kto robił casting do tego filmu, jeszcze takiego zbioru brzydali nie widziałem. Jeszcze ta ze szpara... Jeżeli we Francji kobietą podobają się ci aktorzy to Karolak byłby bogiem
Widzisz żebym pchał się do filmów, po drugie kto powiedział ze jestem "piękny" chyba powinno być przystojny jak już.
Masz ten sam problem co Mike , grany przez Edwarda Nortona w filmie "Birdman"...życzę powodzenia i nie pisz bzdur
Jak mam się podnieść po takiej krytyce. Jak nie wstydzę się swojego wyglądu i wstawiłem swoje foto, a wy...
Co do filmu, to nie powiecie mi ze Vanessa Paradis jest ładna, tak jak aktorzy z tego filmu np. Marc Lavoine
opis na filmwebie granej przez niego postaci mnie rozwalił. Guillaume Gouix on jak się śmieje wygląda jak by nie miał górnej części zębów.
ja sie absolutnie zgadzam z autorem pierwszego komentarza... jak wy nie widzicie, ze w filmie nie ma ani jednej nawet "przecietnej" kobiety... to cos z wami nie tak. Wg. mnie nawet patrzec sie odechciewa :/
Kwestia gustu na pewno Vanessa Paradis wpadła nie jednemu w oko, bynajmniej nie mnie . Z aktorek wystepujących w tym filmie tylko o Isabelle Adjani moge powiedzieć że jest zarówno słynna jak i ładna (mimo swojego wieku). Reszta z nich jest stara i brzydka.
Brakuje tu Sophie Marceau, które swoja urodą przyćmiła by je wszystkie razem wzięte.
Bo Francuski są niesamowicie psakudne, zaraz za Brytyjkami. Mieszkam w Niemczech przy granicy Fracuskiej. Przy nich Niemki to super modelki.
też nigdy nie rozumiałam fenomenu Vanessy :)
co do Adjani, z całym szacunkiem dla niej jako aktorki ale mogła sobie darować operację ust (czy czymkolwiek było to, co sprawiło że jej usta wygądają gorzej od Paris Hilton)
zgadzam się, że ma to wpływ na odbiór filmu i nikt nie może temu zaprzeczyć. Nawet kobiety - w odbiorze kobiety:] Sama jak widzę w super filmie jakiegoś człowieczka, który totalnie nie pasuje do rol to aż się odechciewa, ni chodzi o to, że musi być PRZYSTOJNY na maksa, ale nie może być "niesmaczny". Nie mówię też o tym czy ktoś jest grubszy, chudszy itp. To nie przeszkadza w odbiorze dopóki jest zachowany jakiś "SMAK."
no ta co się dymała z ta blondynką opiekunką to ujdzie :) najlepsza opiekunka, wygląda jak Heidi Klum, co nie twój typ ?
najładniejsza z tego filmu to fakt, ale to nie zmienia opinii o reszcie obsady, druga sprawa nie mam swojego "typu"
Francuzki to jedne z piękniejszych kobiet. Ale no tak nie mają tapety na ryjcu to brzydkie. Panowie! Tak kobiety wyglądają przez 95% swojego życia; naturalnie bez zbędnych operacji i kiczowatych sztucznych rzęs czy kilkuset warstw pudrów i podkładów.
Jechanie po kobietach epitetem "paszczury" świadczy bardzo źle o autorze tego wątku, jego kulturze, manierach, takcie i szacunku do ludzi. Obrażanie kogoś w internecie jest łatwe, ale po co wyrabiać sobie wizytówkę prostaka?
Do mnie też uroda aktorek nie przemówiła, nawet bardziej irytują mnie ich zachowania, krzykliwość i bezczelność. Nie wiem, jak francuzi wytrzymują ze swoimi kobietami - mnie by po 15 minutach takiej tyrady cholera wzięła. Oglądanie francuzek przypomina podpatrywanie małp w klatce albo czarnych w getcie - wrzaski, pyskówki, dzikie odgłosy, niekontrolowane zachowania, język rynsztokowy i impulsywność ponad granicę. Nie wiem, czy to celowe budowanie takiego "nowoczesnego" wizerunku kobiety, czy też bawi ich taka kreacja komedii.
Jak dla mnie to ostateczny dowód, aby więcej po francuskie kino nie sięgać.
moze ten film nie byl szalem ale co do siegania po franuzkie kino to bym sie wstrzymal
Jest wiele Franuzkich komedii ktore smiesza na całego przynajmniej mnie :D
a kto ci powiedział że po ulicach chodzą same boginie?? Taka jest rzeczywistość... jak dla mnie kobiety w tym filmie były normalne do potęgi!!
Raz - nie "kobietą" tylko kobietom.
Dwa - po ulicach chodzą normalne kobiety, a nie modelki. I faceci tez nie wszyscy wyglądaja niczym Chippendales. Jezeli masz ochotę popatrzeć na ładne ciała, to polecam coś z hollywood. Tam masz wszystko przepuszczone przez fotoszopa.
Trzy - Vanessa Paradis jest we Francji o wiele bardziej znana i lubiana od Karolaka. Diastema jest jej znakiem rozpoznawczym, jak pieprzyk MM. Zresztą, dla Ciebie to paszczur, a jednak przez wiele lat była żoną Johnny'ego Deppa :P
A może paszczurem jest Isabelle Adjani? Albo przepiękna modelka Laetitia Casta, która pozowała do postaci Marianny? :P
Jestem zażenowana poziomem komentarzy ludzi, którzy już chyba mają test szóstoklasisty za sobą, a przynajmniej powinni skoro biegle poruszają się po Internecie. Są gusta, guściki, jeżeli macie dostęp do neta to polecam poczytać Savoir vivre, a dowiecie się, że o gustach się nie dyskutuje. Anyway film przedstawia życie paryskich kobiet, a nie supermodelek, czy innych div, stąd też dobrano właśnie takie postaci, to zresztą typowe dla kina francuskiego, jeżeli ktoś go nie lubi, to przecież nie musi go oglądać. Tutaj świetnie usadowiona Vanessę Paradis, mówi się, że ludzie z diastemą mają szczęście, dużo osiągają w życiu, wbijają się na wyżyny, a jak zauważyliście została przedstawiona tu jako kobieta sukcesu.
Polecam poużywać mózgu nie tylko dla utrzymania równowagi ciała następnym razem ;)
@boski17 Jestem niesamowicie piękną kobietą, a mam szparę między jedynkami, typowy otwór do skarbonki(:
Obejrzałem film i wyraziłem swoją opinie, chyba moge??
"Polecam poużywać mózgu nie tylko dla utrzymania równowagi ciała następnym razem ;)"
jeżeli to tyczyło się mnie to czuje się dotknięty takim komentarzem:(
niki224 nie musza być, ale po tych komentarzach wychodzi ze ta ekipa była jak ty to powiedziałaś "urodziwa"
po prostu napisałem co widziałem