PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=318672}
7,0 226 tys. ocen
7,0 10 1 226242
5,0 24 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

ja podaje aktora, a wy film w jakim wystapil... potem piszecie aktora wystepujacego w tym filmie...

zaczynam... STEP UP- CHANNING TATUM

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Kristin Davis-Wesołych świąt
a za co Mnie lubisz??::):):)

laczek_2

Wesolych swiat-Danny Devito:)

za wszystko;) za caloksztalt:) szkoda tylko, ze pewnie nie chcialbys ze mna gadac, jakbys zobaczyl moje fotki <placz>:(

ocenił(a) film na 8
Daggulka_Preity

Danny Devito------->Dobranoc, kochanie
Nio co ty Draqqulka,napewno nie jest tak źle;D

mejaczek

Dobranoc, kochanie------------------>Penélope Cruz

Frantic_Girl

Penelope Cruz-Bandidas

no zle nie jest, ale nie jest tez cudownie... do wakacji musze cos ze soba zrobic... cieple dni, slodkie lenistwo i swieta swoje zrobily:))

Daggulka_Preity

Bandidas---------------------------->Salma Hayek

Frantic_Girl

Salma Hayek- Desperado:)

z pieknym, przystojnym, cudownym... ech, swieta minely, znowu piec dni wolnego:))

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

Desperado-Quentin Tarantino
Co tam słychac??:P:P

laczek_2

Quentin Tarantino ---------------CSI:Las Vegas( jeden odcinek, ale tylko stamtad jaego kojarze)

laczek, wsio w poradku:P jak tam swieta?

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

CSI:Las Vegas-Eric Szmanda
a dobrze wczoraj bylem na imprezie i sie swietnie bawilem:D:D

laczek_2

Eric-100 dziewczyn i ja

nie sadzicie, ze eric jest bardzo podobny do Jonathana Togo?

czesc, a ja spedzilam czas z rodzinka, spiewajac piosenki na karaoke i tanczac:)

Daggulka_Preity

100 dziewczyn i ja--------------->Katherine Heigl

Nom nawet podobni ;)

ocenił(a) film na 10
Frantic_Girl

Katherine Heigl-27 Sukienek ........................................

laczek_2

27 Sukienek ------------------------Malin Akerman

czemu sie Laczek nie odzywa? odezwij sie chlopaku:) dawno z toba nie gadalam:) nudno sie zrobiloooo;))

Daggulka_Preity

Malin Akerman------------------------->Dziewczyna moich koszmarów

ocenił(a) film na 10
Frantic_Girl

DZEWCZYNA MOICH KOSZMAROW => BEN STILER :)

p.s. nie pisalam jakos, ale mam nadzieje znowu popisze troche z Wami :P a wiec WITAM...

ocenił(a) film na 10
Kamiska000

hehe... to ja sprostowanie dam, bo Daggulka jest moja kuzyneczka, wiec wiecie... hehe... ona serio jest abstynentka (co mnie baaardzo dziwi), ale nie stuprocentowa.. niedawno winko pilysmy, hehe... dzieci to ona miec na razie nie bedzie (bo jest mlodsza ode mnie o 3 lata, wiec nie ma takiej opcji)... tanczyc umie swietnie (ale nie tak swietnie jak ja- skromnosc, nasza wspolna cecha).. a fotka? nie jest tak zle, daga, nie przesadzaj... hehe :PP czekaj, a czy my mamy wspolna fotke na mojej fotce.pl? wiem ze mamy na naszej-klasie... hmmm....

ocenił(a) film na 10
Kamiska000

P.S. Daga, nie zabijaj mnie za zdradzanie twoich cech.. ale wiesz.. szczerosc najwazniejsza :P

Kamiska000

Ben Stiler- Noc w muzeum

Kamiska, nie przesadasz? moze jeszcze zdradz moj adres, co;> A abstynetka jestem stupcoentowa, bo wina z toba nie pilam... to bylo tylko na potrzeby zdjecia... a fotka wcale nie jest taka zla, jak zrobie jakas porzadna, to ci Łaczek moge przeslac;) ale ty przeslesz mi swoja, okey;>

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

NOC W MUZEUM ------> Robin Williams

dobra, dobra.. kiedys pilas i nie mow mi ze nie;] szampan i wino to tez alkohol;] heh... a adres jak chcesz tez moge zdradzic, bo w koncu Laczek mial przyjechac po ciebie na impreze, hehe :PP a twoje fotki daga sa swietne;p wiec nie musisz robic zadnej "porzadnej" bo juz takie masz, Dadziu :)

