PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=421559}

Strażnik granicy

The Shepherd: Border Patrol
2008
6,0 4,5 tys. ocen
6,0 10 1 4508
2,0 2 krytyków
Strażnik granicy
powrót do forum filmu Strażnik granicy

Porażka!!!

ocenił(a) film na 3

Dajcie spokój, film klasy C. Nic specjalnegi i nic godnego polecenia!!3/10

ocenił(a) film na 10
paxy79

he, jak wolisz ballady to po co oglądasz takie filmy??? Van Dame w każdym filmie wymiata - zajebisty aktor

paxy79

niech lepiej na melodramaty się przeżuci burak, Ciekawe skąd się takie matoły biorą i wstawiają komentarze, żeby chociaż jeszcze oglądnął np. tyle filmów co ja to może by mógł sie w krytyka pobawić >ale tylko pobawić :D

ocenił(a) film na 10
totall

popieram małysmoku:D

ocenił(a) film na 3
Pitras_AudiVip

Nie ma o jak dyskusja na poziomie. Burakami to można nazwać pseudointeligentów waszego pokroju. Kto powiedział, że na forum filmowym mogą pojawiać się tylko pozytywne opinie o filmie. Forum to miejsce wyrażania opinii i użytkownik to zrobił, a że wam bezmózgie dzieci nie podoba się, że ma zdanie inne od waszego, to już wasz problem.
Ja sam jestem fanem Van Damme'a od prawie 20 lat i znakomitą większość jego filmografii mam zarówno na kasetach VHS jak i DVD, ale ten film (tak samo jak poprzedni) jest zwyczajnie nędzny. Ten aktor mógłby zagrać jeszcze w jakimś dobrym filmie w stylu Quest'a, ale mu się nie chce i kręci gówna. Film: 3/10.
Tak przy okazji dzieciaki, jeśli nie potraficie prowadzić dyskusji na przyzwoitym poziomie, radzę wyłączyć neostradę i ogarnąć trochę swoje chamstwo.

Mr_Mangas

O inteligent się znalazł :D który to tylko ogląda a nic więcej nie potrafi!!! szkoda, nie mam czasu na takich "dziadków"... Wolę iść na trening..

ocenił(a) film na 8
totall

Ale z ciebie dzieciak normalnie teraz pokazałeś prawdę o sobie to że ktoś jest kulturalny nie znaczy że jest dziadkiem

ocenił(a) film na 10
frycek49

ty to kur*a pokazałeś prawdziwa prawdę o sobie, zawijaj sie stąd tak szybko jak przyszedłeś;p komentuj film a nie czyjeś komentarze do niego fraj***e!

ocenił(a) film na 8
Pitras_AudiVip

O yes wstyd mi nie ziemsko :D

ps. Forum jest nie tylko do komentowania filmów ale i do dyskusji na ich temat, chodź z tym ,,zawijaj się stąd’’ to masz racje po co z wami dyskutować jak wasz poziom intelektualny jest zatrzymany na poziomie dziecka z piaskownicy?

ocenił(a) film na 10
frycek49

bujaj się;p

ocenił(a) film na 3
totall

No cóż malysmok, jeśli ja gdzieś napisałem, że jedynie oglądam filmy i nie trenuję, to ty masz chłopcze poważne omamy wzrokowe. Nie wiem skąd wysnułeś tak bzdurny wniosek, ale cóż, skoro tylko tyle potrafisz z siebie wykrzesać w tym temacie, to żal mi ciebie, bo zapewne jesteś, lub będziesz typem tępego osiłka z bicepsami zamiast poziomu intelektualnego.

Żegnam ozięble!

paxy79

zgadzam sie z przedmówcą,może gdybya Vandamdam niegrał byłoby lepiej,a
nawet doskonale ;)

ocenił(a) film na 8
klonc

Dobra pośmialiśmy się z tych 5ciolatków, teraz jednak proponuje zakończyć tą pełną argumentów dyskusję

ps. no chyba że ktoś się jeszcze nie pośmiał