Kolejny opłacony troll internetowy,żeby podbić smoleńsk i ocenić dla niepoznaki kilka innych filmów co? :) Dzień rejestracji 6 września 2016 mówi sam za siebie!
mnie boli, że ten film ogłupia społeczeństwo naszego kraju i co gorsza chce tak się ogłupić młodzież najbardziej podatną na manipulacje
Wiadomo, że to oficjalnie film fabularny, a nie dokumentalny więc w razie co zawsze można powiedzieć: przecież to fikcja ale ciekawy jestem jakby ktoś nagrał film, też fabularny, o JPII, zatrudnił aktorów łudząco podobnych do pierwowzorów i np. pokazał, że ten papież to pedofil albo cynik? Przecież to też byłaby oficjalnie fikcja! Nagrano film o katastrofie w której zginęli ludzie i sugeruje się w tym filmie (w tym czymś!) takie bzdury, że dla mnie to nic innego jak plucie na ofiary tej tragedii!
Może być śmieszne... Bo na razie tak troche nudno. Az nic dzisiaj nie napisał. Widziałam że mu poblokowali tematy XD wczoraj
Co to były za tematy, bo widziałem wczoraj jedynie, że coś usunięto? Jakieś zarzuty chyba?