Kamiska000

Robin Williams- Cialo za milion

Łaczek, nie sluchaj jej i odezwij sie:) dawno nie pisales:) masz zepsuty komputer czy sie obraziles ?? :) pisz pisz bo tu dla mnie nudo bez ciebie:_

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

CIALO ZA MILION ------> Alison Lohman

dobra, dobra daga... tak teraz sie zdziwilam bo dopiero sie zczailam.. co robisz na forum STEP UP jak nie ogladalas tego filmu.. hehe... ok, what ever :P jakos nikt nie wchodzi tutaj :( lipka... mam nadzieje, ze bedzie niedlugo wiecej osob.. pozdroooo

Kamiska000

Alison Lohman- Bialy oleander

no nie wiem, jednak ja uwazam, ze pewnie beda, ale na razie nie dajesz szansy im sie wypowiedziec, odpowiadajac na moje posty szybciej niz ja jestem w stanie ziewnac... co do reszty, dla mnie zalezy, zeby odzywali sie inni ludzie i pisali cos jeszcze oprocz aktora lub filmu... ps. step up jedynke ogladalam. sciagnelam ja i obejrzalam. ps2. jak ktos ma ochote popisac, to na moim blugu ( tzn. na Daggulce) jest ankietka;) mozna ja uzupelnic... sprawdzilam ze stoperem, ze dla mnie to zajelo poltora minuty;) wiec mozecie poswiecic te dwie minutki swego cudownego zycia i uzupelnic ankietke;) co do drugiej sprawy, czy ktos z was ogladal taki film jak Bialy Oleander? kiedy byl na Polsacie, ale zapomnialam i nie obejrzalam go... wiec ogladal ktos? i jakie wrazenia? bo dotychczas spotykalam sie z pozytywnymi opiniami na temat tego filmu:) dziobra, papa;P

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

okej, od razu juz sie rzucac.. bo jak ty piszesz z kims to jest okej, a jak juz ci cos nie przypasi to od razu jakies durne teksty rzucasz... "no nie wiem, jednak ja uwazam, ze pewnie beda, ale na razie nie dajesz szansy im sie wypowiedziec, odpowiadajac na moje posty szybciej niz ja jestem w stanie ziewnac..." okej, skoro tak bardzo jestes zazdrosna o ten swoj "wspanialy" temat zegnam GOOD BYE... zalosne to jest i tyle, dagmara...

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

aha.. jeszcze wspomne, ze jakos na temacie o takim samym tytule, tyle ze w SALAAM NAMASTE sama sobie odpowiadalas na pytania.. nie wiem czy w tym czasie ziewalas, czy nie, ale to bylo durne.. a teraz juz naprawde ostatni post moj tutaj... przykro mi... a jesli ktos ma cos do powiedzenia, zapraszm na moje konto, bo tutaj Daggulka ma ustalone, kto moze ile i w jakim czasie posta napisac.. siema...

Kamiska000

i kto tu sie rzuca... wogole zboczylas z tematu... napisalas, ze myslisz, ze beda inni ludzie, a ja napisalam, ze beda, ale na razie nie dajesz im odpowiadac... :) nie wiem czy trzeba przy kazdej mojej wypowiedzi stawiac znaczki ;PP czy :), zeby ktos nie pomyslal, ze sie na niego rzucam... nie moj tekst o ziewaniu nie byl skierowany do ciebie, ze niby nudza mnie twoje teksty. probowalam znalezc porownanie, a ze wyszlo takie a nie inne to juz nie moja wina ( a moze moja?). a po drugie, wcale nie ustalam z gory, kto moze ile i w jakim czasie napisac posta, kazdy niech pisze ile chce po to jest PUBLICZNE forum filmweb.pl. zaznaczam PUBLICZNE... a jak masz cos do mnie z zwiazku z ta sprawa, ze niby sie rzucam czy cos, to napisz mi na gg, bo obrzucanie blotem na PUBLICZNYM ( jeszcze raz to zaznaczam) forum to przegiecie... pozdros:)

Daggulka_Preity

wot i napisalam... wspanialy post... cholera;/ temat byl naprawde do zabawy, a nie do klocenia sie... kurde;/ teraz wogole nikt nie napisze;/ w zwiazku z powyzszym BARDZO PROSZE ADMINISTRATOROW O USUNIECIE TEMATU... pozdrawiam

