PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=650957}
2,3 51 tys. ocen
2,3 10 1 51047
1,3 34 krytyków
Smoleńsk
powrót do forum filmu Smoleńsk

drogie lemingi- widzieliscie chociaz ten film ze juz odrazu po nim jedziecie??? czy tez wystarczy wam opinia Michala Walkiewicza stad ktory uwierzyl we wszystko co mowia tusk putin komisje millera laska anodiny oraz rezimowe lewackie i lemingowe media typu wybiorcza tvn lisweek polityka czy onet ??? troche samodzielnego myslenia radze. jesli uwazacie ze ten film jest kipeski to co powiecie o antypolskiej klamliwej i skandalicznej Idzie? a jesli chodzi o film w kategorii komedia to powinien byc to film o walesie i powinien sie on nazywac nie walesa-czlowiek z nadzieji tylko walesa czlowiek z teczki buhahahaha :D.
Film smolensk jak najbardziej polecam- ten film mowi prawde. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Redaktorka

tzn do mnie ta uwaga???? no coz kto uwaza ze film ida nie jest antypolski to chyba nie znza wogole historii albo zna ja jako klamliwa z komunistycznego prlu. na serio uwazasz ze Polacy masowo zabijali zydow w czasie wojny? jak tak to nie mamy o czym gadac. moze jeszcze niech zrobia film jak zli Polacy wypedzili dobrych niemcow ktorzy razem z ruskimi nas zaatakowali w czasie wojny z dawnych ich terenow????? poza tym czy amerykanie robia filmy w ktorych sami sie oczerniaja??? nie. to czemu my tak robimy tylko? lubimy sie samobiczowac czy jak??? zwlaszcza ze pod wzgledem historycznym ten film ida to same klamstwa

Songo1908

Jeszcze nie widziałam, ale czekam z niecierpliwością. Nie mogę przegapić Zelnika czającego się w krzakach oraz Tuska knującego wraz z Putinem jakby tu prezydenta zakatrupić, bo przecież tyle problemów im sprawiał...

ocenił(a) film na 9
Songo1908

Znakomita anatomia propagandy z tamtych dni. Tak było. I młode pokolenie, które to widziało, jest i będzie świadkiem. Doskonała scena w amerykańskiej redakcji!

użytkownik usunięty
Songo1908

Kisne jak widzę, że tyle osób łapie się na trolle pod tym filmem XD

ocenił(a) film na 6