PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=451244}
7,4 293 tys. ocen
7,4 10 1 293058
7,5 66 krytyków
Skyfall
powrót do forum filmu Skyfall

Po obejrzeniu pierwszego filmu zrezygnowałem, to tak jakby wziąć faceta chlającego piwo pod "Biedronką" i założyć mu marynarkę.No straszna gęba.Pierce Brosnan może nie jest tak umięśniony, ale ma twarz i ma to coś.Ten aktor, gdyby nie zagrał Bonda byłby nierozpoznawalny w tłumie.Taki to przeciętny Bond/duży błąd

Dyskobol

...Powiedział Fan Komiksów Spider-Mana -.-

ocenił(a) film na 8
Dyskobol

A ja właśnie wolę Bonda wyglądającego jak mężczyzna, dobrze zbudowanego, wysportowanego, potrafiącego walczyć a nawet.... biegać;]
Tak tak, biegać, zwróćcie uwagę na poprzednich Bondów jak biegają:-)

Mniej_zwyczajny

Tzn. jak biegają?

ocenił(a) film na 8
Stranger

Tzn., że biegają jak paralitycy;] No może za wyjątkiem Brosnana ale on mi nie pasuje kompletnie na Bonda, jest zbyt lalusiowaty;]

Mniej_zwyczajny

Tzn. jak biegają?

ocenił(a) film na 7
Stranger

Craig jest "spoko". Brosnan był taki zalalusiowaty...

LA4

Najlepiej biegają sprinterzy i są szalenie przystojni, choć są to potomkowie byłych niewolników.A to że mam fote spider-mana nie znaczy że jestem w niego zapatrzony, byłem jak miałem 12 lat, a fota została.
Nie da się Craiga postawić w jednym szeregu z Brosnanem, czy Connerym, bez względu na to czy biegają, czy nie.Zasadniczo prawdziwy agent nie biega tylko myśli, a niestety Craig ma twarz żula i tylko operacja plastyczna i botox mogą to zmienić.

ocenił(a) film na 5
Dyskobol

Craig to przede wszystkim lipa aktorska. A w dalszej kolejności można wymieniać jego fatalną urodę i brak możliwości do odgrywania Bonda. Wg powieści Iana Fleminga 007 wcale nie był paskudnym mięśniakiem. Radzę zwrócić na to uwagę. A jeśli macie w dupie wizję literacką to od razu zróbmy Bonda-Murzyna najlepiej z Willem Smithem w roli głównej