PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51073
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk
ocenił(a) film na 1
martins_92

Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.

ocenił(a) film na 1
1337Phoenix

Transformers to arcydzieła kina w porównaniu z tym gniotem.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Jak byśmy się spotkali na ulicy to byśmy inaczej porozmawiali. Poza tym, kto ocenia tak dobre filmy jak Smoleńsk na 1? Widać że starasz się być omegą a ty jesteś zwykły apropak. Rodzi się tutaj stwierdzenie czystej impotencji sztuki filmowej. Chciałbym naprawdę cię zobaczyć na ulicy, na mojej ulicy dzielnicy, lecz najpierw musiałbym schować wszystkie zęby w szklance.

Nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
TheLogan

Nie wiem, czy to trolling czy na serio, ale dwie rzeczy:

1) Tylko debile biją się o takie głupoty

2) Starszych ludzi i tak się nie bije, więc choćbyś nie wiem jak chciał, nie uderzyłbym cię.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Nie staraj być się omegą, bo to widoczne że ty jesteś zwykły apropak, agregacie kochany. Przestań mi tu bajerować o krytykowaniu, bo w bardacha dajesz audiencje wszystkim w stuje dmuchanym.

Nie pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
TheLogan

Dobra, kończę dyskusję, bo szkoda z kimś takim dyskutować. Słaby trolling. Do NIEzobaczenia.

Ryloth

Po co mu w ogóle odpisujesz ?,On tekst wkleja od paru dni w każdy temat ba forum Smoleńska :).To jakiś wPiSiowy fanaqwatyk :D

ocenił(a) film na 1
emigrant007

Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny
Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.

W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.

Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".
Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.

ocenił(a) film na 1
emigrant007

Skapnąłem się dopiero po tym, jak przejrzałem kolejne tematy ;)

Ryloth

The Logan to tez niestety on .Bedzie się wpier.... w każdy temat chcąc w ten sposób uniemożliwić jakąkolwiek rzeczowa dyskusje

ocenił(a) film na 1
emigrant007

Idiota po prostu, który musi mieć nudne życie.

1337Phoenix

Hahaha ale fanatyków PiS-u łatwo sprowokować ;)

ocenił(a) film na 1
martins_92

xD

Caly czas kopiuje to samo i wklejam do kazdego tematu, jako odpowiedz do tych samych pytan. Dlaczego wy mi jeszcze odpowiadacie?
wtf? Slabej klasy trolling ale jednak dziala na tym forum.

1337Phoenix

Chyba masz za dużo wolnego czasu skoro nie szkoda Ci życia na trollowanie...

ocenił(a) film na 1
martins_92

Chyba masz za duzo czasu jesli odpowiadasz na bardzo slaby trolling, nie szkoda ci zycia?

Narka

1337Phoenix

Internetowego trolla chyba nikt nigdy nie będzie w stanie zrozumieć