PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1012}
6,8 136 tys. ocen
6,8 10 1 136299
7,0 39 krytyków
Speed: Niebezpieczna prędkość
powrót do forum filmu Speed: Niebezpieczna prędkość

Pamiętacie scenę kiedy przykuto bohaterkę do rurki w metrze. Jakie ona miała wyrażać uczucia - bo jak dla mnie to wyglądało jakby musiała iść do kibelka, ale nie mogła...
Proszę, żeby fani filmu nie mieli mnie za kogoś bez uczuć, ale po prostu odpowiedzieli na pytanie, bo pewnie wiedzą.
Dla Was to wyglądało na przerażenie?

użytkownik usunięty
Ziutaaa

A ja dałam filmowi dobrą ocene i wiem że może jest naciagany ( itd ale to juz wg mnie oklepana gadka) to i tak dobrze spędziłam czas i co najważniejsze sie nie nudziłam- jak dla Ciebie jest taki zły to obejrzyj 2 (to będziesz miała porównanie LoL)

A ty myslisz że w sytuacjii zagrożenia zycia każdy reaguje tak samo ( przerażeniem) jeden zacznie lamentowac,innego zatknie z zaskoczenia, rózni ludzie rózne reakcje...

Jak dla mnie zagrała dobrze ( moze nie wysmienicie) poprostu zdołowała sie kiedy Jack powiedział że nie ma kluczyka do kajdanek, wg mnie zagrała nwet przekonywująco...

A co ty bys chciała od razu żeby ci z przerażenia zaczeła gradło rodzierac czy co?

ocenił(a) film na 10

moim zdaniem dziwne bylo to że kiedy pociąg sie wykoleil to rurka sie oderwala :/ ale film ogolnie super troche naciagany ale przynajmniej moglam popatrzec na tego przystojnego Keanu....mmm

Ziutaaa

Chodziło mi o sam moment przykuwania. Drobi kroczki jak dziecko w kolejce do wychodka. Nie jest dobrą aktorką, a film, typowo amerykański - żaden. Ale Reeves jak zwykle piękny...

ocenił(a) film na 10
Ziutaaa

jak ci sie film nie podoba to nie komentuj...:/ zgodze sie z tobą w jednej rzeczy o tym co powiedzialas o Keanu:D w tym filmie wyszedl bardzo przystojnie:D:D:D

użytkownik usunięty
sabina135

e tam... ty by zaczęła krzyczeć ze strachu? Ja bym też zaczeła się szarpać z belką:D:D
Keanu boski!!
film superancki!!

ocenił(a) film na 8
Ziutaaa

Dałabym 10, gdyby nie było tych scen w metrze. I jakim prawem tam wszystko było w budowie????????????????? U nas, w Polsce, stoją maszyny, a ani żywego ducha!!!

użytkownik usunięty
Kinomaniaczka_

co? o co Ci biega? bo nie rozumiem... sceny w metrze były super!