PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466903}

Sauna

2008
6,5 4,4 tys. ocen
6,5 10 1 4387
6,7 3 krytyków
Sauna
powrót do forum filmu Sauna

Na forum, gdzie fani horrorow rzetelnie recenzuja i oceniaja filmy.

Prosze sie nie sugerowac opiniami dzieci, ktorzy rozumieja tylko proste amerykanskie filmy.

http://horror.com.pl/filmy/recka.php?id=1808

Pozdrawiam

Ps. Ocena na imdb, tez nie odzwierciedla krytyki na tym forum...6.7/10 818 votes

Mialem zamiat nie ogladac tego filmu, ze wzgledu na niska ocene i recenzje, jednakze wychodzi na to, ze niektorzy uzytkownicy, powinni zmienic miejsce, gdzie beda wyrazac swoje malo przemyslane opinie, bo w ten sposob psuja innym mozliwosc obejrzenia ciekawego filmu.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 7
efx

ale no specjalnie nieszczególna ta recenzja... myślałem, że poruszy więcej dość niejasnych wątków... film ciekawy, ale bez wyraźnego zacięcia, ale za to wbrew temu co twierdzi recenzent ma parę tanich chwytów... jednak niesamowita atmosfera i niebanalne kreacje aktorskie robią wrażenie, ale dla mnie to za mało i tak...

6/10

ocenił(a) film na 8
efx

8/10 to odpowiednia ocena. Zgadzam się z powyższą recenzją. To chyba najbardziej klimatyczny horror jaki widziałem w ciągu ostatniego roku. Nie rozumiem skąd takie słabe oceny na FW...

ocenił(a) film na 7
absu

ojej dość przekombinowany jest(choć to właściwie na plus,ale nie każdemu się podoba....),ale fajny klimacik ma. MI jednak czegoś brakowało... również ta dziewczynka była dość irytująca, bo była chyba jedynym sztampowym elementem tego filmu... ale jest ok