PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=421559}

Strażnik granicy

The Shepherd: Border Patrol
2008
6,0 4,5 tys. ocen
6,0 10 1 4508
2,0 2 krytyków
Strażnik granicy
powrót do forum filmu Strażnik granicy

Na wstępie zaznaczam że rzadko zaglądam na filmweb.pl.
Dziś jednak coś mnie tknęło zwłaszcza widząc waszą dyskusję która po przeczytaniu "szkodzi na oczy" i wręcz poraża!!!
Z tego co zdążyłem poczytać wynika iż niejaki "malysmok" ( jeśli to faktycznie on, a zapewne ktoś kto ukradł to konto ) dokonuje regularnych wpisów "poniżej pasa"..
Ale nie to jest chyba aż takie porażające lecz komentarze reszty użytkowników, Widząc takie wpisy powinniście wykazać się rozumem i zgłosić to do moderatora, ale żaden z was nie pomyślał o tym...
Wprost przeciwnie obrzucacie się błotem jak dzieciaki 5 letnie na podwórku..
Gratuluje wam.....

ocenił(a) film na 8
malysmok1

Zgadzam się z Tobą. Problem jednak polega na tym, iż szanowny Pan Moderator nie zareagował, mimo iż prosiłem go o to ze trzy razy. Najlepiej więc nie wdawać się w przepychanki i dyskusje, bo to tylko pogarsza sytuację.

ocenił(a) film na 8
malysmok1

Bo może nie każdy chce być takim kapusiem. Ja patrzę na chamskie teksty z takiej strony że przynajmniej jest się z kogo ponabijać .Chyba trochę humorku nie zaszkodzi co nie ?

frycek49

Może kapusiem to trochę za ostre określenie, ale masz racje trochę humoru nikomu z nas nie zaszkodzi, niech się chłopcy obrzucają jak ich to "rajcuje" :).. pozdro

ocenił(a) film na 8
frycek49

Skoro Panowie uważają mieszanie kogoś z błotem i używanie wulgaryzmów za poczucie humoru, to niech tak będzie.

ocenił(a) film na 8
maxymi23

Ale spójrz na to z trochę innej strony . Gościu wchodzi na forum obraża wszystko co się rusza i mu sie w tedy wydaje że jest kimś no to czy tak postawa nie jest śmieszna ? Bo moim zdaniem bardzo

frycek49

Musi się dowartościować.
Ma kompleksy chłopak.Dajcie mu się wyżyć bo się jeszcze wpieni i mokrą gazetę potarga.
Hahhahahaaahah

ocenił(a) film na 8
frycek49

No patrząc z tej strony, to zgadzam się w 100%:-))