6,3 4,4 tys. ocen
6,3 10 1 4380
5,1 7 krytyków
Spuszczone ze smyczy
powrót do forum filmu Spuszczone ze smyczy

Nigdy jeszcze nie widziałem filmu z dialogami w takim wulgarnym języku obszczymurkowowydalniczym. Nie było to ani trochę śmieszne, raczej raz po raz zbierało mi się na wymioty. Jeśli jesteście wychowani w kulturalnym otoczeniu, omijajcie tą żałosną ilustrację upadku cywilizacji i języka ludzkiej komunikacji z daleka.
Aha! I wyrazy szczerego współczucia dla tych, którzy ocenili ten film na ocenę 3 i wyższą. Nie, żebym ich krytykował, czy źle oceniał. To po prostu zwykłe, ludzkie współczucie.

ocenił(a) film na 1
karakrytyka

Zgadzam się z tą opinią, a nie zawsze mowie literackim językiem. Ten film byl wybitnie obrzydliwy jesli chodzi o wypowiedzi i tresci. Cos strasznego

ocenił(a) film na 1
L_A_Woman007

Właśnie!

ocenił(a) film na 7
karakrytyka

Idź napij się dyniowego latte placku, tylko ostrożnie żebyś sraczki nie dostał.

ocenił(a) film na 1
FilmWebManiak

Jeśli podobają ci się takie filmy, to chyba spokojnie można cię zaliczyć do grona szemranej hołoty półcwaniacko pseudowykształconej, pełnej ciemnawych, płynnych zasad i bełkotu prosto spod budki z piwem i zasikanej bramy.

karakrytyka

Film o ludzkim życiu w psim wydaniu, a tu ktoś się spina xd

ocenił(a) film na 1
heavygunner

Psy nie klną

karakrytyka

oglądaj lepiej filmy typu szpilki na giewoncie albo m jak miłość :)

ocenił(a) film na 1
ja_or

Widzę, że odezwał się przedstawiciel gatunku wywodzący się z grupy homo kretynus, podgatunek nierozumnus. Nie ma rozwiniętych połączeń neuronowych odpowiedzialnych za myślenie długoterminowe, co daje nam jakąś nadzieję na możliwość jego wyginięcia.

ocenił(a) film na 7
karakrytyka

A skad wiesz, że nie klną??

ocenił(a) film na 1
leszek_kw

Bo nigdy ja ani moi liczni znajomi nie słyszeli klnących psów. A Ty słyszałeś?

ocenił(a) film na 7
karakrytyka

Zgadzam się, że film był nadmiernie wulgarny. Jednak, jeśli pominąć te przekleństwa i sprośne żarty, coś pozytywnego jednak zostaje. Historia o nieuświadomionej przemocy branej za dobrą monetę, o życiu w bańce własnych przekonań i trudach wyjścia z niej, o przyjaźni, o sprawiedliwości, wytrwałości w dążeniu do celu. A wszystko podane w formie dostępnej także dla niekoniecznie wykształconych i odznaczających się wysoką kulturą osobistą ludzi. Dlatego dałem 7. Był taki przeciętny film "Idiokracja", który okazał się proroczy - jednak ten film jeszcze nie ociera się o to, co ludzie tam oglądali.

ocenił(a) film na 1
Sensej

Byłbym za tym, żeby coś pozytywnego w filmach było przekazywane bez wulgaryzmów, nie tylko nadmiernych, ale w ogóle żadnych.