PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

...co do tego nie ma wątpliwości - młodemu pokoleniu lemingów mózgi wyprało PO na czele z Tuskiem - no ale o czym tu gadać - wszak "trza być" nowoczesnym, światły, ynteligentnym i oświeconym przez POstępowe media na czele ze szmatą Wyborczą i TVN...

ocenił(a) film na 9
RogerVerbalKint

P.S. ja tylko wyraziłem swój OSOBISTY pogląd - teraz możecie na mnie pluć...lub zignorować moją wypowiedź - za co będę wielce wdzięczny

ocenił(a) film na 1
RogerVerbalKint

Dlaczego zignorować krótką, a tak przepełnioną oszczerstwami wypowiedź? Dlaczego obrażasz, a potem bronisz się "osobistym poglądem"?

ocenił(a) film na 1
RogerVerbalKint

Dlaczego, bo ty tak uważasz? http://www.filmweb.pl/film/Smole%C5%84sk-2016-650957/discussion/Zapewne+b%C4%99d zie+sztuczna+mg%C5%82a%2C+hel%2C+wybuchy%2C+spisek+kontroler%C3%B3w%2C+podpi%C5% 82owane+skrzyd%C5%82o%2C,2714725 w tej dyskusji masz wszystkie przesłanki mówiące o katastrofie, nie zamachu.

Monomotapa

Ale po co mu tlumaczysz w ogóle .On juz swoje wie od dawna .To się nazywa indoktrynacja.Czyni cuda .Niewierzący zaczynają wierzyć w cos co im się wpaja jak mantrę

ocenił(a) film na 9
Monomotapa

TO BYŁ ZAMACH - mam szczerze w dupie to do czego mnie odsyłasz - TO BYŁ ZAMACH

ocenił(a) film na 9
Monomotapa

zamach, zbrodnia i jeszcze raz zbrodnia - lemingom można wszystko wmówić - ale jak mawiał Michael Corleone - nie mów mi że jesteś niewinny - bo to obraża moją inteligencję...

ocenił(a) film na 9
RogerVerbalKint

P.S. proszę - nie chcę gównoburzy - bo z lemingami z PO i Nowoczesnej, tudzież z gimbazą nie chce mi się pisać/gadać - macie główeczki wykształcone przez TVN-opodobne media

ocenił(a) film na 9
RogerVerbalKint

P.S. 2 znajdziecie wspólny język z niejakim impactorem na forum filmu pt. Pasja Mela Gibsona - odreagujecie również lekcje religji w szkole - ateo - rulez...

RogerVerbalKint

podyskutujmy, nie zamierzam na Ciebie pluć ani też wywoływać gównoburzy ale nie chcę ignorować Twojego posta bo stawiasz tezę, której niczym nie bronisz. Piszesz w postach to był zamach bo był. Słabo. Jan Paweł II był Żydem a Jezus indianinem. Bo był. Przekonałem Cię? Pewnie nie bardzo. na tej samej zasadzie Ty mnie też nie przekonałeś, że był zamach.
Ale przedstaw proszę swój punkt widzenia - nie jestem trollem, gimbazą ani lemingiem, chętnie wymienię punkty widzenia. Jeżeli piszesz, że był zamach to odpowiedz proszę na podstawowe pytania. Kto dokonał zamachu? W jaki sposób dokonano zamachu? Po co w ogóle dokonano zamachu. Co zyskał zamachowiec? Odpowiedz proszę rzeczowo.

ocenił(a) film na 6