Scena w redakcji amerykańskiej telewizji jest doskonała! I tekst o "metodzie nożyczek". Naprawdę niesamowite, jak ludzie potrafią łykać propagandę. Ten film pokazuje to pięknie, przypominając całą rządową narrację od pierwszych chwil po tragedii Smoleńskiej.
Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.
Najwyżej oceniam filmy, których treść jest mądra. Np. służy budowaniu silnego charakteru, odwagi cywilnej, ale i ludzkiej wrażliwości. Forma zawsze była dla mnie drugorzędna.
Dzieciaczku, jak już wyzywasz, to pokaż trochę inteligentnej retoryki, a nie pospolitego buractwa. Mogę się mylić, bo po prostu może już jesteś taki powierzchowny i pretensjonalny. Lakonicznie: po prostu debil. Udowodnij mi, że jest inaczej, debilu. Boże, ile we mnie jest klasy, tak jechać plebsa z gracją, który posługuje się ironią na poziomie 5 latka. Taki się już urodziłem - naturalny
Nie czujesz się przeciętny częstując mnie takimi ubogimi postami w konwencji plebejskiej typu "Co ćpałeś?" lub "Zmień dilera!" albo "Daj trochę!". Kompromitujesz się w moich oczach, a zyskujesz w oczach kolegów. Niech wychwalają twój majestat. Każ im klękać, niech wyznają twoje bóstwo.
Wow, nie spodziewałem się tak złożonego tekstu z mojej strony. Obawiam się, że mogę cię zbytnio przeciążyć (jestem świadom, że próg twojej inteligencji to 100 IQ), więc najcięższe działa zostawiam na potem hahahaha.
W sumie, słaby z ciebie przeciwnik, taki podwórkowy klaun, który pozostaje jakieś 3 sigmy za jakością moich postów, więc na razie.
Aha! Rób screeny, szybko idź powiedzieć kolegom jakiego debila spotkałeś, a oni przytakną "NO NO, DEBIL".
Eh, zaskakuję dzisiaj siebie. Jeszcze jedno. Jakby była apokalipsa zombie, to ja byłbym Rickiem Grimesem, a ty zombie. Co za symbolizm i analogia.
Pogarda wobec innych jest bronią psychologiczną w obronie przed własnym sumieniem lub kompleksami.
Ja nie potrzebuję, żeby się byle kto mną zachwycał, więc twoje komentarze czytam sobie tylko jako szkolenie z socjologii.
Obraziłeś mnie swoim prostactem i niskim progiem inteligencji.
W ramach satysfakcji muszę usłyszeć przeprosiny. Jestem członkiem rodziny arystokratów i żądam satysfakcji
Możesz też zapamiętać ten tekst i imponować innym, bo na tyle każdego stać.
czy wiesz, że... każdy twój komentarz sprawia, że mój post pojawia się wyżej w zakładce "od najnowszych"? :D Dzięki temu więcej osób go przeczyta i być może na tyle zaciekawi się, co to za scena w redakcji, że pójdzie na film i przy okazji dowie się różnych ciekawych rzeczy, które pomogą w otwarciu oczu. Dla mnie to jest zupełnie korzystne, a ty nie działasz racjonalnie. Imperatyw czynienia zła pcha cię do robienia czegoś, co przynosi niepożądane dla ciebie skutki. Wiesz, że tak samo skompromitował się szatan, pierwszy narcyz? :D
Człowieku, zastanów się jakie ty bzdury piszesz, rozumiem, pewnie wyznajesz zasade "Najpierw rób później myśł". Rozliczony? Niby przez kogo? Przez bande ludzi mniej inteligentnych, chcących rozwiązywać wszystkie ich problemy siłą? "Bądź fajny" - Bycie "fajnym" to tylko kwestia twojej prymitywnej perspektywy, co ci po jakiejś żonie skoro nawet z nią, pozostajesz biedny finansowo a co gorsza - umysłowo. Życie którym zostałeś "obdarowany" to kwestia przypadku. "Niewinne istoty"? Pomyśł zanim coś napiszesz, popracuj nad umiejętnością retoryki oraz elokwencją.
Nie pozdrawiam.
Ziomale, co wy tam gadacie? Bardzo słabo znacie się na kinie akcji. Jak można nazywać takie filmy jak Smoleńsk dobrymi?
Ja widzę że ty taki debil jesteś.
Gladiator 10/10
Smoleńsk 9/10
Nie warto dalej kontynuować, twoje oceny są żałosne, więc jak możesz krytykować oceny innych? Jak bym cie na dzielni spotkał to bym pluł wszystkimi zębami.
Nie pozdrawiam.
wliczanie się oceny do średniej przydałoby się, ale nie jest najważniejsze :) Ważniejsze jest dla mnie, że mogę napisać, co myślę. A na hejty od takich jak ty tylko się śmieję. A bardzo lubię się śmiać, tak że śmiało :DDDD
Moje stare konto, z którego ocena wliczałaby się do średniej, niestety już nie działa, odkąd zmieniłam maila, a tutaj zmienili mi hasło. Ale podchodzę do tego na luziku :)
Czy mi się wydaje czy tylko winny się tłumaczy. No chyba, że mamy do czynienia z kolejną teorią spiskową. Powołajmy komisję, która zbada czemu twoje konto nie działa.
W tym filmie jest więcej dobrych scen, Film robi wrażenie. To nie gniot o Wałęsie czy antypolski Pokłosie
Nie rozumiem tego sztucznego zakładania kont na Filmweb tylko po to, żeby nabijać pozytywne oceny filmom. Marketingowcy używają marnych sztuczek w końcu każdy może sprawdzić że konto tak jak w tym przypadku zostało założone 12 września tylko po to by móc zagłosować na ten film. To raczej nie jest dobra reklama.
Co ty wiesz o filmie? Twój umysł spowija mgła efektów specjalnych, którymi karmią dzisiejszego widza. Wróć kiedyś lub pozostań w labiryncie Transformersów i nigdy nie znajdź nici Ariadny, która prowadzi do fenomenalnych dzieł.
Szczerze ja też. Ktoś wystawia 1 a wypisuje większe brednie niż ten co daje 9 - niż ktoś kto w dodatku ma konto od dziś.