Powinni znaleźć kogoś z charyzmą ale ciężko o taką aktorke chyba ze by odmlodzili cyfrowo Meryl Streep :PP
Moim zdaniem dziewczyną Bonda powinna być Marina Aleksandrowa. Przypomina mi charakterystycznie nieco Izabelę Scorupco (Pewnie ze względu na słowiańskie korzenie).
ja bym chętnie została Dziewczyną Bonda:)
a tak na poważnie to może Kristen Bell albo Olivia Wilde?
Myślę, że potrzeba też jakiejś nowej twarzy.
Istnieje jeszcze jedna alternatywa- proponuję Gosię Sochę albo jakąś inną piękność o słowiańskiej urodzie:)
idealną urodę ma ta Berenice Marlohe
http://www.mizozo.com/images/item_images/31000/30500_src.jpg
jakby żywcem ją wyjęto z czasów gdy Bondem był Timothy Dalton, gdyby on był młodszy i dzisiaj to on grał Bonda i ta Marlohe fajny duet
dla mnie Katy Perry jest zbyt słodka i ciepluśna, może występować w filmach Disney'a
Lindsay Lohan ma zbyt młodą twarz i za bardzo utarty swój dziwny wizerunek
Keira Knightley jak dla mnie, sam nie wiem czy ona ma wade zgryzu? bo szczękę normalnie ma jak koń ;)
Rachel Mcadams, Olivia Wilde, one są zbyt znane
ja myśle że dziewczyną Bonda nigdy nie zostanie ktoś już bardzo znany bo to by przyćmiło i jego i tą nową dziewczynę która miała by być w końcu "nową dziewczyną Bonda" ale też nowym odkryciem, ja za bardzo bym się skupił na tym jak czyjaś gra wygląda jak na samym filmie gdym już kogoś wcześniej znał, a gdy nie znam kompletnie aktorki to ma u mnie czyste konto, tak jak np. Eva Green, Olga Kurylenko, Gemma Arterton nigdy wcześnie o nich nie słyszałem dopóki nie widziałem kolejnego Bonda, myśle że ten wybór aktorek w ten sposób jest najlepszy, a tak ogólnie to i tak wybierają dziewczynę pod miejsce gdzie będą kręcić następną część żeby wyglądała na miejscową, np. taka Kurylenko (Ukrainka) świetnie przerobili ją na taką Boliwijke choć była pół-Rosjanką pół-Boliwijką