Zwymiotuję. Nie można tym głupim ludziom już tłumaczyć, nie można dowodzić, co zostało?
Ja wiem po co to jest- Radio Maryja i TV Trwam pójdzie podniecone do kin i Pan Krauze kupi sobie nowe Audi.
Nadal mi niedobrze.
A Pasikowski za PO-Grossie nic sobie nie kupi, bo frekwencja tak marna, że nie zwraca kosztów produkcji. Nie pomogło nawet organizowanie spędów szkolnych, hehehehehehheeheh
I TU CIĘ BOLI!
A na wielki film Pana Krauzego pójdą MILIONY POLAKÓW! Zobaczysz!
Tak!!! Oświeciło mnie...zobaczą całą prawdę. Jak to Tusk razem ramię w ramię z Putinem ładowali rakiety do dział zainstalowanych w pniach drzew i pomimo, że mieli brudne ręce (w każdym znaczeniu), udało im się dorwać wielkiego i jakże znaczącego na arenie międzynarodowej Prezydenta- który walczył o dobry wizerunek Polski, wetując Zły i Brzydki i Piekielny i W Ogóle Traktat Lizboński. I za to Tusk, Putin Profesor Bartoszewski Wajda (sprawnie to wyreżyserował, wszyscy, oprócz ludzi napędzanych energią Radia Maryja, uwierzyli w 'wypadek'). A przecież, co jest powszechnie znanym faktem- rozpędzony do setek kilometrów na godzinę samolot wpadający w las drzew powinien z niego wylecieć! Może i tak, ale 100 kilogramów trotylu o nieznanym stężeniu (tak sprytnie zmieszanym, że zniknął po eksplozji). A! I jeszcze ta 'kontrola lotu'- wszyscy dobrze wiemy, dzięki Pantoflowej Informacji Smoleńskiej- kontrolą lotów tamtego dnia zajął się zespół The Rolling Stones. Do tego były niezidentyfikowane obiekty latające, które strzelały do uciekającego (bez dwóch nóg i z latającymi flakami, ale co tam) prezydenta. Podobno kosmici dorwali też Generała Lotnictwa- pomimo urwanej głowy, zdołali dotrzeć do najtajniejszych informacji
Panie Krauze- teraz do Pana... Dziękuję, że nie boi się Pan mówić prawdy, że pokaże Pan międzynarodowy Masońsko-Komuszy spisek, przeciwko naszemu zmarłemu prezydentowi. Dziękuję, za to, że otworzy mi Pan oczy- jak i wszystkim zaślepionym przez tego zdalnie sterowanego przez Satanistów i The Rolling Stones, premiera Tuska
Dziękuję! [płacze]
Ale żeś się naprodukował. Tyle energii poświęcasz zaciemnianiu sprawy zamachu smoleńskiego że to aż podejrzane. Jesteś Polakiem?
ktoś powinien dać Wam w końcu noże, żebyście wyrżnęli się wszyscy wzajemnie. Byłby spokój.
Gangrena.
Tylko nie mieszać w to Ufoludków.Wszechświat Wszechświatów jest nieskończony jak i Życie.
Twoja wypowiedź jest przykładem rozsiewanej w naszym kraju nienawiści- która skutkuje rozjuszonym chuligaństwem, demolującym stolicę naszego państwa i wyrażającym uprzedzenie i pogardę do innych ludzi-chociażby dlatego, że mają inny kolor skóry- w sposób który budzi we mnie i innych zdrowo myślących osobach trwogę.
Doceń, że pomimo Twojego niskiego i wulgarnego języka, nadal uczestniczę w tej rozmowie. A i Gazetę Wyborczą uważam za niezłe źródło informacji.
