PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Tego to ja nie rozumiem. Trochę szacunku dla tych co zginęli w tej katastrofie. A poza tym ten film nie jest jakąś propagandą. Nie widziałem go, jednak wydaje mi się że jest całkiem spoko. Może być trochę przesadzony, ale bez przesady.

Andrzejcoolziomek

A czy PIS szanuje ofiary katastrofy?? no raczej nie robiąc z tej tragedii jeden wielki cyrk.

ocenił(a) film na 5
wort801

Jaki znowu cyrk? Może i przesadza trochę, ale tylko trochę. Hejterzy o wiele bardziej nie szanują ofiar.

Andrzejcoolziomek

Trochę ?? co robili pod krzyżem??co mówili w mediach i na swoich spotkaniach politycznych? ?Jeden wielki cyrk zrobili z katastrofy.

ocenił(a) film na 2
Andrzejcoolziomek

Co miesięczne marsze, pochodnie, wyzwiska itp. to według ciebie godne upamiętnienie? 50 różnych wersji zamachu to też spoko?

pikus1988

tak was bolą te miesięcznice nie?,nikt nikogo nie zmusza do udzialu w nich ani do ich oglądania.

ocenił(a) film na 2
Mistrz_walki_wrecz

Kto normalny robi miesięcznice śmierci? Kto normalny wzywa na nich do obalania władzy? Kto normalny twierdzi że to był zamach a potem mając pełnie władzy siedzi jak mysz pod miotłą i nie robi nic, żeby sprowadzić wrak czy skrzynki do Polski?

pikus1988

Tak zwani fanatycy Pisu...

Andrzejcoolziomek

Zrozumiesz ,jak zobaczysz, że film jest filmem propagandowym. Robienie takiego filmu jest właśnie brakiem szacunku dla tych co zginęli w tej katastrofie.

Andrzejcoolziomek

Uwaga troll! Nie widział filmu ale uważa, że jest spoko.
A szopkę z tragedii cały czas robi PIS, który wozi się na tych trumnach od czasu katastrofy.
Zwieńczeniem szopki jest ten propagandowy gniot, który tylko ośmieszyl tę tragedię i jej ofiary.

ocenił(a) film na 5
White_Carnation

Sam jesteś hejterem. Nie mam najmniejszego zamiaru przejmować się twoją wypowiedzią: nic nie wartego hejtera, który obraża mnie. Widziałem kawałki filmu i wiem o co chodzi. Zresztą jesteś hejterem nie masz ludzkich uczuć i nie zrozumiesz o co mi chodzi.

Andrzejcoolziomek

A co mówi twój lekarz?

ocenił(a) film na 5
White_Carnation

a jak nazwac kogoś,kto filmu nie widzial a ocenia?,pelno was tu

Mistrz_walki_wrecz

Pełno jest pisowskich trolli, które shitowi wystawiają 10 a filmu nie widzieli. Wystarczy im, że wiadomo, że stawia tezę zamachu i podoba się kurduplowi.

White_Carnation

gdyby tak było to film miałby o wiele wyższą ocenę-to lemingi i wszelkiej maście koderastyczne typy hejtują ten film ale spoko,Ziobro dobierze im się do dupy za chamskie teksty

Mistrz_walki_wrecz

Straszysz ludzi ziobrem? Ty jesteś normalny?

White_Carnation

To się nazywa demokracja według PIS.potem się dziwą że ludzie mówią że demokracja jest zagrożona.

wort801

Typowe dla pisuarowego szamba.

ocenił(a) film na 5
Mistrz_walki_wrecz

Ja tylko piszę że takie hejty są nie ładne, a już banda niedorozwinętych dzieci zaczyna mi dokuczać (jakby coś nie mam na myśli wszystkich, tylko poszczególne osoby).

Andrzejcoolziomek

w tym rzecz, ze film ten film okazuje najwieksza mozliwa pogarde dla tych, ktorzy znikneli w katastrofie.
Przeciez to czysta propagandowka na cele polityczne i to w najbardziej pastizowo-karykaturalny sposob, odwolujaca sie do najwiekszego prymitywizmu, jaki mozna sobie wyobrazic. Czy serio jest czyms etycznym wykorzystywanie zmarlych w takim celu i taki sposob?

ocenił(a) film na 2
Andrzejcoolziomek

Szanowny Panie. Proponuję najpierw obejrzeć film,a potem się wypowiadać co do tego czy film jest całkiem spoko czy nie. Już pomijając kwestie polityczne. Film jest po prostu zrobiony gorzej niż pamiętniki z wakacji czy innego tego typu trudne sprawy. Mogli zrobić to naprawdę bardziej profesjonalnie. Gra aktorska głównej bohaterki, dziennikarki...Ręce opadają.... W ogólnym rozrachunku wyszła bida z nędzą. A ministrowa edukacji chce by dzieci w wieku szkolnym ten film oglądały... Żadnej propagandy w tym nie ma.... W ogóle....

Andrzejcoolziomek

Przecież forumowicze krytykują film a nie ludzi, którzy zginęli w tragedii.