PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293093
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

W obsadzie nie widzę znakomitego aktora duńskiego Jespera Christensena, który gra pana White'a czarny charakter z dwóch poprzednich części...

ocenił(a) film na 9
hagen_filmweb

Gratulacje za refleks :) Postaci Pana White'a nie ma w tym filmie, ponieważ nie jest on powiązany w żaden sposób z dwoma poprzednimi. To zupełnie osobna historia, obecnie nie wiadomo czy i kiedy powstanie trzecia część tzw. trylogii Vesper.

ocenił(a) film na 7
Mr_Fett

A ja na liczyłem na jakieś podsumowanie nowej serii Bondów i wielki finał, chciałem się też dowiedzieć kto stoi za organizacją Quantum i jakie są jej związki z Polskim Stronnictwem Ludowym. Oj nie dowiem się !

ocenił(a) film na 9
hagen_filmweb

Związki z PSL-em? Przecież to już wyjaśnił Pan White, widać nie oglądałeś dokładnie: "mamy swoich ludzi wszędzie" :)

ocenił(a) film na 5
hagen_filmweb

prawdopodobnie już nie dokończą tej historii z Vesper

ocenił(a) film na 9
luki29

Zwłaszcza, że w przypadku gdy rolę M obejmie Ralph Fiennes albo inny aktor będący mężczyzną, kontynuowanie tej historii byłoby cokolwiek dziwne, ale nie takie dziwy seria o Bondzie już widziała :)

ocenił(a) film na 5
Mr_Fett

w wywiadach mówiono że to będzie nowa historia, a 3 część trylogii prawdopodobnie zjadł światowy kryzys z 2008 roku

luki29

do Blofelda tez wracali co kilka filmów więc może i tym razem tak będzie

ocenił(a) film na 9
maciekozi

Wątpliwy wydaje się ten powrót raczej.

Mr_Fett

Myślę, że kiedyś wrócą oni.

ocenił(a) film na 9
The_Fallen

Oni na pewno, ale nie Ci sami :)

Mr_Fett

wiem