Strasznie "duszny" film. Przytłaczająca sceneria, surowe zdjęcia i dźwięki, mgła, bagno i ogólnie syf. Wszystko to sprawiało, że prawie czułem unoszący się w powietrzu smród, dusiłem się bagiennymi oparami. Na mnie Sauna zrobiła ogromne wrażenie od strony audiowizualnej. jesli chodzi o fabułę to również mnie wciągnęła. Na ciekawym podłożu niemalże historycznym, autentycznym, osadzono wątek dziwny, tajemniczy i trochę surrealistyczny. Niektórych obrazów z tego filmu chyba nigdy nie zapomnę, tym bardziej, że szybko znalazły one odzwierciedlenie w moich rysunkach:))
też polecam,, można się odprężyc przy innym filmie niż ciągłe oglądnaie badziewi amerykańskich
przy tym filmie to można co najwyżej zasnąć, następny horrorowaty gniot jakich wiele...fabuła po prostu pisana na kolanie, sceneria-kilka szop i betonowy bunkier po środku bagna w którym straszy, muzyka denna i nie pasująca szczególnie do końcówki filmu ogólnie cały film jest po prostu nudny eee dużo by wymieniać.. nie polecam i tyle...