No! Pokażcie się! Śmiało :) Pokażcie jak jest was wielu :))
Kiedy wy ludzie zrozumiecie ze nie ważne czy PiS czy KOD PO i Petru bo to wszystko jedna mafia?:>
Alternatywą Kukiz i jego populistyczni podwładni, czy może Korwin z gimnazjalną kadrą?
Alternatywą stworzenie czegoś oddolnego od ludzi, ale w tym kraju nie ma na to szans ... Bo większość woli słuchać się bezwzględnie telewizji, polityków i myśleć ze wszystko jest ok :) A nie jest, od 90 r Polską rządzi zwykła mafia okradająca nas z wszystkiego co mamy , bo im na to pozwalamy. Zresztą wystarczy zobaczyć ile było afer na przestrzeni ostatnich lat i ile z nich zostało zamiecionych pod dywan , afer za które nikt nie odpowiedział :)
Sam sobie odpowiedziałeś. Idea stworzenia czegoś obywatelskiego nie może zaistnieć w tym kraju z takim poziomem świadomości politycznej, edukacji i społecznej solidarności.
Oj dziewczynki dziewczynki obie jesteście ładne a teraz no dajcie spokój. Jaki jest sens we wzajemnym obrzucaniu się błotem. Ani jedna ani druga strona nie da za wygraną, więc jaki jest sens naparzaniu się na wzajem? Żaden.
Filmu nie oceniam, ponieważ go nie obejrzałem, ale po zwiastunie niestety widzę, że pojechali po bandzie (w negatywnym sensie). Jestem ciekawy jak poradzili sobie od strony technicznej z pokazaniem samego momentu katastrofy....
popadasz w jakąś idiotyczną skrajność. Każdy kto hejci film jest KODowcem, każdy kto napisze źle o PiSie jest KODowcem albo POst-komunistą, szkoda że nie uwzględniasz, że ktoś może nie popierać ani tego, ani tego. Bo z Twoich teorii wynika, że jeżeli nie podobał mi się film to jestem z KODu, zajebiste teorie, zajebiste. Godne ślepo zapatrzanego w partię debila.
Typowy przykład retoryki elektoratu partii rządzącej. Pluć na rażącą propagandę w filmie, kichać na żenujące i tandetne aktorstwo, kasłać na wzbudzające politowanie efekty specjalne i wizję reżyserską. Istotne jest to, że jeżeli film krytykujesz to zapewne jesteś: żydem, masonem, kodowcem, peowcem, cyklistą, gejem, albo lemingiem.
Wreszcie maja sitko pozwalające odcedzić "prawdziwych Polaków". Żeby nie byli rozczarowani ile zostanie.
Wreszcie reszta społeczeństwa jest w posiadania sitka pozwalającego oddzielić od siebie tych intelektualnych impotentów.
Takich zaslepionych oszolomow ? No jest bo to podobno nieuleczalna choroba jest.Nienawiść do wszystkich którzy ośmielają się miec odmienne zdanie od naczelnika państwa