DLACZEGO? PYTAM CZEMU TEN FILM TAK DŁUGO JEST NA 1 MIEJSCU? No czy naprawdę nie ma lepszych filmów? Ludzie...
Lepszych, czyli jakich? Wiesz, że to pojęcie względne. Ja na przykład uważam, że bardzo zasłużenie jest wciąz na pierwszym miejscu i nie chciałabym tego zmieniać. Być może są lepsze, tylko znów pytam: jakie? Z lepszym czym? To wszystko kwestia gustu. Dlatego też mogę zrozumieć Twoje zniesmaczenie. Bo przecież wszystko to kwesia gustu. Pozdrawiam
Ja nie stwierdzam sam, ale pytam się was innych FilmWebowiczów czy nie oglądaliście lepszych filmów?
Jest mnóstwo lepszych lub równie dobrych filmów. Też trochę się dziwię, że akurat "Skazani..." są na pierwszym miejscu, ale nie przeszkadza mi to. Grunt, że na najwyższym miejscu jest film ambitny i dobrze wykonany. Dopóki nie wskoczy tam jakiś Harry Potter czy inne Gwiezdne Wojny to nie ma co się czepiać.
Nie oglądałem lepszych filmów, jest to zdecydowanie nr 1 u mnie (a widziałem niemało). Film jest piękny, wzruszający, pada w nim wiele mądrych słów, ma przesłanie, co w nim ci się nie podobało???