Czy taki krok został podjęty w najnowszym filmie o Jamesie Bondzie? Judi świetnie się trzyma dlaczego chcą zakończyć jej wątek w skyfall?
zwróć uwagę na ujęcie kiedy Brandem w stroju policjanta wchodzi do jakiegoś gabinetu. W następnym ujęciu mamy stojącą Judi Dench, która ze strachem spogląda na niego.
Też właśnie to zobaczyłem ale to tak szybko było pokazane ze nie skapnełem się ze to może być śmierć jej .Zresztą nie jest pokazane zastrzelenie M ,jedynie możemy się domyślać ze tak może być .Ale dzięki za tą ciekawostkę .
Krążą plotki, jakoby to Fiennes miał zastąpić Dench w roli M.
I to jednak może okazać się prawdą. Aktorka Dench ma poważne problemy ze wzrokiem i sama przyznała, że Skyfall może być jej ostatnim filmem w karierze. Mówiła też, że już przy zdjęciach do 'Skyfall' miała spore problemy z poradzeniem sobie na planie.
Trailery czasami są tak pocięte, że kolejne ujęcia, mimo, że wydają się do siebie pasować, należą do zupełnie innych scen. Także na tej podstawie raczej nie wysnuwałbym takich hipotez.
Na podstawie trailera nie, ale samej aktorki można stwierdzić, że za kilka lat w nowym filmie jej raczej nie zobaczymy...
Niektórzy też wieszczyli kilkanaście lat temu podobną przyszłość Elemu Wallachowi czy Christopherowi Lee... Ponadto w ubiegłym roku Judi zagrała aż w sześciu filmach, w tym w trzech pokaźne, znaczące role. Tak więc wieści o jej rzekomo kiepskim stanie zdrowia uważam za przesadzone a ich autorstwo przypisuję prasie bulwarowej.
Sory, ale to Twoja wypowiedź powiała głupotą...
To, że kiedyś tam Lee, czy inni aktorzy mieli się źle ale wyszli z tego nie oznacza, że tak samo będzie z Dench. Oczywiście źle jej nie życzę, ale nie wszyscy są tacy sami!
Judi ma podobno poważne problemy ze wzrokiem, a jak dobrze wiemy słaby wzrok, albo jego całkowity brak przekreśla aktorstwo. Poza tym, prasa bulwarowa jest jaka jest, ale nie dopuszcza się aż do takich czynów, aby życzyć komuś uszczerbków na zdrowiu kłamiąc (lub wyprzedzając fakty).
Przeczytaj ponownie, co napisałem i wtedy odpowiedz. Przynajmniej dobrze, że użyłeś słowa "podobno"... A o "życzeniu komuś uszczerbków na zdrowiu" dowiaduję się od Ciebie, bo sam nic takiego nie napisałem.