PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

Poprawa

ocenił(a) film na 3

Trochę poprawa po KOSZMARNEJ jedynce i dwójce, ale dwójka to dno i powinno się pozbyć wszystkich kopii tej szmiry. Tutaj przynajmniej od czasu do czasu da się uśmiechnąć, choć nadal większość to żenada, a nie humor. Kosmita, który uderza w słup w polu kukurydzy jest naprawdę śmieszny, ale już sekwencja z martwą koleżanką jest cholernie debila ;). Jak dotąd to jedyny "Straszny Film", który obejrzałem więcej niże jeden raz i nawet się uśmiechnąłem. Ale i tak jak dla mnie ta seria to porażka nie z tej ziemi..

ocenił(a) film na 5
Goro_Gondo

BZDURY PLECIESZ CZŁOWIEKU,MASZ TY POCZUCIE HUMORU? JAKA PORAŻKA? TA SERIA TAKA MA BYĆ,I NA TYM POLEGA JEJ WYJĄTKOWOŚĆ, DLATEGO TO JEST STRASZNY FILM. KAPUJESZ!!!??

ocenił(a) film na 3
Matiasparviere70

Ty to nazywasz humorem? To jakaś żenada, a nie humor. Jak już mówiłem lubię zwariowany humor, ale tutaj takiego nie ma. Kpiny i tyle. Wyjątkowa, dla kogo? Bo chyba tylko szczyle gimnazjalne to oglądają.

ocenił(a) film na 3
Matiasparviere70

Z resztą nie będę gadał z gościem, który tak znakomity film jak Terminator ocenia na 1/10, a same gówna jak Straszny Film powyżej 5.

ocenił(a) film na 5
Goro_Gondo

bo ja sie znam

ocenił(a) film na 3
Matiasparviere70

Na syfie?;). Każdy mądrzejszy ci powie, że to jedna wielka szmira.

użytkownik usunięty
Goro_Gondo

Taki okropny syf i szmira a mimo to obejrzałeś wszystkie części

ocenił(a) film na 3

A słyszałeś kiedyś o maratonie? Był jakis cykl w TV, to obejrzałem.

użytkownik usunięty
Goro_Gondo

Pomimo tego że to taki syf i szmira.

ocenił(a) film na 3

Tak, jak coś się zaczyna to i się kończy. Za sobą mam ten koszmar, seria odfajkowana i więcej do niej nie wrócę.

użytkownik usunięty
Goro_Gondo

Musi Ci sie bardzo nudzić w życiu , że oglądasz maratony filmów których nie lubisz .... masochista jakiś czy co

ocenił(a) film na 3

K**wa, był cykl to obejrzałem i kij z tym. Że nie spodobało mi się, już moja sprawa.

użytkownik usunięty
Goro_Gondo

No ale oglądać cały cykl filmów które nie podobają się od początku .... toż to nie normalne jest