No, właśnie - na film o Smoleńsku pójdą ludzie, którzy wierzą w zamach, to będzie dopiero agonia :) Wyobrażam sobie Multikino, jak wszyscy wyznawcy Jarosława będą stali w kolejkach, kupowali pop corn, a po seansie będą bili brawo. Pójdą też tak zwani patrioci, których to patriotyzm oparty jest na kierowaniu inwektyw do myślących inaczej. Dzieci ze szkół pójdą na to tylko w gminach/powiatach, w których rządzi PiS - taka prawda, bo przecież oświata jest upolityczniona. Więc ten "sukces" będzie nakręcony sztucznie. Swoją drogą - PiS i wszyscy zwolennicy teorii helowo-baryczno-pancerno-trotylowych tworzą wspaniały rynek dla tego typu widowni. Doskonały przykład robienia kabony. Żeby nie było, film o Wałęsie dla mnie to podobny poziom - ocenianie wydarzeń historycznych z perspektywy ludzi, którzy brali w nich udział jest niedorzeczne. Dlatego wszelkie filmy na temat wałęsów i smoleńsków są po to, żeby zarobić na kochających patos i egzaltację ludziach, którzy popierają daną opcję. Są to tuby polityczne i ideologiczne. O ile film o papieżu rozumiem, bo, był wielką postacią, o tyle film o wałęsie, który okazuje się takim samym demagogiem jak Jarosław i o Smoleńsku są zwykłymi afiszami polityków i biznesmenów. Pozdrawiam.
Nie można aż tak do końca się od tego odsuwać.
KTOŚ w tym sporze musi mieć wszak rację.
Puszcza03: Nie dyskutuj z tymi pisowskimi półgłówkami, szkoda Twoich nerwów i zdrowia :)
Dziubek, nie dyskutuje. Jestem rozpoznawalny w innym miejscu w internecie wole hejtować ludzi tam i rozmawiać z osobami na poziomie, a nie słuchać tych wpojonych do ciasnych główek hasełek :)
Poza tym mam swoje życie, żal czasu na takich osobników.
Nie głosujesz na PIS nie jesteś Polakiem ! Tylko pomioty geniusza Macierewicza i Kaczyńskiego i przenajświętszego bożka Rydzyka trafią do nieba ! Jak możesz być takim heterykiem ?! Nie wiesz jeszcze co Cię czeka ! Ale zobaczysz, niebawem zobaczysz... Muahahah
Fakt - bo lepiej pójść na kontr marsz na który z zagranicy przyjadą wykapani wnuczkowie którzy wiekowo nie zdążyli się załapać na poprzednie wycieczki do Polski i muszą odreagowywać inaczej:).
http://westerncivguides.umwblogs.org/files/2009/12/Nazi_german_atrocities.jpg
No jak faszystami są ludzie czczący formacje AK i NSZ walczące przeciwko okupantom Polski to gratuluję inteligencji na poziomie ameby:).
Tym nie mniej jako bliźniemu życzę ci wszystkiego co dobre i zmądrzenia:).
Samochód spaliło kilkunastu chuliganów którzy zaatakowali wóz TVN - zupełnie wystawiony przez policję która wycofała swój kordon prewencji dając idealny prezent dla chuliganerii niezależnie czy to był spontan czy też zaplanowana prowokacja stacji i szefostwa które kazało wycofać prewencje.
kilkanaście osób rozbijało wóz, dodajmy paru trepów którzy przynieśli jakąś flagę celtycką lub dziesiątki ultrasowych debili którzy robili burdę na Placu Konstytucji.
Czyli uogólnianie że to był marsz faszystów przy różnie licząc 10-20 tysięcy spokojnie maszerujących nieraz z dziećmi jest IMO przesadą.
http://www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU
Dla porównania ten filmik pokazujący bandytów z Antify czerpiących pełne wzorce z bliskich im ideowo niemieckic bojówek SA z lat 20-tych i 30-tych. Tego dnia masowo najpierw opluwali polskich rekonstruktorów na Krakowskim, potem zablokowali legalną manifestację i z odwagą godną klipu Sabatonu 40:1 napadali na pojedyńczych manifestantów idących na marsz tylko za to że nieśli polskie flagi. am pamiętam jak szedłem ze znajomą na Marsz i jeszcze blisko Ronda Dmowskiego zauważyliśmy z 15-20 neofaszytów z Antify goniących i okładających ciosami kilka osób z flagami. Sam miałem w kurtce jedynie wpinkę biało czerwoną dotycząca zamachu z 10 kwietnia a i tak ze względu na znajomą wolałem przejść na około - i tam czatowała faszystowska bandyterka szukająca pojedyńczych osób ale na szczęście dołączyliśmy do jakiejś zwartej grupy kilkudziesięciu narodowców więc na szczęście pomimo groźby poszło gładko ale wolałbym nie wiedzieć co by zrobili. A na innym filmie widać było że bliżej głównej blokady wyrywali kostkę brukową i rzucali kawałami szkła w idących na marsz.
