Już na filmwebie ma niską ocenę. Kto wie może z czasem dogoni takie kwiatki jak "Kac Wawa" czy "Yyyreek".
O faktycznie nie sądziłem że "Kac Wawa" ma aż tak wysoką ocenę na filmwebie.
Jak znam życie i społeczność na fw to im więcej głosów tym niższa ocena a tutaj już jest 1,8. wydaje mi się że przy kilku tysiącach średnia będzie koło 1,5.
myslisz, ze kilka tysiecy osob to cos obejrzy?? jesli tak to beda to oceny ok 9-10 :)
Człowieku obejrzeć film a ocenić na fw to dwie różne sprawy. Nie wiesz jak jest na filmwebie? Pamiętam jak ludzie profilaktycznie dawali najniższe noty filmowi o Bieberze. Teraz będzie podobnie.
czlowieku... ech
chodzilo mi o fanatykow religii piso-smolenskiej, ktorzy beda ten film oceniac na 9-10.
obstawiam, ze za miesiac ten film bedzie mial ok 6-7 :)
Jeśli Cię uraziłem "człowiekiem" to wybacz.
Ale szczerze wątpię żeby film miał ocenę powyżej trzech skoro już ma 1,8 a zwyczajowo później już tylko ocena leci w dół.
Pisowcy "wpuszczą" tu swoje młodzieżówki, zatrudnią tych od tzw. marketingu szeptanego i już ocena będzie o wiele większa. Teraz już ma 2.7. Co będzie dalej? Zobaczymy?
Może być gorzej. Tylko czekać aż nakażą to hurtem oglądać dzieciakom z podstawówek i gimnazjów. Może nawet ocena za to będzie na świadectwie? ;)
Oczywiście to trochę tak żartem, trochę ironicznym ale boli mnie to bardzo, że ludzie tak emocjonalnie uzależnili się od tej partii.
Z tymi szkołami to akurat prawda. W Polsce to niestety typowy zabieg żeby zabierać dzieciaki na jakieś filmy historyczne (niestety często o znikomych walorach artystycznych).
To się okaże. Większość osób to raczej stawia 1/10 za sam fakt powstania takiego filmu.
Film mogl powstać bo dlaczego nie ? Tylko nie powinien sugerować i to jednoznacznie zamachu na samolot.Lepsze byloby zakończenie w ktorym widz sam mógłby wyciągnąć wnioski odnośnie tragicznego lotu .A tak dostajemy nachalną nie popartą dowodami propagandę .To chyba największy grzech twórców
Nie chodzi mi o to, że zrobiono film o Smoleńsku, tylko że zrobiono film propagujący debilną hipotezę o zamachu, dodatkowo nie szanując oficerów z Katynia, a z Lecha robiąc postać niemalże świętego. Kto wie? Może wkrótce będzie wniosek o jego beatyfikację?
Napisałeś do mnie: "Film mogl powstać bo dlaczego nie ?", czyli myślałem, że chodziło ci o to, że ja mam pretensje do twórców, że w ogóle zrobili film o Smoleńsku ;)
Nie .Moim zdaniem powinien powstać film o tamtej katastrefie.Tylko nie teraz ale wtedy kiedy atmosfera wokół katastrofy się rozładuje czyli jak juz nie będzie A.M i J.K .Po drugie twórcy nie maja prawa ani moralnego ani tez prawnego do przedstawienia katastrofy jako zamach
Ano, gdyby pisiory nie zrobiły cyrku z tą katastrofą, to nie stałaby się ona w oczach Polaków czymś, na wspomnienie czego zbiera się na wymioty.
Jakiś film już powstał chyba. "Plan lotu"? Tego nie oglądałem akurat, ale ocena nie zachęca.
Masz rację. "Plan lotu" to dobry film. Chodziło mi o "Prosto z nieba". Mój błąd ;)
Tam mają algorytm, który oczyszcza głosy z kont-widm, stąd średnia jest wciąż ok. 1 a tu nagle urosła kiedy pisowcy zaczęli masowo wstawiać 10 z nowo utworzonych w tym celu kont.
A ty dałeś 10, bo już widziałeś i to na pewno wybitne arcydzieło światowej kinematografii. ;)
Ja poczekam z oceną aż zobaczę, ale to raczej pewne (widać po trailerach), że prędzej to film na 1-5 niż na 6-10. I poglądy nie mają tutaj nic do rzeczy. Tzn.: mają, jeśli się popiera PiS i daje 10 z powodów politycznych.