PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293093
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

ŹLE, ŹLE, ŹLE

ocenił(a) film na 9

Bonda powinien grać Sean Connery, co z tego, że jest stary, łysy i już mu nie staje? I tak nadaje się najlepiej. Craig wszystko psuje, 1/10.

użytkownik usunięty
Awgwa

Connery nie był zły ale Craig zagrał Bonda bezbłędnie i w tej chwili jest najlepszym Bondem w historii.

ocenił(a) film na 9

Connery jest najlepszy a jeśli sądzisz inaczej to jesteś gópi i się nie znash. Naprawdę kiepska prowokacja albo brak góstu.

Awgwa

Nie trolluj dziecko, nie trolluj.

ocenił(a) film na 9
The_Fallen

Proszę zignorować tego prowokatora, kolejny gimbóz na filmwebie.

Awgwa

Hehe

ocenił(a) film na 8

Popieram w całej rozciągłości. Między Bondem wykreowanym przez Connerego, a Bondem Craiga jest milion lat świetlnych. Daniel stworzył postać z krwi i kości, która CZUJE! Przeżywa wewnętrzne rozterki, rozgoryczenie, miłość, rozdarcie, bezwzględność, a niekiedy nawet i poczucie zemsty. Na takiego 007 czekałem. Aczkolwiek należy pamiętać, że w czasach świetności Connerego kanon bohaterów kina akcji był kompletnie inny. Tam taki "żołnierzyk" miał wyjść z kłopotów bez szwanku, przy czym ratuje pół globu wraz ze sztabem swoich dziewczyn. SC spisał się na medal. Moim zdaniem polemika na temat który lepszy nie ma najmniejszego sensu. Jednakże pozostawiam to w kwestii prywatnych rozmyślań.

ocenił(a) film na 9
tomb2525

Otósz przejrzałem kilka twoich ocen filmowych i muszę powiedzieć, iż dalsza dyskusja z kimś kto ocenił Tajtanika na 10 nie ma najmniejszego sęsu. Nie zamierzam również czytać tego co napisałeś gdyż ponieważ krytyk taki jak ja nie ma czasu na takich ja ty.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Oj biedny trollu, nie mierz wszystkich swoją miarą. Cóż nie zamierzam dalej "wpadać" w ten temat. Jak na trolla toś dość marny. No ale cóż, nie każdy może być najlepszy. Do tego jeszcze te pretensjonalne błędy ortograficzne.

PS. z ciebie taki krytyk jak z Biebera artysta

ocenił(a) film na 9
tomb2525

Mam dyskekcję wiec moge robic bledy pozatym pisze na szybko i nikt cie tu nie zaprasza

PS. Bieber jest genialnym artysta w przeciwienstwie do slasha ktory bez guns n roses jest nikim

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Dysleksja mój drogi tyczy się pisania ręcznie, a nie na komputerze. Nawet w największym stadium tej dysfunkcji osoba może rewelacyjnie posługiwać się klawiaturą. A tak na marginesie to nie tłumacz się gdyż nie ma to najmniejszego sensu. Przejrzałem kilka twoich tematu i ewidentnie widać, iż jesteś trollem choć dopuszczam również dość niski wiek. Lecz najbardziej prawdopodobna jest pierwsza opcja.

ocenił(a) film na 9
tomb2525

No a u mnie jest na odwrot poza tym nie miesz innych swojom miarkom

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Dobra, dobra <ziew> Czytałem jedną z twoich wypowiedzi, przytoczę z pewnym błędem "oceniłem Ojca Chrzestnego by znajomi nie myśleli że oglądam same erotyki oraz by wglądało, że jestem krytykiem" Tak cóż, życzę jedynie powodzenia.

ocenił(a) film na 9
tomb2525

To zdanie jest wyrwane z kontekstu, nic mi nie udowodnisz. to teraz walczymy na haki?

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Nie jest dziecko wyrwane z kontekstu. Jest to jedna z twoich krótszych wypowiedzi, której w pełni nie przytoczyłem, gdyż pozostała część nie wnosiła zbyt wiele.

ocenił(a) film na 9
tomb2525

Jest wyrwane z kontekstu, tam to był sarkazm, ojciec chrzestny to moj ulubiony film wiec sie znam nie mow ze nie.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Jasne jasne. Gdyby jeszcze Ojciec Chrzestny był wyznacznikiem dobrego smaku

ocenił(a) film na 9
tomb2525

Oczywiście, że jest. Ten film jest niemal idealny, gdyby nie Marlon Brando eh...

ocenił(a) film na 7
Awgwa

Craig to najlepszy Bond ever

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

Zero argumentów, brak Ojca Chrzestnego w ulubionych... dzieciaku wracaj do gimnazjum.

ocenił(a) film na 7
Awgwa

Craig to najlepszy Bond ever, pozostali to lalusie - oto moja argumentacja

''Przerwana lekcja muzyki'' w ulubionych he he he nie mam pytań

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

Hahahaha nie. Twoja argumentacja jest po prostu śmieszna i nie istnieje.

Łysy gej w awatarze - hehehe nie mam pytań.

ocenił(a) film na 7
Awgwa

taa i jeszcze że powiesz że Demi Moore jest facetem

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

No to kryptogej, wszyscy wiemy, że chodziło o Ashtona.

ocenił(a) film na 8
Awgwa

Graig jest najlepszym Bondem. Na drugim miejscu Connery. Reszta się nie liczy, bo to ciepłe kluchy :P

użytkownik usunięty
Nightmare_Sally

To potwierdzam :) No, może poza tym że "inni się nie liczą". Trochę tam się liczą :)

ocenił(a) film na 7
Awgwa

Oczywiście ze Connery jako Bond był najlepszy ,To on był pierwszy ,to on stworzył i nakresil tą postać wiec zawsze bedzie numerem 1 .Ale inni też dają radę ,szczególnie Craig .On jest bardzo przekonowujący w tej roli .Silny ,Meski ,Stanowczy itp