Do czego zmierzam? Widząc obie grupy już więcej mentalnego nazizmu zauważyłem u sfanatyzowanych lewicowców z Antify i innych palikmiotów niż u samych uczestników marszu - którzy stanowili spokojną grupę pomimo masy małych prowokacji po drodze, nielegalnych blokad ulicy i td. Sytuacja w której bałem się że za polską flagę lub biało czerwoną wpinkę w kurtce mogę 11 listopada zostać napadnięty przez niemieckiego lub lewicowego ulicznego bandytę zachowujących się jak bandy z SA o czymś powinien świadzcyć.
Nie przepadam szczególnie za samymi narodowcami na po stokroć wolę tych którym "faszyzm" przypięto niż tych którzy o antyfaszyźmie krzyczą samemu zachowując się jak nazistowskie partyjne bojówki uliczne:).
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=BHTrAcSHdsU
To będzie film dla ludzi szlachetnych i inteligentnych, więc w sumie nie dziwi mnie twoja niechęć. Prostactwu zawsze robi się niedobrze, jak nie potrafią czegoś ogarnąć.
Jak na lemminga przystało, wpis nudny i jałowy.
Diagnoza - lemming już nie do uratowania. Mózg wyprany dokładnie i solidnie nie wykazuje oznak życia. Mowa bełkotlwa , pełna histerii. i nienawiście. Osobniczka posługuje się jedynie wpojonymi w czasie hodowli schematami.
Pozdrawiam serdecznie
Oczywiste jest to , że wszystko pięknie Pannie wskazałem, a Panna krotochwilnie udaje niewidomą.
Pozdrawiam serdecznie po katolicku.
Nie mogę się już doczekać jak jutro pooglądam sobie w telewizji "szlachetnych i inteligentnych" chorych z nienawiści oszołomów drących mordę na ulicach Warszawy, wykrzykujących coś na zasadzie "Tusk morderca" i klaskających na każde pierdnięcie starego nieudacznika Jarosława, który zamiast jechać jutro do Krakowa na grób swojego brata, woli robić wiece polityczne. No, ale czego się spodziewać po śmiesznej partii, która przegrywa wszystkie wybory i jedyne co potrafi to gadać w kółko o wypadku w Smoleńsku, który jak każdy normalny wie, spowodował niejaki Lech Kaczyński spóźniając się na samolot i wywierając presje na pilotach, co już wcześniej miało zresztą miejsce :)
Skoro nie możesz się drogi Dziubku doczekać widoku "chorych z nienawiści oszołomów" to spójrz w lustro. Przecież to takie proste, że nawet młoda ameba by na to wpadła. Marnie widzą twoją przyszłość Dzubku, oj marnie,
Pozdrawiam serdecznie.
Toś mnie Dzubeczku teraz rozbawił. Merytorycznie ,to nie potrafą w Polsce rozmawiać: ani politycy, ani dziennkarze, ani cała ta barbaria, którą możemy obserwować w mediach, a już ty urwisie ,z całą pewnością nie masz pojęcia o merytorycznych polemikach.
Psotnik z ciebie
Pozdrawiam serdecznie.
No cóż spodziewałem się, że nie potrafisz, no i nie jestem szczególnie zdziwiony :)
Ciekawe... Zastanawiam się tylko nad Twoją oceną i wypowiedzią gdyby w tej katastrofie zginęła bliska Ci osoba... Przetestuj wyobraźnię...
Test jego wyobraźni kończy się wraz z kolejnym wydaniem faktów, nie wymagaj za wiele od człowieka który sam od siebie nie wymaga.
Haha jakież zainteresowanie oszołomów moją wypowiedzią. Taa wasz światopogląd kończy się za to na Gazecie Polskiej i Telewizji Trwam :)
"który zamiast jechać jutro do Krakowa na grób swojego brata"
Nie jechał tego dnia bo był dzień wcześniej podobnie jak w poprzednich 2 latach - chwilę poszukania infa w google nie boli trolu:).
"No, ale czego się spodziewać po śmiesznej partii, która przegrywa wszystkie wybory"
LSD i Ruch Palikota?
