PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Piosenka

ocenił(a) film na 8

Jak zwykle, przy każdym nowym filmie o Bondzie musi pojawić się temat piosenki.
Wypowiadajcie swoje niespełnione marzenia w sprawie wykonawcy itp.
Moje ciche marzenie to Michael Buble. Może to nie ten target ale jego głos i piosenki
mogłyby się dobrze wpasować w Bonda.

ocenił(a) film na 8
banderasek

Może jeszcze próbka twórczości
http://www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI

ocenił(a) film na 9
banderasek

Ja bym postawił na Amy Winehouse :)

ocenił(a) film na 10
banderasek

Moim zdaniem Lady Gaga byłaby najtrafniejszą decyzją. Fakt faktem że ogólnie jej muzyka znacznie się różni od tego co powinnyśmy usłyszeć w utworze do Bonda, ale jest ona w stanie stworzyć wszystko, i to na najwyższym poziomie. Najważniejsze jest to że ma niesamowity głos, który idealnie wpasowałby się w klimat przygód Agenta 007 :)

ocenił(a) film na 10
emwuUuuu

Chociaż szczerze to nawet nie obraziłbym się gdyby Gaga staorzyła do nowego Bonda piosenkę w klimacie electropop, to by było dopiero coś! Już wyobrażam sobie to nasycone wizualnie, świetnie zmontowane, skrojone do mocnego kawałka, ze świetnym głosem gagi na wokalu intro... tak to jest to ! :)

ocenił(a) film na 8
emwuUuuu

Broń Boże. Gaga byłaby takim nieporozumieniem jak swego czasu Madonna. Do tego czytałem jakiś czas temu że chciałaby zaśpiewać w duecie do Bonda z Eltonem Johnem- dziwadło z homosiem. Stanowczo nie!
Moje typy (albo marzenia):
Tina Turner- wiekowa, ale dałaby radę
Chris Cornell
Amy Winehouse
Coldplay
The Killers

ocenił(a) film na 8
robert_28

"Back Again" - brana pod uwagę do "Quantum of Solace" - gdyby słowa "Quantum of Solace", które pojawiły się w tekście zmienić na słowa z tytułu filmu, pasowałaby idealnie.