Daggulka_Preity

dobra, a wiec piszemy co natepuje:
1.nie usuwajcie tenatu
2.kamila dalej moze pisac tutaj
3. sorry zreszta wszystkich, zwalcie wine na moj zwalony humor:) bye:)

ps. Łaczek, odezwij sie, nudno bez ciebie:))

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

ooo, widze ze mialas zly humor... wybaczam:P hehe.. a z mila checia nadal bede pisala tutaj (o ile nie usuna tego temtu:P ).. pozdroooo

BIALY OLEANDER-------> Michelle Pfeiffer :P (prosciutkie)

Kamiska000

bardzo prosciutkie:)

Michelle Pfeiffer- Nigdy nie bede twoja:))

ps. zastanawialam sie nad pewna wazna sprawa, ktora juz od dawna nie daje mi spac... wiem, ze nie jest to miejsce na takie wynurzenia zyciowe, ale... musze to napisac... jest to sprawa, ktora nie daje mi odpoczynku, lazi za mna wiele dni i nie daje spokoju... a wiec... mam do was bardzo wazne pytanie... pozyczycie mi pietnascie groszy na lizaka?

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

NIGDY NIE BEDE TWOJA- Sarah Alexander :P (widzialam juz ja w paru filmach)

P.S. Daggulka, ja ci dam na lizaka ;]

Kamiska000

Sarah Aleksander- Gwiazdny pył;)

dasz? jaka jestem szczesliwa;) a moze mi kupisz? chce lizaczka o smaku coli i o ksztalcie serduszka;)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

GWIEZDNY PYL -----------> Sienna Miller

taa, jeszcze czego :PP
P.S. ogladam wlasnie swietny film.. CASANOVA z moim wspanialym Heath'em...

Kamiska000

Sienna Miller-Interview

ps. czeeeeeemu>:

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

INTERVIEW---------> Steve Buscemi

P.S. temu, ze dzisiaj wydalam caly szmal na banany, mleko, chelb i prince polo kokosowe :p jak wracalam od ciebie :P

Kamiska000

Steve Buscemi ---------------------- Chyba kocham swoja zone... polindyjski filmik:) swietny zreszta:p

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

CHYBA KOCHAM SWOJA ZONE ------------> oczywiscie CHRIS ROCK !!!

P.S. daga, zajrzyj na moje foty na naszej-klasie.. mam nowe.. czekam na mnoooostwo komentarzy!! :P hehe

Kamiska000

Chris Rock-Ja, Irena i ja

nie napisze komentarzy, bo nie mam konta na naszej-klasie;) pozdr

ocenił(a) film na 8
Daggulka_Preity

Ja, Irena i ja -----------------> Jim Carrey

Arigaato

Jim Carrey-Ace Ventura, Psi detektyw;))

Kamiska, zmienilam numer gg, jak cos to sie odezwe;)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

ACE VENTURA- PSI DETEKTYW ---------------> Courteney Cox

P.S. zauwazylam:PP hehe.. bo juz sie odezwalas...

Kamiska000

Courtney Cox- Przyjaciele, jako cudowna Monica Geller;)

ps. nium;) i na naszej-klasie tez nie mam konta i na fotce skasowalam;) ech, life is brutal;)

ocenił(a) film na 10
Daggulka_Preity

PRZYJACIELE ---------> Matthew Perry :)

P.S. wczoraj ogladalam chyba na jedynce BIALY OLEANDER... swietny film, polecam:)

ocenił(a) film na 10
Kamiska000

Matthew Perry- Kto pierwszy, ten lepszy
Widac ze bezemnie nudno tutaj:P:P:P

ocenił(a) film na 8
laczek_2

Kto pierwszy ten lepszy -Elizabeth Hurley

Justine_3

Elizabeth Hurley- Zakręcony:0 jako cudowna diablica;)

masz racje, bez ciebie bylo tu strasznie nudno;_)

ocenił(a) film na 8
Daggulka_Preity

***************Zakręcony-Brendan Fraser

ocenił(a) film na 10
Justine_3

Brendan Fraser---------------> MIASTO GNIEWU :P

p.s. i ja powracam... ach, w koncu wakacje:) a od jutra zaczynam zmniejszac populacje naszego miasta:) tzn. pierwsze lekcje teorii na prawko:P

Kamiska000

MIASTO GNIEWU------------------> Sandra Bullock

aha, czyli w najblizszym czasie lepiej na miasto nie wychodzic? :))

Daggulka_Preity

Sandra Bullock ------------------- Miss agent