PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Ależ Was boli ten film, co? :)

Izzydora

Kolejny opłacony troll internetowy,żeby podbić smoleńsk i ocenić dla niepoznaki kilka innych filmów co? :) Dzień rejestracji 6 września 2016 mówi sam za siebie!

Kondri6

Kolejny prawdziwy Polak zalogował się na Filmwebie :);)

Izzydora

Ciebie boli średnia 2.6 i 1.0 na IMDB pisofilu. Buahahahah.

Izzydora

mnie boli, że ten film ogłupia społeczeństwo naszego kraju i co gorsza chce tak się ogłupić młodzież najbardziej podatną na manipulacje

ocenił(a) film na 1
Izzydora

Wiadomo, że to oficjalnie film fabularny, a nie dokumentalny więc w razie co zawsze można powiedzieć: przecież to fikcja ale ciekawy jestem jakby ktoś nagrał film, też fabularny, o JPII, zatrudnił aktorów łudząco podobnych do pierwowzorów i np. pokazał, że ten papież to pedofil albo cynik? Przecież to też byłaby oficjalnie fikcja! Nagrano film o katastrofie w której zginęli ludzie i sugeruje się w tym filmie (w tym czymś!) takie bzdury, że dla mnie to nic innego jak plucie na ofiary tej tragedii!

Izzydora

Ja mam na ten film wyrąbane. I przyszłam na to forum tylko po to żeby poczytać te spiny XD

sentia

Wiec witam cie na forum Sentio :)

wort801

:D Wort ty w tym samym celu?

sentia

No również mam podobny cel plus pogadać o wielkich patriotach :)

wort801

Może być śmieszne... Bo na razie tak troche nudno. Az nic dzisiaj nie napisał. Widziałam że mu poblokowali tematy XD wczoraj

sentia

3 lub 4 tematy mu skasowali wczoraj:) spokojnie nie długo pewnie Az będzie działał :)

wort801

Nie moge sie doczekac

sentia

:)

ocenił(a) film na 1
wort801

Co to były za tematy, bo widziałem wczoraj jedynie, że coś usunięto? Jakieś zarzuty chyba?

Ryloth

Dwa razy robił listę swoich ulubieńców z Filmweb z tytułem trollowska Banta.

ocenił(a) film na 1
wort801

Jemu naprawdę się nudzi...

ocenił(a) film na 1
sentia

Przecież masz zaznaczone, że chcesz go obejrzeć ;)

Ryloth

Może przez przypadek naznaczyła :)

Ryloth

Bo go kiedyś obejrzę z ciekawości. Jak bedzie w necie i wtedy wystawie ocene.

ocenił(a) film na 1
sentia

I słusznie, przynajmniej nie nabijasz wyniku finansowego sekcie smoleńskiej ;)

ocenił(a) film na 6