"i jedyne co potrafi to gadać w kółko o wypadku w Smoleńsku"
Pewnie o mityczną brzozę którą samolot minął z parenaście metrów wyżej, a która na zdjęciach do końca kwietnia nie miała odłamków a nagle na zdjęciach np. z września ma kupę wbitych odłamków w tym samym ujęciu:)? Za cienki Bolek jesteś byś umiał łgać:).
"który jak każdy normalny wie, spowodował niejaki Lech Kaczyński"
Tak - zapewne stał w kokpicie i razem z ministrem Kazaną i generałem Błasikiem trzymał pistolet przy skroniach pilotów. Tylko dziwnym trafem wedle relacji świadków samolot nisko ale jednak przeleciał nad ziemią w pozycji prostej a tym co go wykończyło były niemal zawsze gwałtowne eksplozje lub jak to nazwali "żółtawe kule światła" na kadłubie czy skrzydle. Tak pewnie prezydent użył czarów skoro rozsadził od środka samolot na tysiące części będąc jeszcze w powietrzu:).
"to spóźniając się na samolot"
Wyleciał z warszawy w dopuszczalnym czasie jeśli idzie o plan wizyty.
"wywierając presje na pilotach"
No ciekawe gdzie to zaobserwowano:).
"co już wcześniej miało zresztą miejsce"
To było podczas wojny w Gruzji kiedy chodziło o jak najszybsze powstrzymanie Rosjan przed powtórką z Groznego - dzięki tej szybkiej wizycie uniknięto szybkiego natarcia na słabo bronione Tibilisi i zamordowania tysięcy mężczyzn kobiet czy dzieci jak to robili rosyjscy mordercy w 1994 czy 1999. Pilot bał się co się stanie w razie gdyby Rosjanie atakowali lotnisko co nie miało wtedy miejsca więc pilot wylądował.
W Smoleńsku nie było nacisków i dokonano tylko standardowego próbnego podejścia na wysokość 100 metrów - pomimo otrzymania od Rosjan sfałszowanych danych położenia lotniska udało się i tak minąć najbardziej krytyczne miejsce przy wąwozie powyżej linii drzew.
To było standardowe podejście po którym przy za dużej mgle samolot skierowano by na Witebsk lub inne najbliższe lotnisko. Lech Kaczyński spóźnił by się na wizytę ale po prostu TVP albo puściła by relację na żywo przy pewnych zmianach w programie i tyle. To nie była dla prezydenta duża strata i tyle.
Inna sprawa że do lądowania na lotnisku nigdy nie miało dojść zgodnie z planem ludzi pokroju Putina, Tuska i ich pomagierów na miejscu. Jest potwierdzonym faktem że tuż przed lądowaniem ani na lotnisku w Smoleńsku ani w pobliżu nie czekał ŻADEN z 8 do 10 samochodów przeznaczonych standardowo dla takiej delegacji. Dla porównania kolumna dla Tuska i reszty ferajny 7 kwietnia czekała już z dużym wyprzedzeniem niemal przy głównej płycie lotniska. Tej samej na której 10 kwietnia było tylko dwóch pracowników Kancelarii Prezydenta którzy byli zdenerwowani dlaczego w ogóle nie przygotowano samochodów i o których dowiedzieli się od innych osób tam stojących że nic nie czeka przy wjeździe na lotnisko.
Takie rzeczy w połączeniu np. z "drobiazgami" pokroju orędzia Komorowskiego którego kondolencje przez kilka godzin wisiały z datą wstawienia o 7 z czymś, czy Rosjanin że stacji benzynowej który zdołał na słabym nagraniu zrobić film "1:24" i td. pokazują dobrze że ta zbrodnia była nieudolnie zagraną fuszerką. Fuszerką w którą do dziś wierzy z parę milionów tępaków lub fanatyków zaślepionych latami goebelsowskiej propagandy w TV czy "Wyborczej" gdzie takich porządnych i w sumie przyzwoitych ludzi jak Kaczyńscy czy ich podwładni przedstawiano jako najgorszych diabłów.
