PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Mówi o tragedii, której ofiarą padli nie tylko pasażerowie rozbitego samolotu, ale rownież ich najbliżsi. Nie widzę tutaj żadnego powodu do żartów...

ocenił(a) film na 7
Alina23

Żartowali na Krakowskim Przedmieściu w 2010, krzyż z puszek piwa Lech itp., więc trudno żeby teraz zachowali powagę. Jak to nazwał Tusk ? młodzieżowy happening ? Ta katolicka Polska ma też ciemne strony, niestety.

Wielki_ted

A teraz nadejszła wiekopomna chwila czyli "dobra zmiana" i wszystko będzie jak w 2005 - 2007

Alina23

Jestem ostatni który by się odważył żartować z tak ogromnej tragedii .W imię pamięci ofiar.Mówi się niech spoczywają w spokoju tylko jakos nie chcemy im tego spokoju dać .Z tragedii robi się kapitał polityczny.Mam na myśli te wszystkie niepotrzebne apele smoleńskie.Pamietajmy o nich każdego 10 kwietnia i w Święto Zmarlych a nie róbmy cyrku przy każdej nadarzającej się okazji bo z tragedii zrobimy jej karykaturę niestety

Alina23

Nie jestem fanatycznym zwolennikiem PISu ani innej partii opozycji jednak widząc komentarze pod tym filmem mam wrażenie że komentują je sami lewacy (KOD = ludzie niepotrafiący myśleć samodzielnie).

Jak tak można szydzić z ludzkiej tragedii? ;/ najlepszy jest komentarz jakiegoś barana który sugeruje że tuż po premierze filmu od razu wystawi mu ocenę ( 1 ) brak słów.

ocenił(a) film na 6
Alina23

...