Na wstępie zaznaczam że rzadko zaglądam na filmweb.pl.
Dziś jednak coś mnie tknęło zwłaszcza widząc waszą dyskusję która po przeczytaniu "szkodzi na oczy" i wręcz poraża!!!
Z tego co zdążyłem poczytać wynika iż niejaki "malysmok" ( jeśli to faktycznie on, a zapewne ktoś kto ukradł to konto ) dokonuje regularnych wpisów "poniżej pasa"..
Ale nie to jest chyba aż takie porażające lecz komentarze reszty użytkowników, Widząc takie wpisy powinniście wykazać się rozumem i zgłosić to do moderatora, ale żaden z was nie pomyślał o tym...
Wprost przeciwnie obrzucacie się błotem jak dzieciaki 5 letnie na podwórku..
Gratuluje wam.....
Zgadzam się z Tobą. Problem jednak polega na tym, iż szanowny Pan Moderator nie zareagował, mimo iż prosiłem go o to ze trzy razy. Najlepiej więc nie wdawać się w przepychanki i dyskusje, bo to tylko pogarsza sytuację.
Bo może nie każdy chce być takim kapusiem. Ja patrzę na chamskie teksty z takiej strony że przynajmniej jest się z kogo ponabijać .Chyba trochę humorku nie zaszkodzi co nie ?
Może kapusiem to trochę za ostre określenie, ale masz racje trochę humoru nikomu z nas nie zaszkodzi, niech się chłopcy obrzucają jak ich to "rajcuje" :).. pozdro
Skoro Panowie uważają mieszanie kogoś z błotem i używanie wulgaryzmów za poczucie humoru, to niech tak będzie.
Ale spójrz na to z trochę innej strony . Gościu wchodzi na forum obraża wszystko co się rusza i mu sie w tedy wydaje że jest kimś no to czy tak postawa nie jest śmieszna ? Bo moim zdaniem bardzo
Musi się dowartościować.
Ma kompleksy chłopak.Dajcie mu się wyżyć bo się jeszcze wpieni i mokrą gazetę potarga.
Hahhahahaaahah