PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

jeśli tak, to dlaczego wolę po raz 10-ty obejrzeć badziewny Die Another Day, niż po raz drugi sięgnąć po Skyfall......... ?

marek222

Bo masz kiepski gust?

ocenił(a) film na 7
Karina_15

,,Skyfall ,, jest świetne ale trochę niestety przegadane ,za mało akcj jak na Bonda .Ja kiedyś poszedłem do kina na ,,Świat to za mało ,, i mi się podobało ,po kilku latach poszedłem na ,,Śmierć nadejdzie jutro ,, i jeszcze bardziej mi się podobało .....

bradock

Co kto lubi. Dla mnie ogólnie Bondy z Piercem Brosnanem są raczej słabe z wyjątkiem Goldeneye. Zresztą on jako Bond też mnie specjalnie nie zachwyca. A już Śmierć Nadejdzie Jutro to była dla mnie istną TORTURĄ, nie mogłam się doczekać końca, było to skrajnie głupie i NUDNE z tej głupoty. Drugi raz nie obejrzałabym tego nawet, jakby mi ktoś przystawił pistolet do głowy. Zresztą podobne zdanie ma mój ojciec, który nie zdzierżył, jak wyświetlali to w TV. Zmienił kanał.
Za to Skyfall obejrzałam już kilka razy - piękny film, pięknie sfilmowany, wyważony, ze wszystkimi elementami, świetnie zagrany -dla mnie bomba.

PS Autor tematu sam stwierdził, że Skyfall jest super a Die Another Day jest "badziewny", więc skoro woli film "badziewny" od "super", to znaczy, że ma spaczony gust, właściwie sam sobie odpowiedział na pytanie.

ocenił(a) film na 7
Karina_15

Co do Bondów Brosnana to jeszcze oprócz ,,Goldeneye ,, miał świetne ,,Jutro nie umiera nigdy ,, W sumie ,,Świat to za mało też nie było takie złe ,świetna obsada ,znakomity Czarny Charakter (Renard ) ,Dużo akcji ,Ciekawa historia itp Natomiast co ,,Śmierć nadejdzie jutro to masz racje ,to była toatalna pomyłka ,Rysa na legendzie Bonda choć akurat jak oglądałem go pierwszy raz w kinie nawet się podobał bo dużo akcji i humoru .

Karina_15

"Autor tematu sam stwierdził, że Skyfall jest super a Die Another Day jest "badziewny", więc skoro woli film "badziewny" od "super", to znaczy, że ma spaczony gust, właściwie sam sobie odpowiedział na pytanie."

Autor odnosił się raczej do powszechnie panującej wśród widzów opinii na temat obu filmów,a nie do jego własnego zdania.Świadczy o tym również użycie przez niego słowa niby.Napisał niby super film.Nic nie wspomniał,że to według niego jest super film.
Pozdrawiam.