Film rewelacyjny!W tą sobotę byłem z rodziną na nim w kinie. film na prawdę godny polecenia. od początku trzyma w napięciu. Zakończenie majstersztyk. Nie rozumiem masy hejtów nie znacie się na filmach.
Zakończenie majstersztyk ?,Chyba kpina czy raczej jakiś kiepski kabaret .Nie mieszajmy oficerów zamordowanych w Katyniu do ofiar katastrofy lotniczej nawet jesli w tej katastrofie zginął prezydent Polski .To niepoważne mieszanie historii .Jak apele smoleńskie
Z kim Ty chcesz w ogole dyskutować... Wystarczy zobaczyć na oceny np użytkownika Krytyk... Zielona mila 7 a Smoleńsk 9 o czym mowa:D
Są jeszcze inne Antychryst, Popiołki, Salo, czyli 120 dni Sodomy, Kolor purpury , Doktryna szoku... Wystarczy zobaczyć u ciebie lada thriller wart najwyżej 8 otrzymuje 10 z wyróżnieniem.
Przecież do Ciebie nic nie pisałem bo z tego co widzę smoleńska wcale nie oceniłeś. A co do tego thrillera to nie wiem czy chodzi Ci o "Bez litości" czy o "Prawo Zemsty", ale każdy ma inne gusta i nie powiesz mi, że te filmy nie zasługują nawet na 10. Prawo Zemsty doskonale ukazuję jak działają władza sądownicza w dzisiejszych czasach a co do "Bez litości" to jest to doskonały przykład tego jak można zrobić doskonały film akcji bez miliarda wybuchów do tego dochodzą te spowolnione sceny co dla mnie jest bardzo fajnym elementem i ogólnie w całym filmie zadbano o szczegóły. Więc na pewno moim ocenom jest bliżej do obiektywizmu niż osobom które Zielonej Mili dają 7/10 a Smoleńskowi 9/10 nie sądzisz?
Wystarczyło, że mnie tu obraziłeś. Chyba masz typowe zaburzenia sprawności intelektualnej.
Doskonała i wymowna była aluzja do historii. Smoleńsk dla Polaków jest pasmem nieszczęść i tragedii, być może kiedyś to się zmieni, ale do tego potrzebna jest prawda. Rosja Putina z tendencjami do odbudowy imperium niestety jest cały czas dla Polski niebezpieczna. Mając u boku taki kraj zawsze będziemy się czuć jak na beczce prochu, a mając takich władców Rosji jak Putin zawsze należy się spodziewać najgorszego.
Kto zamordował oficerów polskich w Katyniu wie juz każde dziecko .Nie wiem jaka prawdę masz jeszcze na myśli .Chyba nie domysly panów z PiS .Im taka prawda jest na rękę .Po co przyjmować ze byla to katastrofa spowodowana .....wiadomo czym .Dlatego lepiej wymyślić zamach może po to żeby ukryć ta prawdę ....bo boli.?
Najgorszego to można się spodziewać po kato-patriotach, czyli innymi słowy hitlerjugend "plus" ...Ludzi, którzy zapomnieli, co to humanitaryzm i myślenie. Można się zgodzić z twoją tezą, że putinowska Rosja jest jednym z największych zagrożeń dla pokoju, ale dużo gorsi są ci co swój rozum zostawili w szatni i w tępym widzie lezą pod sznur. Ruskie to jedno, własny mózg to drugie. Odkurz go póki czas. Ten film ma na celu zaktywizować w Tobie wszystko co najgorsze - i to na dodatek przeciwko dużej części twoich własnych rodaków. Nie bez przyczyny tak antagonizuje . Ciekawe w czyim interesie... Zastanów się, czy nie działasz w interesie własnych koszmarów. Ale co kto lubi.... Wojna kocha psychopatów i to oni do niej najbardziej dążą.