Bo zdaje mi sie że tam nieco photoshopa jest, poza tym gościu zakryty kapturem. A ja nie moge żadnych informacji znaleźć i nie oglądałam filmu... ktoś pewnie wie...?
czy aby napewno luka ?
ja mam taki zeszyt do anglika w tym roku sobie kupilam kilka dni temu z tancerzami na okladce jakas dziewczyna i wogole takie zeszyty z tej seri robią od dawna i wlasnie na pierwszej stronie jest tak jakby ten z plakatu step up 3d tylko kaptur ma w innej poziebo chlowe troche przechyloną ale bluzka,spodnie,to cos na szyi to jak luka wiec nie wiem czy mam zeszyt z rickiem malambri czy ten plakat to jakis fotomontarz zdjecia tancerza dodali fote pana luki
Na glownym plakacie,ten gostek co jest w kapturze. poznaje po twarzy,ze to Luke. I Natalie.
jupi czyli na zeszycie mam Luke ;) idento ubranie wlasnie myslalam to musi byc to :) no i plakat extra szkoda ze nie ma takieg ow pokoju
Dziękuję, zauważyłam w nim pewne podobieństwo do Lesława Żurka, ale tylko na plakacie (chyba robota fotoszopa). xD
wszedzie takie są ; dd firma DAN-MARK ; )zeszytów :) ale osobiscie chcialabym taki co jest wiecej fotek ale nie wiadomo czy sąą
Nie chcę żeby było wam smutno, ale to nie jest Luke. To zdjęcie jest bardzo popularne. Możecie je sobie kupić tutaj: http://pl.fotolia.com/id/4610681. Twarz podmieniona, ale reszta nie jest Luka. Swoją drogą to dziwne, że twórcy filmu robionego z tym rozmachem nie wykorzystali zdjęć z sesji aktorów do stworzenia plakatu.
Ale fake! perfidnie :D wszystko tak samo tylko głowa wstawiona...tez mi cos nie pasowało, w koncu duzo jest np. zeszytow z tancerzami, niekoniecznie z tymi ze Step Up...gdzies widzialam taką "podróbke" i postaci na okladkach są bardzo podobne do tych z plakatu...;p
no podrobka nawet w takim sklepie z ciuchami jest taka fota tego tancerza i wlasnie glowe ma inną