Na szczęście losy po wielokroć bardziej zbrodniczych reżimów jak "tysiącletnia" III Rzesza czy "wieczny" Komunizm w ZSRR pokazują że żaden zbrodnicze państwo mordujące niewinnych ludzi długo nie przetrwa. I dotyczy to zarówno masowego mordercy Putina który był gotów zamordować w 1999 w blokach 200 Rosjan by sprowokować wymordowanie 200 tysięcy Czeczenów jak i tym bardziej plugawej III RP i morderców kwietniowych zasiadających obecnie w Belwederze i w Radzie Ministrów.
Takie małe szczekające i szczające przy tym pod siebie kundelki jak ty tylko pokazują że dni waszego "Kraju Nadwiślańskiego" są już raczej na bank policzone w bliższej niż dalszej perspektywie.
Pozdrawiam i życzę wszystkiego miłego:).
"Inna sprawa że do lądowania na lotnisku nigdy nie miało dojść zgodnie z planem ludzi pokroju Putina, Tuska i ich pomagierów na miejscu. Jest potwierdzonym faktem że tuż przed lądowaniem ani na lotnisku w Smoleńsku ani w pobliżu nie czekał ŻADEN z 8 do 10 samochodów przeznaczonych standardowo dla takiej delegacji. Dla porównania kolumna dla Tuska i reszty ferajny 7 kwietnia czekała już z dużym wyprzedzeniem niemal przy głównej płycie lotniska. Tej samej na której 10 kwietnia było tylko dwóch pracowników Kancelarii Prezydenta którzy byli zdenerwowani dlaczego w ogóle nie przygotowano samochodów i o których dowiedzieli się od innych osób tam stojących że nic nie czeka przy wjeździe na lotnisko." - Pytanie brzmi: Ktory debil to planowal?
Brzmi to nonsensownie by dokonac zamachu na wlasnym terenie i jeszcze wogole nie podstawic samochodow. To wyglada jak plan jakiegos niedorobionego idioty. Przyrównal bym to dom postaci granej przez Braciaka w Pitbullu.
"Takie rzeczy w połączeniu np. z "drobiazgami" pokroju orędzia Komorowskiego którego kondolencje przez kilka godzin wisiały z datą wstawienia o 7 z czymś, czy Rosjanin że stacji benzynowej który zdołał na słabym nagraniu zrobić film "1:24" i td. pokazują dobrze że ta zbrodnia była nieudolnie zagraną fuszerką. Fuszerką w którą do dziś wierzy z parę milionów tępaków lub fanatyków zaślepionych latami goebelsowskiej propagandy w TV czy "Wyborczej" gdzie takich porządnych i w sumie przyzwoitych ludzi jak Kaczyńscy czy ich podwładni przedstawiano jako najgorszych diabłów." - Nie ma sie wiec czym martwic, Rosja upadnie bardzo szybko skoro nie potrafia sie nawet dobrze zaplanowac zamachu, bo 10 - latek lepiej by to wymyslil. I jeszcze to oredzie...trzeba miec chyba pol mozgu, bo to zachowanie godne osob opoznionych umyslowo. On wogole nie powinien zadnego oredzia pisac do czasu otrzymania wiadomosci o tragedi, co najwyzej ukladac je w glowie ale tez lepiej nie bo mogloby byc podejzane ze w obliczu tak zaskakujacej sytuacji dokladnie wie co powiedziec.
"Na szczęście losy po wielokroć bardziej zbrodniczych reżimów jak "tysiącletnia" III Rzesza czy "wieczny" Komunizm w ZSRR pokazują że żaden zbrodnicze państwo mordujące niewinnych ludzi długo nie przetrwa. I dotyczy to zarówno masowego mordercy Putina który był gotów zamordować w 1999 w blokach 200 Rosjan by sprowokować wymordowanie 200 tysięcy Czeczenów jak i tym bardziej plugawej III RP i morderców kwietniowych zasiadających obecnie w Belwederze i w Radzie Ministrów.
Takie małe szczekające i szczające przy tym pod siebie kundelki jak ty tylko pokazują że dni waszego "Kraju Nadwiślańskiego" są już raczej na bank policzone w bliższej niż dalszej perspektywie." - Ale takie rzeczy sie dzieja w wielu krajach i rzad mordujacy rowniez. Uaktywnila Ci sie romantyczna poza i braknie tylko bys zaczal mowe o mesjanizmie i ze zbawimy swym meczenstwem zdradzonych przez "Judaszy" caly swiat.