PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=477990}
6,9 70 tys. ocen
6,9 10 1 70103
4,9 10 krytyków
Step Up 3D
powrót do forum filmu Step Up 3D

Bo zdaje mi sie że tam nieco photoshopa jest, poza tym gościu zakryty kapturem. A ja nie moge żadnych informacji znaleźć i nie oglądałam filmu... ktoś pewnie wie...?

użytkownik usunięty
Antyoksydantka

Luke i Natalie. :P

ocenił(a) film na 9

czy aby napewno luka ?
ja mam taki zeszyt do anglika w tym roku sobie kupilam kilka dni temu z tancerzami na okladce jakas dziewczyna i wogole takie zeszyty z tej seri robią od dawna i wlasnie na pierwszej stronie jest tak jakby ten z plakatu step up 3d tylko kaptur ma w innej poziebo chlowe troche przechyloną ale bluzka,spodnie,to cos na szyi to jak luka wiec nie wiem czy mam zeszyt z rickiem malambri czy ten plakat to jakis fotomontarz zdjecia tancerza dodali fote pana luki

użytkownik usunięty
domis3

Na glownym plakacie,ten gostek co jest w kapturze. poznaje po twarzy,ze to Luke. I Natalie.

ocenił(a) film na 9

jupi czyli na zeszycie mam Luke ;) idento ubranie wlasnie myslalam to musi byc to :) no i plakat extra szkoda ze nie ma takieg ow pokoju

domis3

Dziękuję, zauważyłam w nim pewne podobieństwo do Lesława Żurka, ale tylko na plakacie (chyba robota fotoszopa). xD

użytkownik usunięty
domis3

gdzie kupilas zeszyt ? ;< tez chce taki!

ocenił(a) film na 9

wszedzie takie są ; dd firma DAN-MARK ; )zeszytów :) ale osobiscie chcialabym taki co jest wiecej fotek ale nie wiadomo czy sąą

użytkownik usunięty
domis3

aha.dzieki za odp. :)

teczki też są, widziałam w Tesco xD ale pewnie o tym wiecie ;D

Antyoksydantka

Nie chcę żeby było wam smutno, ale to nie jest Luke. To zdjęcie jest bardzo popularne. Możecie je sobie kupić tutaj: http://pl.fotolia.com/id/4610681. Twarz podmieniona, ale reszta nie jest Luka. Swoją drogą to dziwne, że twórcy filmu robionego z tym rozmachem nie wykorzystali zdjęć z sesji aktorów do stworzenia plakatu.

kostrzewa

Brrr, kropka weszła do linku. Nie mogę edytować, więc jeszcze raz: http://pl.fotolia.com/id/4610681

kostrzewa

A mi się nadal wydaje,ze to Luke. ;) . ...

kostrzewa

Ale fake! perfidnie :D wszystko tak samo tylko głowa wstawiona...tez mi cos nie pasowało, w koncu duzo jest np. zeszytow z tancerzami, niekoniecznie z tymi ze Step Up...gdzies widzialam taką "podróbke" i postaci na okladkach są bardzo podobne do tych z plakatu...;p

ocenił(a) film na 9
Antyoksydantka

no podrobka nawet w takim sklepie z ciuchami jest taka fota tego tancerza i wlasnie glowe ma inną

domis3

Ok, niech używają fotoshopa do czyszczenia twarzy itp. ale żeby wciskać łeb aktora pod kaptur jakiegoś nieznanego tanczerzyka? :P no nie, śmiechu warte hyh ;p