PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=371209}

Sportowy film

The Comebacks
2007
5,4 2,9 tys. ocen
5,4 10 1 2862
Sportowy film
powrót do forum filmu Sportowy film

Czy takiego czegoś już nie było ?

Darth_Mail

Na pewno było już coś podobnego. Jak oglądałam zwiastun, to zauważyłam, że jest dokładnie taka sama scena jak z filmu "Zabawy z piłką" jak facet na wózku rzuca w ludzi narzędziami. Czyli motywy się powtarzają. Takie już to kino jest...

ocenił(a) film na 5
Meteorka

wydaje mi się że ten film to parodia wszystkich popularniejszych filmów sportowych , wychwyciłem więcej podobnych scen które już gdzies widziałem , ten film powinien się nazywac -sports movie- tylko ze nie robia go ludzie od scary movie więc nazwa jest inna , mam nadzieje że będzie sie z czego pośmiac bo ostatnie parodie wychodza tylko anglikom ( Shaun of the dead i Hot fuzz ), natomiast epic movie i date movie były co tu duzo mówic słabe :)

spider0

ehh patrzac na oceny na imdb raczej (jest na liscie bottom 100 xD)ta parodia tez raczej nie wyszla...
A Hot Fuzz i Shaun of the Deatch rzeczywiscie bardzo fajne - znasz inne filmy tego typu, ktore moglbys polecic?

ocenił(a) film na 5
sobie

tego typu już nie , za to jeśli podobały ci się tamte filmy jak również gra Simona Pegga to szczerze polecam Big Nothing , czarna komedia ale za to jaka , dałem z czystym sercem 8/10 , miałem z niego polewke jak mało kiedy , Pegg jak zwykle spisał się znakomicie , a reszta nie była mu dłużna , wszyscy zagrali świetnie , film ma wiele zaskakujących zwrotów akcji , świetny klimat , genialnie dopasowaną muzyczke ( oglądnisz to bedziesz wiedział o czym mówie ) , są momenty w których kładzie na łopatki , polecam :D , jak oglądniesz podziel się wrażeniami

ocenił(a) film na 5
spider0

Gwoli ścisłosci to Big nothing dałem notke 9/10 , jeszcze raz polecam !

spider0

Wielkie dzieki! Dopiero w ten weekend obejrzalem film, wczesniej czasu braklo (kolokwia...).
W kazdym razie film swietny do obejrzenia ze znajomymi dawno nie widzielismy tak dobrej komedii:) Motywy z topieniem mordrcy w szambie, siekierą rozbijaniem radiowozu rewelacyjne! Co prawda u mnie 8, ale to jak na moje standardy naprawde bardzo dobra ocena;)
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
sobie

dla mnie bomba, akurat tak mi sie trafilo,ze sporą czesc tych sportowych filmow widzialem w ciagu ostatnich 6 miesiecy wiec duzo pamietalem i podejrzewam,ze ubaw wiekszy niz ogladac w ciemno.