PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Śmiać mi się chce

użytkownik usunięty

jak widzę tych wściekłych troli na tym forum wysłanych i opłaconych przez lewackie środowiska. Na darmo wasz trud, prawda i tak się przebije.

ocenił(a) film na 2

Człowieku, ludzie którzy wystawiają temu gniotowi 1 nie są przez nikogo opłacani i wysyłani, mają po 5000 wypowiedzi a ich konta mają po rok albo więcej. Co innego mogę powiedzieć o tych co dają 10, zazwyczaj są to kota z tego miesiąca więc...

WTTW_FILM

Szału nie było. W pierwszy weekend projekcji filmu „Smoleńsk” sale kinowe na ogół świeciły pustkami. Powodem była być może ładna pogoda. W weekend na ekrany polskich kin trafił „Smoleńsk”. Fachowcy z branży mówią, że w zależności od tego, jaką w te dni film będzie miał oglądalność, stanie się on hitem lub okaże się totalną klapą. W niedzielę wieczorem jeszcze było trudno stwierdzić, jak liczną widownię miało dzieło Antoniego Krauzego. Szefowie multipleksów tłumaczą, że na podanie liczby sprzedanych biletów muszą mieć zgodę dystrybutora filmów.

Czytaj więcej: http://www.gloswielkopolski.pl/kultura/film/a/smolensk-raczej-hitem-nie-bedzie-k ina-swiecily-pustkami,10615316/

Ja tu widzę sporo kont, które dają "Smoleńskowi" 9 lub 10, a poza tym zero jakichkolwiek innych ocen. Więc jeśli ktoś się tu wygłupia - to fani PiS-u.

Davus

Pytanie, czy chodzi tylko o wywindowanie oceny, czy też o podniesienie frekwencji na seansach. Z cytowanego przeze mnie artykułu wynika, że w weekend było kiepsko. Może walczą w ten sposób o zainteresowanie, bo nieważne jak mówią, grunt żeby mówili. Kiepski box office spowoduje zmniejszenie ilości seansów, a to będzie namacalny dowód jakości filmu.

1 lewak wart jest więcej niż 10 nacjonalistów z polską walczącą w avatarze - a film to dno

użytkownik usunięty
madrok_626

10 lewaków razem wziętych ma mniej rozumu i inteligencji niż 1 świadomy patriota.

użytkownik usunięty

prawda już się przebiła :P
rozumiem, że prawda jest jedna, tylko FAKTY zmieniają się w nieskończoność, ale wciąż są FAKTAMI :)))))
strona 263... i tyle w temacie FAKTÓW z wybuchu samolotu w powietrzu, głupi pisiorze :P
http://biblioteka.kijowski.pl/szymowski%20leszek/zamach%20w%20smolensku.pdf

to biblia smoleńska, a Ty nie znasz FAKTÓW?!
wstyd i hańba...

ocenił(a) film na 6

...