Trochę poprawa po KOSZMARNEJ jedynce i dwójce, ale dwójka to dno i powinno się pozbyć wszystkich kopii tej szmiry. Tutaj przynajmniej od czasu do czasu da się uśmiechnąć, choć nadal większość to żenada, a nie humor. Kosmita, który uderza w słup w polu kukurydzy jest naprawdę śmieszny, ale już sekwencja z martwą koleżanką jest cholernie debila ;). Jak dotąd to jedyny "Straszny Film", który obejrzałem więcej niże jeden raz i nawet się uśmiechnąłem. Ale i tak jak dla mnie ta seria to porażka nie z tej ziemi..
BZDURY PLECIESZ CZŁOWIEKU,MASZ TY POCZUCIE HUMORU? JAKA PORAŻKA? TA SERIA TAKA MA BYĆ,I NA TYM POLEGA JEJ WYJĄTKOWOŚĆ, DLATEGO TO JEST STRASZNY FILM. KAPUJESZ!!!??
Ty to nazywasz humorem? To jakaś żenada, a nie humor. Jak już mówiłem lubię zwariowany humor, ale tutaj takiego nie ma. Kpiny i tyle. Wyjątkowa, dla kogo? Bo chyba tylko szczyle gimnazjalne to oglądają.
Z resztą nie będę gadał z gościem, który tak znakomity film jak Terminator ocenia na 1/10, a same gówna jak Straszny Film powyżej 5.
Tak, jak coś się zaczyna to i się kończy. Za sobą mam ten koszmar, seria odfajkowana i więcej do niej nie wrócę.
Musi Ci sie bardzo nudzić w życiu , że oglądasz maratony filmów których nie lubisz .... masochista jakiś czy co
K**wa, był cykl to obejrzałem i kij z tym. Że nie spodobało mi się, już moja sprawa.