PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=426062}
7,7 453 tys. ocen
7,7 10 1 452801
7,0 81 krytyków
Sherlock Holmes
powrót do forum filmu Sherlock Holmes

Taka wersja

ocenił(a) film na 10

Sherlocka jak najbardziej mi odpowiada xd ten film to jest strzał w dziesiątke . bardzo mi się podobał nie tylko dlatego , ze po prostu jest fajny i dobrze się ogląda , ale tez dlatego , ze gra w nim razem dwóch moich ulubionych aktorów xd Jude i Robert xd uwielbiam ich xd oglądać ich razem w jednym filmie to wielka przyjemność xd nie mogę się już doczekać az obejrzę druga cześć xd liczę na to ze będzie tak samo świetna jak pierwsza :)

pancakee

co do Holmesa zgadzam się z Tobą w 100%, mam jednak pytanie: co Ci się podobało w incepcji?
/

ocenił(a) film na 10
ruski011

Incepcja..ja po prostu lubie filmy tego typu :) a ten był bardzo fajny . Ciekawy i oryginalny pomysł. Wciągający . Jak się go ogląda to się jest ciekawym co dalej , jak się skończy , czy im się uda . No i to zakończenia...takie niewiadome , każdy może sobie go zinterpretować po swojemu . Uwielbiam takie kino . I do tego Leonardo DiCaprio . Już za samą jego grę aktorską należały sie z dwie gwiazdki xd rozumiem , że Tobie się ten film nie za bardzo podobał ? Cóż , gusta sa różne , co nie ? :)

pancakee

Niestety masz racje:( lubię filmy tego typu ale "incepcja" nie poruszyła mnie, zapewne przez grę Leonardo którego nie Lubie. Jaki film obecnie polecasz?

ocenił(a) film na 10
ruski011

hmm...oglądałam ostatnio film "Zabójczy numer" . Widziałeś go ? Jak nie no to Ci go polecam bo naprawdę całkiem fajny :)

ocenił(a) film na 10
pancakee

100% racji