Nie banuje tych ZaKODowanych co wystawiają temu filmowi ocenę 1 tak nie może być
Nie wiem, dlaczego sympatycy, zwolennicy i wyznawcy kaczej zmiany, czyli tzw. kacze syny uważają się za lepszych od sympatyków i wyznawców z tzw. KOD-u.
Z tego samego powodu, dla którego nie banuje tych którzy wystawiają filmowi ocenę 10 - bo każdy ma prawo do własnej opinii. Takie proste.
Tu jeszcze tak. W realu już niekoniecznie. W realu już tylko jedna opcja istnieje, reszta to gorszy sort.
Co się dzieje? Najpierw się podniecasz, a później piszesz fuj. Ty oczywiście jesteś wspaniały.
Co do mnie to powiem jedno: fuj!!!
Odezwał się ktoś kto daje Smoleńskowi 10, a Nienawistnej Ósemce 1, Django 4. Już widać do kogo film jest przeznaczony. Ja nie mam zamiaru oceniac, bo nawet nie mam zamiaru marnować pieniędzy na to coś. Już wolałabym wydać pieniądze na inną Polską produkcję - Wołyń. Przynajmniej dobry reżyser.
W Nienawistnej Ósemce i Django gra murzyn to wiadomo dlaczego taka ocena, Pani ZaKODowana
A czy dałam 1? Nic nie wystawiłam. Nie oglądam - nie oceniam. Proste. I nie ZaKODowana, bo nie popieram ani KODu ani tym bardziej PiS.
A jaka jest różnica, gdy się daje 10 nie oglądając filmu. No chyba, że dobry uczynek jest jak "Kali komuś ukraść krowa".
Tego też nie rozumiem. Ja nie potrafię dać czemuś oceny, jeżeli tego nie zobaczę lub nie przeczytam w przypadku książek.
Osobiście nie wybieram się do kina. Poczekam na pokaz w TV. Też nie oceniam czegoś, czego nie widziałem.
Może wtedy sama zobaczę. Próbowałam tak z Kac Wawą. Myślałam: zobaczę, ocenię, najwyżej wtedy dam 1, ale nie dotrwałam nawet do 10 min. Jednak oceny mimo wszystko nie dałam, bo zawsze oceniam całość. Takie już mam dziwne zasady, ze oglądam coś od początku do końca. Ze Smoleńskiem myślę, że będzie tak samo. Też pewnie nie dam rady zobaczyć całości, bo dla mnie to film polityczny, w którym reżyser i PiS próbuje nam wcisnąć swoją wersję wydarzeń. Potwierdzają to słowa Kaczyńskiego, że film jest prawdą. Poza tym nie przepadam za tym reżyserem, za aktorami też nie. W ogóle patrząc na zwiastuny, to aktorzy wydawali mi się drętwi.
ja dalem 1 bez ogladania, nie bedac trolem, jedynie za zafalszowywanie prawdy. chca opowiedziec historie Smolenska. OK, ale niech opowiadaja jak bylo, niech tworza to na faktach ktore sa udowodnione, a nie tworza film na podstawie domyslow kilgorga chorych ludzi ktorzy zrobia wszystko by zostac swietymi. czarna masa lyka prosze bardzo. ja nie musze.
Czas przynieść popcorn i coś do picia bo tu się będzie działo :). Trolololo lolo lolololo jak śpiewał klasyk ;).
E jakby był jeszcze porządny to bym z nim pogadał a tak to z takim padalcem to nawet nie ma co odpisywać, szkoda mi czasu.
PiS = ksenofobia, rasizm. Obrażają, poniżają każdego, kto jest inny. Daję 1, bo tam murzyn...No bez komentarza, dlatego też tej partii tak nienawidzę, bo sama jestem nazywana przez nich człowiekiem drugiej kategorii, czy ukrytą opcją niemiecką, a tylko dlatego, iż jestem Ślązaczką, a PiS Ślązakow nienawidzi. Zresztą, jak każda inna władza. Jednak pamiętam słowa Kaczyńskiego o nas i nigdy mu nie wybaczę. Mam rozum. Wiem co robiło PO i wiem co robi PiS. Obie partie są siebie warte. Jednak PiS jest większym zagrożeniem, bo ma takich chorych ludzi, jak Kaczyński, czy Macierewicz, którzy chcą narzucić wszystkim obywatelom swoją wersję wydarzeń i którzy mają dużo nienawiści w sobie.
A ja jeszcze nie oceniłem, "idioto". A i wątpię że ten kał zasługuje na 10 nawet od trolla ;)
Smoleńsk, numer 1 na świecie. Aż chyba jakieś inne konto założę żeby zminusować. A naziści z pisu będą się pieklić ;D
Bo daje szansę na zrównoważenie dziesiątek, które dają piepszone klakiery jak ty :)