PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=421559}

Strażnik granicy

The Shepherd: Border Patrol
2008
6,0 4,5 tys. ocen
6,0 10 1 4508
2,0 2 krytyków
Strażnik granicy
powrót do forum filmu Strażnik granicy

Shepherd: to jeden z najlepszych nowych filmów Jean-Claude Van Damme jakie widziałem a widziałem wiele polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! je

FANDAMME_II

az do smierci mi sie bardziej podobalobo van damme zagral tam z wiekszym podejsciem jako aktor a nie karateka :)

pozdrawiam

FANDAMME_II

Mnie również film pozytywnie zaskoczył - bardzo mi się podobał. Oczywiście nie ma to co porównywać do filmów nazwijmy to ogólnie karate, które powstały za czasów młodości Van Damme'a. Ale właśnie patrząc pod kątem tych "nowych" filmów to jak dla mnie bardzo fajny film.

FANDAMME_II

Dla mnie z tych nowszych filmów podobal mi sie jeszcze Replikant i Korpus Weteranów a Strażnik Granicy 8/10 Fajny film troche w niektórych momentach przynudzał i wielki plus za sceny walk

ocenił(a) film na 7
FANDAMME_II

Całkiem przyzwoity film chociaż wydawało mi się że na siłę kreują mroczny klimat. Na ekranie panuje szarość i chroniczny brak muzyki, która pozwalałaby lepiej wczuć się w klimat miejsc w których ma miejsce akcja a kiedy już się pojawia pod koniec zupełnie nie pasuje do akcji. Ale ogólnie całkiem przyjemne kino. Dało się obejrzeć pomimo kilku zupełnie zbędnych scen i kilku dłużyzn. Moja ocena 7/10.