, uważam, że jesteś wartościowym gejem

użytkownik usunięty
New_World_Order

W imieniu swoim i swojego chłopaka dziękuję. Nawzajem.

ja na twoim miejscu gejurze pieprzony bym się nie udzialał społecznie tylko odizolował się od innych hetero (czyt. normalnych) ludzi. Oglądałeś 13 Dzielnicę?? pierdzielnij sobie taki mur wookół swojej dziupli i tam pedałuj do bólu nikogo to nie będzie obchodziło... homofoby roxxx

użytkownik usunięty
pawelencjusz

Coś jeszcze masz do powiedzenia, tym razem sensownego?

cały czas mówię z sensem!!! ty jakbyś myślał to byś się wogóle nie udzielał. Pozwól, że zadedykuje ci drogi gejurze pewien kawałem (choć nie wiem czy zrozumiesz jego sens): http://www.youtube.com/watch?v=SoNN4bQ8ZiA moje motto na takich jak Ty ku... chodząca!!!

użytkownik usunięty
pawelencjusz

W skali FW oceniam Twój materiał (przez Ciebie zaprezentowany) na 1/10.
I nie denerwuj się tak...

PS "gejur" tego jeszcze nie słyszałem ;-))

miałeś się już nie udzielać publicznie:D

użytkownik usunięty
pawelencjusz

Tylko dla tego że Ty masz takie widzimisię...

oj kurde szkoda, że Cię nigdy nie spotkałem. Nie byłbyś w stanie napisać tutaj czegokolwiek

użytkownik usunięty
pawelencjusz

A co chcesz się spotkać?

PS Prawo chroni każdego obywatela, ale tego nie muszę przypominać. Chyba...

ocenił(a) film na 10
New_World_Order

Żebyś ty wiedział, kto to jest sodomita...

ocenił(a) film na 1
New_World_Order

No właśnie brak mi słów :)

ocenił(a) film na 10
Makusiek

SZKODA CIĘ,MAKUSIEK,TY TYLKO FILM OGLĄDAŁEŚ,USŁYSZAŁEŚ W FILMIE SŁOWO GEJ I JUŻ WOW OD RAZU,.ŻE O GEJACH I HEJA NA FILM NAPIERDA...LAC!
JA NIENAWIDZĘ PEDZIÓW ALE TEN FILM WCALE NIE JEST O NICH,TEN CHŁOPAK SZUKAŁ...MIŁOŚCI JAKIEJŚ AKCEPTACJI LUDZKIEJ I TYLE.

ocenił(a) film na 7
Makusiek

a ja mimo, że jestem gejem w pełni to rozumiem... dla mnie np murzyni śmierdzą i to też moje zdanie i mam do tego prawo

użytkownik usunięty
Viljar

Ha!! Wlasnie!! Przyklad nietolerancyjnego pedala, ktory jeszcze chce by hetero ich tolerowali! W zyciu!! Toleruje religie, toleruje kolor skory bo tow szystko naturalne ale ine toleruje homoseksualizmu bo to jest zle i tyle!! To nienaturalne, to chore!! Precz z tego kraju c***o!!

ocenił(a) film na 7

nie nie odejde wrecz przeciwnie, zostane a kiedys w przyszlosci bede posuwał Twojego syna na Twoich oczach :)

użytkownik usunięty
Viljar

Nie, bo wczesniej was wykastrujemy i zabijemy, stworzymy cos jak auschwitz tyle ze dla pedalow ;)

ocenił(a) film na 7

nie ma szans chlopcze... pilnuj tyłka o ile fajny ... paszczurami się nie zajmujemy ;)

użytkownik usunięty
Viljar

Jakich szans? Na zywo zoabcze co sam za*****le! Myslisz ze prawo cie obroni? Gdybym na prawde sie nudzil to i bym cie znalazl, tyle ze na twoje szczescie mam w cholere rzeczy do roboty i nie ptorzebuje dotykac anwet patykiem jakeigos smierdzacego pedala...

ocenił(a) film na 7

w ogole to mnie nie rusza a nawet niepokojąco mnie to kręci... bądź dla mnie niedobry kociaku :P

użytkownik usunięty
Viljar

Nie wiem czy jestes tego swiadom ale zwiekszasz prawdopodobienstwo ze jak czlowiek zobaczy geja to go zwyczajnie skopie po pysku...

ocenił(a) film na 7

a ja nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nabijam się z Ciebie i tego dziwnego przekonania heteroseksualnych mężczyzn, że na was lecimy... tak naprawdę mam was gdzieś ;)

ocenił(a) film na 4
Viljar

dobrze ziomek, dowal tym wystraszonym ciotom
jesteś spoko twardym pedałem, jak pedały z Pulp Fiction

użytkownik usunięty
Viljar

Ciekawe czy bedziesz nas mial gdzies jak bedziemy cie kopali lezacego na ziemi...

