Od pierwszych minut w filmie coś się dzieję.Potem ciekawe ukazanie postaci van damma
,następnie walka w barze.Potem pokazują dokładnie całą jego pracę i również to,że ci od kartelu
realizują ten plan.Podsumowując,w filmie cały czas się coś dzieję.Świetne akcję,które trzymają w
napięciu,dobre walki,fabuła też niezła,ogólnie film fajnie zrobiony i klimatyczny.Naprawdę trzyma
dobry poziom.Wogóle nie zanudza.Więc zastanówcie się co mówicie.Może ktoś się ze mną zgodzi
odnośnie tej opini.No i sory za taki długi wywód.Odpisujcie coś.
Dobre walki? Klimatyczny? Zobacz sobie Kickboxera, Krwawy sport, W6konać wyrok, czy Undstoped 2 i 3. Potem pomyśl jeszcze raz czy ten film jest dobry.
Mi też się podoba ten film. Zresztą, lubię wszystkie produkcje z Van Damme'm, jedne mniej drugie bardziej :) :P
Mnie jakoś ten film specjalnie nie ruszył, choć nie mogę powiedzieć, żeby był słaby. Dałem mu 06/10, co według mnie jest pełni zasłużoną oceną. Ciekawy pomysł, ale wykonie wciąż pozostawia wiele do życzenia. Walka Scott Adkins vs. Jean-Claude Van Damme mnie nie zawiodła, choć mogła na mój gust trwać ociupinkę dłużej. Powiem Ci tak, między Bogiem a prawdą mi osobiście bardziej mi się podobał zupełnie inny film z oba panami - "Krzyżowy ogień" (moja ocena: 08/10). Nie wiem czy widziałeś, a jeśli nie to gorąco polecam. No i rzecz jasna "Niezniszczalni 2". Pozdrawiam.
Widziałem. Też super. Chociaż tu Van Damme robił lepsze akcje i dużo kopał, i był najważniejszy w tym filmie (tam było ich dwóch), lecz oba filmy bardzo lubię.
dziesiec to znaczy arcydzielo. nie zapedziles sie troche? "chlopcy z ferajny" w takim razie jest na dwadziescia. to tak dla przykladu.