PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=834315}

Sekretna obsesja

Secret Obsession
2019
4,8 19 tys. ocen
4,8 10 1 19079
Sekretna obsesja
powrót do forum filmu Sekretna obsesja

Główna bohaterka nie może na początku odpalić odpalonego już auta, zabójca woli ciągnąć auto na lince holowniczej niż zabić ją przez okno (wcześniej rozbite) w aucie, owoce gniją później niż zwłoki, zdziwienie, że odpala się zapalniczka, pan świadek, któremu poświecono tyle uwagi ginie dla zasady, mimo że ten który potrącił główną bohaterkę żyje sobie w spokoju dalej. Nadal w sumie nie rozszyfrowałam kogo był ten dom, skoro wiele wskazuje na to, że tam przebyli swoją noc poślubną. Ktoś pomoże? Film komediowy z elementami tragedii, głównie montażowej.

uljanowna

Dom należał do rodziny porywacza.

ocenił(a) film na 2
evelens

Skoro należał do domu porywacza to dlaczego ona ma stamtąd ulokowane wspomnienia z mężem? Jeśli chodzi o rozkład owoców i ludzi to akurat jestem w stanie uwierzyć, że woskowe i pryskane owoce mogą stać i stać :D

ocenił(a) film na 1
siasiarzyna

W punkt:) Komedia w stylu Tommy’ego Wiseau.

uljanowna

I to, jak leży w szpitalu. Jedno oko podbite, a na drugim pełny make-up.

ocenił(a) film na 1
uljanowna

I jeszcze... jak ona uciekła z tej kabiny WC??!!

ocenił(a) film na 5
DariuszRtk

Komórka która się nie rozładowała przez wiele tygodni...

ocenił(a) film na 5
uljanowna

Mnie zadziwiło to, dlaczego ona nie mogła się wyswobodzic ze sznurka który On zawiązał? Przeciez zrobiłaby to szybciej niż podniesienie z podłogi zapalniczki. Po drugie, dlaczego nuderzajac go w głowę zostawiła go nic z nim nie robiąc? Pasmo żenady