PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

Spoiler

ocenił(a) film na 1

Scena końcowa... Ta z niebem... Ja... Nie wiem, co powiedzieć. A jednak wiem!
W 2017, wchodzi film "Kłamstwa PO", w 2018 sequel "Mroczne Sekrety PO", w 2018 będzie również "Wałęsa- hańba dla Polski". Już w tym roku, zobaczymy serial "Jarosław Kaczyński. Orędownik Prawa i Sprawiedliwości".

ocenił(a) film na 1
BILLYBATSON2004

I tak PiS podbił polską kinematografię i stworzył nowy gatunek. Tłumy brunatnych zamordowały Wałęsę, a w 2020-2022 zafundowano nam trylogię "Polska. Kraj Świętości". W 2017 wystąpimy z Unii i wiecie co? Odizolujemy się od świata. Kaczyński stworzy swą sektę. A owa sekta,niebawem mnie ukamieniuje. Żegnajcie, i nie podważajcie władzy PiS, bo skończycie jak j... O nie! Brunatni... Stop! Nie! Nie! Och, nigdy nie czułem aż tyle bólu...

BILLYBATSON2004

"Och, nigdy nie czułem aż tyle bólu.."
Pewnie dostałeś hemoroidów od tego ciągłego siedzenia przed komputerem, a ostrzegali. W końcu ciągle ktoś pisze, że ma ból dupy z takiego czy innego powodu, a to właśnie te żylaki.

ocenił(a) film na 1
bazant57

W sprawie hemoroidów, to się nie martw. Po operacji, udało mi się wyzdrowieć.

BILLYBATSON2004

Uspokoiłeś mnie. A ta operacja była po spotkaniu z brunatnymi?

ocenił(a) film na 1
bazant57

Tia. A swoją drogą przepraszam, jeśli cię jakoś uraziłem, to tylko moje zdanie, zresztą i tak napisane pół-serio.

BILLYBATSON2004

Ależ skąd, a Twoja alternatywna wersja historii IV RP kojarzy mi się z filmem "Vaterland" z Rutgerem Hauerem.

ocenił(a) film na 1
bazant57

To był sarkazm, żarty sobie robiłem.

BILLYBATSON2004

jak wyjdziemy z Unii to sie nie odizolujemy, bo ruski się chętnie nami zaopiekują :D

ereminka

Kraj leżący na głównym kierunku strategicznym Europy nie może być neutralny> Nie jesteśmy niestety Szwecją, ani Szwajcarią.