Teraz tylko czekać na napisy angielskie (które raczej będą szybko), a potem polskie.
Doczekaliśmy się ludzie : )
z tego co widzę, to ludzie piszą, że wcześniej niż w grudniu nie będzie dobrej wersji z napisami. Mnie tam eng wystarczą, z resztą wolę nawet angielskiego bo z polskimi to bardzo różnie jest.
Tyle już czekamy, że jeszcze przeżyje te 2 miesiące na pewną wersje z BR- tam przynajmniej będzie oficjalne tłumaczenie beż żadnych kwiatków
Dokładnie, już lepiej poczekać trochę dłużej na wyjście wersji BR niż oglądać średnio przetłumaczony raw (o ile ktoś przetłumaczy) z chińskim hard subem
Można obejrzeć online na anime-odcinki. Napisy PL są dobre, choć jeszcze nie dopracowane.
Bardzo fajny film. Podobało mi się że nawiązywał do całej serii a nie była to kompletnie nowa historia jak to czasami z filmami po anime bywa. Teraz czuć że historia Steins;Gate jest kompletna. Było warto czekać. Polecam wszystkim.
O jakość tej produkcji raczej się nie obawiałem. Z mojej strony także 10, przez co film staję się jednym z 15 (z 880 na chwilę obecną), którym dałem te ocenę.