Prosze wszystkich scenarzystow rezyserow tworcow filmow zabijcie Bonda. Ten film jest pprostu kiepowaty. Fabula efekty specjalne gra aktorska beznadzieja monotnnosc nuda mizeria. Wystarczy juz tej kakofoni zabijcie bonda i bedzie po sprawie.
Nie spodziewalem sie ze mozna nakrecic tak beznadziejny i denny film pod marka bonda:(.
No coś Ty? Aż tak? Ja dałam Skyfall 10/10. Moim zdaniem cudowny, zresztą nie jestem odosobniona, np. na Rotten Tomatoes ten film ma 92% od krytyków a 88% od widzów, na IMDB tez wysoko - 7.9.
To świetny Bond, fakt, jubileuszowy, więc chcieli połączyć stare z nowym i przy okazji nawiązać do poprzednich serii. Znakomita gra aktorska, szczególnie Craig i Bardem, piękne lokalizacje, zabawne nawiązania do poprzednich odcinków i fajny humor. Nie przesadzaj :)
Po pierwsze to nie Bond tylko jakis gejowski shit dla dziewczyn. Tylko dziewczynom sie podoba nie znam chlopaka(nie geja) co by mu sie ten film podobal. Po drugiej z tego Craiga to taki aktor sensacyjny jak z koziej dupy trombka etc.
Ja znam wielu facetów, którym Skyfall bardzo się podobał, zresztą te wysokie oceny zarówno na IMDB jak i Rotten Tomatoes wystawili chyba nie tylko geje i dziewczyny? :)))))))) A co do Craiga, to jest on znakomitym Bondem, nie to co pipka Brosnan czy komediant Moore. No i w tym roku dostał nagrodę Critics' Choice Award dla najlepszego aktora w filmie akcji, więc te twoje zarzuty są do bani.
Jest to moja wlasna opinia poprostu pisze co uwazam nie mowie ze tak maja uwazac wszyscy.