PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293093
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Wie ktoś może kogo będzie grał Bardem-może czarny charakter?

ocenił(a) film na 8
dochulla

noooo antona zagrał genialnie :D w moim rankingu psycholi znajduje się na zaszczytnym szóstym miejscu

ocenił(a) film na 5
seler25

@seler25, no niby ciekawa postać ale dla mnie mało przekonująca, mógł być ciut bardziej, taki trochę mdły był w tym filmie ale sam film "To nie jest kraj dla starych ludzi" był też taki trochę dziwny, od paru lat - za wszelką cenę - próbuje się powtórzyć sukces Ściganego z Tommy Lee Jonesem w roli śledczego i kogoś tam w roli złoczyńcy ale niestety wszystkim się to udaje ze słabym skutkiem, np. Wydział pościgowy (i Wesley Snipes) dobry film ale taki trochę "amerykański", Nożownik (i Benicio Del Toro) też był taki se, i w końcu To nie jest kraj dla starych ludzi (i Bardem) też taki jakiś dziwny klimat, nie wiem skąd tyle zachwytu, ominąłem jakiś tego typu podobne filmy z podobną rolą Tommy Lee Jonesa?

ocenił(a) film na 8
luki29

no właśnie to jednocześnie wada i zaleta tommego lee jonesa,od ściganego gra bardzo dużo dość podobnych do siebie ról,ale gra je wyśmienicie i o to chodzi,a jeżeli chodzi ci o inne role niepodobnego do ściganego to polecam the sunset limited popis aktorski Samuela L Jacksona i właśnie Tommyego Lee Jonesa.Swoją drogą genialny film:D

ocenił(a) film na 9
seler25

Też tak uważam.

ocenił(a) film na 5
dochulla

zapewne czarny charakter, jeśli Fiennes ma zagrać nowego M. to na to wychodzi

ocenił(a) film na 9
luki29

To była by najlepsza opcja,żeby zagrał przeciwnika bonda,tym bardziej czekam.

ocenił(a) film na 8
dochulla

no najlepiej jakby były dwa czarne charaktery fiennes i właśnie bardem toż to byłoby arcydzieło;d ale byłaby szansa że przyćmiliby jamesa''daniela craiga'' bonda

ocenił(a) film na 5
seler25

wg tego newsa Fiennes będzie następcą M

http://www.filmweb.pl/news/Czyim+nast%C4%99pc%C4%85+jest+Ralph+Fiennes+w+%22Skyf all%22-80855

się nie dziwie, Judi Dench jest coraz starsza, chyba proponowali tą rolę M Anthony Hopkinsowi, gdzieś o tym kiedyś przeczytałem, może nawet na filmwebie, ale chyba nic z tego nie wyszło, nawet ciekawy duet, Hopkins-Craig