ocenił(a) film na 7

pfff jasne ze tak, będę śmiał się aż zdechnę ... bo Wy będziecie mnie kopać ze strachu... poza tym uważaj żeby to Ciebie homoseksualiści nie skopali... zważywszy na to, że jest nas coraz więcej, wszyscy robimy większe kariery od Was i większość z nas jest silniejsza bo uprawia czynny sport za niedługo sami się wyeliminujecie... aaa i jesli myslisz ze Wami heterykami ktos się przejmuje to mylisz sie, wiekszosc homo ma na Ciebie i Tobie podobnych kompletnie wy***bane ... mało tego coraz więcej z nas ma dzieci a Ty frajerze nic z tym nie mozesz zrobic i to jest zajebiście piękne :D

użytkownik usunięty
Viljar

Poki co narazie w Polsce dzieci miec nie mozecie, a gdy bedziecie mogli to jak sie dowiem o czyms takim to zabije. Sa tay ludzie jak skini z aktorymi osobiscie nie przepadam ale ktorzy was tluka i beda tluc i to jest w nich pozyteczne ;) Na paradach bedziemy was tluc! Nie ze strachu tylko z obrzydzenia! Idzcie do piekla!! Tam wasze miejsce!!

ocenił(a) film na 7

wedle statystyk okolo 20 tysiecy par homoseksualnych juz teraz wychowuje dzieci więc zadna zgoda nie jest potrzebna :)
i wierz mi homoseksualisci tez potrafią dokopac skinom czego ja jestem najlepszym przykladem. a ty sobie rzygaj i najlepiej sie zakrztuś ani mnie to ziębi ani grzeje pasztecie :)

ocenił(a) film na 4

kozak w necie, ciota w świecie - jakis345 klasyczny przykład

nikogo nie bedziesz tłuc, bo jesteś typowym bezjajecznym smutnym internetowym krzykaczem z nadwagą, skinów nie ma od ponad 10 lat, zresztą i tak nigdy na gejów nie napadali, jedynie na Cyganów, a kiboli obchodzą jedynie bójki z policją, możesz się najwyżej zgłosić do tych kryptociot z ONR, moze ci pomogą

Vincent_Vega_

hehehe. w końcu ktoś dostrzegł, że jakis345 jest życiowym nieudacznikiem. vincent, ten typ wręcz chwali się na tym forum swym idiotyzmem. poza tym to gówniarz,nie ma sensu z nim dyskutować.

użytkownik usunięty
SatineNic

Uwazasz ze jestes taka super madra, to dam ci zadanie jak go nie rozwiazesz (a na pewon ine rozwiazesz choc jest banalne) to znaczy ze jestes debilka. Jest okragly stol, do okola niego siedzi "n" ambasadorow. Kazdy ambasador ma nie swoja flage, udowodnij ze istnieje przynajmniej 1 przesuniecie stolem takie ze przynajmniej 2 ambasadorow dostanie swoja flage.

proste. zaczynamy od n=2. n=2, wtedy 1 przesunięcie daje nam przyporządkowanie 2 ambasadorom właściwych flag. nie chce mi się dalej pisać, bo za dużo zajmie, a nie jest to tematem na forum. podaj maila, to wyślę pełne rozwiązanie indukcyjne. PS. jeżeli potrzebujesz tego do szkoły lub na studia, to poważnie podaj mi maila. będziesz mógł mi podsyłać różne zadania. zawsze chętnie pomagam. ;)

użytkownik usunięty
SatineNic

Chcesz robic to indukcja?! Przeciez to jest tak banalne ze nie trzeba tu zadnej indukcji!! Jest n-1 przesuniec stolem i jest n ambasadorow i tu trzeba sie zastanowic i wyszstko jasne! Tzw zasada szufladkowania Dirichleta ktora ejst abrdzo przydatna choc jak sie ja widzi to wydaje sie ze nic nie wnosi...

chciałam Cito w ładny sposób zapisać, dlatego myślałam, że podasz maila. z resztą w treści jest "udowodnij".

użytkownik usunięty
SatineNic

Nie bede pdoawal maila nieznajomym, w zasadzie to juz to udowodnilem piszac poprzedniego posta. Znaczy gdybym mial pisac to na ocene to bym ladnie wytlumaczyl, ale stwierdzilem ze jak napisze co z tego wynika to ludzie poczuja sie madrzy, a tak nieektorzy dalej beda mnie obrazac wiedzac ze sa glupsi ode mnie ;) I to jest piekne, to ze nie wazne co napisza w glebi ducha wiedza ze w matmie ez mmna konkurowac nie moga, ogolnie zreszta w mysleniu ;) Nie wazne jak mnie nie obrazaja omga mnie wyzywac od grubasow czy jak tam nie chca, ja takze jestem jaki jestem i gdy ktos jakos mnie nazwie nie znacze ze sie stane taki jakim mnie opisuje. Nie ejstem zalezny od tego co piszecie i to ejst wlasnie takie piekne ;) To ze wy doskonale zdajecie sobie sprawe ze nie umiecie udowodnic swojej racji ani nawet swego intelektu ;)

Rozwiąż takie zadanie .Jaki jest błąd logiczny w twoim zdaniu:
"Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza"

Odpowiedź jest oczywista i nie potrzeba dla niej matematyka. Ty jak dotąd nie umiesz rozwiązać tego zadania.

użytkownik usunięty
Vincent_Vega_

Kolejna c**ta sie odezwala... Taa skinow nie ma od 10lat... Nie wiem co za baran ci o tym powiedzial, widze nie znas zrealiow. Skini nie napadali tylko na cyganow, ale takze na antife chociazby czy wielu innych ludzi np gdy nosza rafatke bo wg nich jest ona zyzdowska... Jakby gosc wygladal jak stereotypowy pedal to i go by napadli lub gdyby zwyczajnie o tym fakcie wiedzieli. A czy ja cos pisalem o kibolach? Nie przypominam sobie. Myslicie ze was nienawidza tylko grubasy? Otoz nie, was nienawidzi duzo ludzi i bardzo dobrze!