PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Prosze wszystkich scenarzystow rezyserow tworcow filmow zabijcie Bonda. Ten film jest pprostu kiepowaty. Fabula efekty specjalne gra aktorska beznadzieja monotnnosc nuda mizeria. Wystarczy juz tej kakofoni zabijcie bonda i bedzie po sprawie.

misgumis

Sam się zabij, bo bredzisz. Żenada.

ocenił(a) film na 2
Xenia_Frost

Nie spodziewalem sie ze mozna nakrecic tak beznadziejny i denny film pod marka bonda:(.

misgumis

No coś Ty? Aż tak? Ja dałam Skyfall 10/10. Moim zdaniem cudowny, zresztą nie jestem odosobniona, np. na Rotten Tomatoes ten film ma 92% od krytyków a 88% od widzów, na IMDB tez wysoko - 7.9.
To świetny Bond, fakt, jubileuszowy, więc chcieli połączyć stare z nowym i przy okazji nawiązać do poprzednich serii. Znakomita gra aktorska, szczególnie Craig i Bardem, piękne lokalizacje, zabawne nawiązania do poprzednich odcinków i fajny humor. Nie przesadzaj :)

ocenił(a) film na 2
Kamilla_mak

Po pierwsze to nie Bond tylko jakis gejowski shit dla dziewczyn. Tylko dziewczynom sie podoba nie znam chlopaka(nie geja) co by mu sie ten film podobal. Po drugiej z tego Craiga to taki aktor sensacyjny jak z koziej dupy trombka etc.

misgumis

Ja znam wielu facetów, którym Skyfall bardzo się podobał, zresztą te wysokie oceny zarówno na IMDB jak i Rotten Tomatoes wystawili chyba nie tylko geje i dziewczyny? :)))))))) A co do Craiga, to jest on znakomitym Bondem, nie to co pipka Brosnan czy komediant Moore. No i w tym roku dostał nagrodę Critics' Choice Award dla najlepszego aktora w filmie akcji, więc te twoje zarzuty są do bani.

ocenił(a) film na 2
Kamilla_mak

Jest to moja wlasna opinia poprostu pisze co uwazam nie mowie ze tak maja uwazac wszyscy.

misgumis

To dlaczego piszesz że film tylko dla kobiet i gejów?

ocenił(a) film na 2
Darkfett

Bo takie jest moje zdanie!!!!????

misgumis

Jesteś idiotą. Tyle.

ocenił(a) film na 2
Xenia_Frost

Jestes tempą zdzirą tyle!!!