PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Ostatni Bond posługiwał się ledwie komórką, a żartów tam było tyle co kultury z PZPN. Te dwie rzeczy to znak rozpoznawczy Jamesa i niepotrzebnie z niego producenci rezygnują. W XXI wieku Bond nie ma nawet extra wyposażonego samochodu.

supernius

http://www.filmweb.pl/news/PLOTKA+Nieogolony+%22Bond+23%22+szykowany+pod+Oscara- 79041 to tylko plotka, ale myślę, że się i tak zawiedziesz...

ocenił(a) film na 9
supernius

Craig wspominał wcześniej, że nie lubi specjalnie pisanych gagów, więc raczej nie ma co się spodziewać na taki humor, jak był za czasów Rogera Moore'a. Gadżety tez wydają mi się mało prawdopodobne w filmie, ale być może twórcy nas zaskoczą. Craig mówił, że ten Bond będzie klasyczny, miejmy nadzieję, że powróci wiele charakterystycznych rzeczy. Obsada jest wspaniała, liczę na to, że wyjdzie świetny Bond. Co do nowych dziewczyn, uważam je za ładne kobiety, chociaż brakuje mi tej 3 dziewczyny, nic na razie nie wspomniano na temat samochodu, mam nadzieję, że powróci Aston Martin i film nie będzie przesadzony akcją, czy twórcy napewną zrezygnowali z akcji to nie wiem, czytałem gdzieś, że będzie trochę akcji w filmie, ale nie tyle co było w QoS. Podoba mi się to podejście do filmu, że chcą zrobić mroczną historię i nadać jej trochę głębi, myślę, że nie ma co narzekać na nowe Bondy, przyznam rację może dwa ostatnie nie były typowo bondowskie, ale być może ten będzie, ale również Ci, co narzekają na Craiga, że jego Bond jest bez poczucia humoru, nie powinni narzekać, bo gdyby dzisiejsze bondy miały ten humor, co pojawiał się w filmach Moore'a to już by się wszystkim znudziły. Oczywiście nie mam nic do Moore'a bo to jest z moich ulubionych Bondów, uwielbiam ten humor, ale powinniśmy dać szansę Craigowi i spróbować zaakceptować współczesnego Bonda. Do premiery jeszcze rok, nie mogę się doczekać. :)

ocenił(a) film na 6
supernius

oby nie wsadzali gownianych gadzetów i zenujacych zartów.

użytkownik usunięty
supernius

precz z gazetami!!!