PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Ciekawi mnie jedna rzecz

użytkownik usunięty

A mianowicie dlaczego ten film jeszcze 2 godziny temu miał ocenę 1,7 a teraz ma 2,7? Czyżby Gliński z Macierewiczem zakładali teraz konta i podbijali oceny tego filmu?

a mnie ciekawi czemu polskie cebulactwo masowo dało 1 zanim w ogóle obejrzało film

viciousny87

Skąd wiesz ze tylko polskie paprykarstwo ?,Założyć konto każdy może nawet Multi Multi :P

Mówisz o sobie? Na filmwebie od 9 września i oceniony tylko Smoleńsk i to na 10 z komentarzem: bardzo dobry film, pokazujący prawde? Jaką prawdę? Że był zamach? Nie było zamachu. Sztucznej mgły też nie. Jeżeli ktoś zna się choć trochę na fizyce to wie, ze brzoza mogła zmienić tor lotu samolotu, przechylić go itd. Przecież ostatnio widziałam jak przy 60km/h zwykły wróbel rozbił szybę w samochodzie. A samolot leciał ok 280km/h. Prawda jest taka, że Lech Kaczyński kazał lądować mimo złych warunków, bo byli spóźnieni i nie brał pod uwagę odlot na inne lotnisko.

Filmu nie widziałam i nie mam zamiaru. Oceny też nie wystawiam. Dla mnie to film propagandowy, który ma na celu podzielenie społeczeństwa i otumanienie go "prawdą" wymyśloną przez Jarosława Kaczyńskiego.

ocenił(a) film na 1

a myślisz po co mają tych 20 letnich doradców do "wojen internetowych" shiftem strzelasz, spacją skaczesz :)