Opinie negatywne na temat filmu „Smoleńsk” są wyssane z palca. Film umiejętnie łączy fabułę z faktami. Koncentruje się na szukaniu prawdy i pięknie obnaża techniki manipulacyjne ówczesnych elit. To dobry film, a muzyka Lorenca potęguje narastającą niechęć do stosowanych manipulacji. Oglądałem i muszę przyznać, że film jest dobry.
Film nie koncentruje się na poszukiwaniu prawdy,bo stawia tezę już na samym początku. Chyba jednak nie oglądałeś.
Twojej nienawiści czytać się nie da. Potrafisz tylko obrażać. Lekarz byłby pomocny.
A skąd wiesz, że to, co ty piszesz nie jest marketingiem szeptanym sekty Soros? Nawbijali im mądrości do łba... http://www.youtube.com/watch?v=2Ke9wJUOQGs
No tak, mantra o Sorosu jest powtarzana przez pisowskich trolli jak różaniec, czyli jesteśmy w domu.
Nie jestem wierzący, nie należę do PIS, ale ty jesteś polityczny bardzo. Pisałem, że potrafisz tylko obrażać innych. Trollem chyba sam jesteś.
Ciekawe, że nie widzisz jakie techniki manipulacji stosuje pisowska propaganda, która celowo dolwa oliwy do ognia i wmawia ciemnemu ludowi brednie o zamachu, w który pis sam nie wierzy.
Panie White, z takimi ludzmi sie nie dyskutuje, takich ludzi sie leczy, pozdrawiam