PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466903}

Sauna

2008
6,5 4,4 tys. ocen
6,5 10 1 4387
6,7 3 krytyków
Sauna
powrót do forum filmu Sauna

3/10

ocenił(a) film na 3

Naprawdę film bardzo slaby zawiodłem się na nim dawno nie oglądałem takiego słabego filmu nie polecam !!!

ocenił(a) film na 3
barcafan850

popieram moja ocena 3/10 , i niestety muszę z przykrością przyznać że to jest jeden z najgorszych filmów jakie oglądałem w ostatnim czasie, a oglądałem sporo.

ocenił(a) film na 3
barcafan850

dokładnie, 3/10, dawno nie oglądałem takiego filmu, a w ostatnim czasie oglądałem sporo.

ronaldo45

Nie ma to jak solidna ocena... wraz z poteznymi argumentami! Nie chcę oceniać po "nicku" ale dzieci powinny takich filmów nie oglądać...
Choc z drugiej strony - jesli ogladales tyle filmow to nalezy sie "szacun ziom".

ocenił(a) film na 3
indianerjoe

Takie komentarze zachowaj dla siebie film badziewie i tyle

ocenił(a) film na 4
barcafan850

nie więcej, nie mniej a dokładnie 3

ocenił(a) film na 8
kafi44

Coś widzę, że niskie oceny dot. filmu są zarezerwowane dla tych którzy go nie zrozumieli ;) Chociaż ja też do tej pory nie bardzo go rozumiem :D
Czy ktoś z was może podać bardziej szczegółowy argument niż np. "Dawno nie widziałem tak słabego filmu". Być może dla was doskonały horror to hmmm.. "Doom" ? Jak dla mnie "Sauna" jest to film do głębszej interpretacji ;)

Pozdrawiam,
Dylan!

Dylann

Zgadzam się :)
Do filmów takiego typu trzeba dorosnąć (intelektualnie)... i nie odbierać go jako horror z wyrywaniem nóg, obdzieraniem ze skóry czy wstawaniem z grobu za sprawą dziwnego wirusa.
Moim skromnym zdaniem reżyserowi nie chodziło tyle o nastraszenie, co o przekazanie nam innych doznań i odczuć po seansie, skłonienia nas do refleksji nad sensem przekazu tego filmu.

Mi się osobiście bardzo podobał i daje 10/10 przede wszystkim za oryginalność.

ocenił(a) film na 4
Esagie

Zabawny jesteś oceniając ten film jako arcydzieło, z Twoją skalą nie byłoby słabych filmów tylko same z wyższej półki, skąd niby wiesz czego ja oczekiwałem po tym filmie?
Daję Ci gościu 1/10 za Twoje "intelektualne" wywody i za ocenę.
Pozdrawiam kłaniając się;)

kafi44

Zabawna to jest twoja twarz osobo:)...Szczerze to gówno mnie obchodzi czego oczekiwałeś po tym filmie ?
Mnie się on podobał, bardzo dobrze go odebrałem i oceniłem na tyle na ile w moich oczach zasłużył.
To, że nie zrozumiałeś go i masz koszulę jak wór z mysiej piczki też mi nie przeszkadza, a mógł bym dużo o nich napisać ;)
Więc bastuj synu, bo z cienki w uszach jesteś.
Jeśli uraziłem Twoją śmieszną dumę, to nie wysilaj się w odwecie, bo nie mam zwyczaju kłócić się na forum.

ocenił(a) film na 4
Esagie

To może Ty pochwal się swoim świńskim ryjem lolku, wyglądasz jak przez okno na strychu zapewne a od koszuli to wyjebuj wieśniaku, nie mając za wiele do powiedzenia może do spodni się przyjebiesz prostaku? nie pogrążaj się, po Twoim profilu mogę stwierdzić że cienki synek to z Ciebie, dwa filmy ocenił złamas i się kurwa udziela, z czego jeden film 10/10!! Debilu pewnie nie przemówię do Twojej pozostałości mózgu ale 10 daje się filmowi wybitnemu, arcydziełu a nie średniakowi. Współczuję kolego że ewolucja Cię ominęła szerokim łukiem, płyń leszczu;)

barcafan850

Mam zamiar obejrzec a ze jestem fanka horrorow typu Evil DeaD Zobaczymy Ocenimy

Darkcassandra

zapieracie się ze macie więcej niż piętnaście lat, a tu taki zmierzch ma ponad 7. Zasługą tej oceny są bardzo słit aktorzy. No ale cóż. Każdy ma swój gust bądź bezguście.