Dwóch facetów i dziewczyna, jest samochód i pustynia... Wampir czasem wpadnie szybko, zacznij
więc się bać dziecino!
TV4, 22:10 - spóźnieni, lecz szczęśliwi zaczynamy! :D
Eh już widziałem coś podobnego, tak samo była grupa wampirów i jacyś łowcy, akcja na pustyni i ugryziona dziewczyna. Tamten mi się nie podobał i ten niezbyt mi przypadł do gustu. Film mi się nie podoba mimo, że lubię wampiry.
Pomyślałem w podobny sposób: czy dałoby się serio wmówić komuś, że jest się łowcą wampirów i zmusić go do pomocy przy unieruchomieniu ofiary? :)
Faktycznie wtedy sytuacja z lekka by się zmieniła. Rąbnął bym wampirowi wieszakiem, poprawił ziemniakiem i zwiewał
Widzieliscie do czego prowadzi nadmierne opalanie sie?! Nie wiem czy dotrwam do konca....
Po chwili namysłu stwierdzam, że to tylko wydaje się głupie. Wszak w dzień wampir może się zakopać w piachu :D
piaskowy wampir!
Haha ten przywódca wampirów wyglądał prześmiesznie owijając się w prześcieradło i wskakując do bagażnika :D i jak tu go nie polubić
Żeby zniszczyć epidemie wystarczy zabić pierwszego zakażonego.
Działa też na Ebole, a co jeśli król wampirów już nie żyje, umarł ze starości :( ?
ale sie tej Miko dostala rola... dogadania nie ma w zasadzie nic, tylko ciagle probuje spierdzielic i ryczy, a na dokladke obrywa po gebie.... Sukces jak uj
Ja mam pytanie... co z nami jest nie tak ze ogladamy takie ścierwo i to grupowo....
Różne rzeczy są z nami nie tak: Jedni zamiast mózgu mają ziemniaka, inni zbierają tu piwniczny arsenał w ściśle tajnych celach, jeszcze inni nie są ludźmi tylko prehistorycznymi raptorami,
Różne rzeczy są z nami nie tak: Jedni zamiast mózgu mają ziemniaka, inni zbierają tu piwniczny arsenał w ściśle tajnych celach, jeszcze inni nie są ludźmi tylko prehistorycznymi raptorami.
Ups dwa razy poszło. To przez tego ziemniaka w głowie
Wystawiam zużyte ziemniaki na słońce i się ładują. To wy tak nie robicie? To niby skąd wy macie prąd?