PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=848798}
6,5 8,5 tys. ocen
6,5 10 1 8538
6,2 25 krytyków
Skandal. Ewenement Molesty
powrót do forum filmu Skandal. Ewenement Molesty

i głosem pewnej grupy społecznej. Ale dla mnie muzyką nie jest.

Agatonik

Dokładnie to nie muzyka, to gra komputerowa

Agatonik

No właśnie: dla Ciebie. Każdy może się mylić, nikt ci tego prawa nie odbiera. ;)

ocenił(a) film na 7
Agatonik

Filmy dokumentalne nie polegają na tym, że pokazują to, co nam się podoba.

ocenił(a) film na 4
olgavonl

Żadne filmy na tym nie polegają. Ale może mi się nie podobać?

ocenił(a) film na 7
Agatonik

Film może się nie podobać, ale powyższa wypowiedź nie jest argumentem przeciwko temu filmowi... :)

ocenił(a) film na 4
olgavonl

To nie wypowiedź przeciwko filmowi, tylko o tym jak ja odebrałam ten film.

ocenił(a) film na 7
Agatonik

polski hip hop może i tak

Agatonik

Odsyłam do tego utwór https://youtu.be/BBFxi7vtiBU jeśli to nie jest muzyka ? To czym to jest?

goodgladius

Do tego utworu...żeby nie pisali o ograniczonym słuchaczu polskiego hiphopu

ocenił(a) film na 4
goodgladius

Na pewno to nie moja muzyka. Oprócz tego w dokumencie tego nie było. Jeżeli już miałabym coś wybrać, żeby było jako tako blisko, to lubię Fisz Emade

Agatonik

To, że coś do Ciebie nie trafia to nie znaczy, że nie kwalifikuje się to do muzyki. Ja słucham tak naprawdę słucham wszystkiego, z prawie każdego gatunku, o ile jest to dobre. Słucham i dużo rapu, metalu, klasycznego rocka, jazzu itp. A nie znoszę na przykład disco-polo. Nie mniej, nie odmawiam temu rodzajowi muzyki miana..muzyki. Jest to muzyka, ale po prostu nie dla mnie. Widzisz, może być i zajebisty utwór rockowy czy rapowy, ale może być też mega kijowy. Wszystko zależy od jakości i tyle. Pozdro

Shaggy777

*sorry za powtórzenia, piszę bardzo zmęczony ;)

ocenił(a) film na 4
Shaggy777

Jasne, masz rację. Zbyt dużego skrótu w wypowiedzi użyłam. Hip-hop zwyczajnie do mnie nie przemawia.

Agatonik

Okej, rozumiem.

Agatonik

Na tamte czasy to był fenomen coś nowego i pisanie że film jest słaby bo nie moje klimaty jest zwyczajnym marudzeniem i szukaniem dziury w całym to tak samo jak bym powiedział że film o np.metalice jest słaby bo nie słucham takiej muzyki ;) pewne rzeczy są kierowane do konkretnej publiki i nie jest możliwe żeby każdemu się podobało.

ocenił(a) film na 4
marcin_254

I mi się nie podoba. Nie tylko sama muzyka, ale też jak dokument został zrealizowany. Oglądałam sporo dokumentów o muzyce, nie zawsze takiej, jaką lubię (np.country - nie znoszę), a sam film oceniałam wysoko.

Agatonik

zdanie cwela się nie liczy