PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95892}

Straszny film 3

Scary Movie 3
2003
6,2 106 tys. ocen
6,2 10 1 106035
4,2 25 krytyków
Straszny film 3
powrót do forum filmu Straszny film 3

1 i 2 są dla niewyrzytych nastolatków
3, 4 i 5 (od kwietnia) są dla ludzi lubiących sie pośmiać

McLlovin

Co do 1 i 2 to się zgodzę. Trójka była moim zdaniem najlepsza z tych trzech części. Czwórka też była w miarę ok. Piątki nie widziałam (i z tego co widziałam w trailerach to raczej nie zobaczę...)

Rukiija

A tak przy okazji - kogomasz na fotce? Czy nie jest to gość z LORDI?

Rukiija

Mr. Lordi, lider i wokalista fińskiego zespól Lordi
fajnie że go kojarzysz

McLlovin

Hehe pamiętam jak im kibicowałam na Eurowizji :-D Swojego czasu ich słuchałam :-) Piękne czasy :-D

Rukiija

jeden z niewileu prawowitych zwycięzców eurowizji
Hard Rock Hallelujah = pogrom konkurencji
ostatnio wyszła ich nowa fantastyczna płyta z genialnym brzmieniem, polecam

McLlovin

Dzięki, odeszłam raczej w stronę metalu gotyckiego, ale postaram się przesłuchać. A Hard Rock Hallelujah to był naprawde super utwór

Rukiija

metal gotycki, ja bym raczej ich zakwalifikował do hard rocka, chociaż po zastanowieniu to grają rózne rodzaje

McLlovin

Widzisz, ja poszłam teraz raczej w stronę Within Temptation i Epici czy Xandrii . A Lordi to 100% Hard Rock - z tym się zgodzę

Rukiija

zawsze miło spotkać chociażby byłego fana,
polecam To Beast or Not to Beast

McLlovin

Fanki:-D Dzięki, postaram się posłuchać całości - w pierwszym wrażeniu jest naprawde super. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru

Rukiija

teraz to już bardziej miłych snów, ale dzięki i wzajemnie

ocenił(a) film na 7
McLlovin

wedłuk mnie 3i4 są najśmieszniejszymi komediami wszech czasów.

kapitanstach

Straszny Film 3 i kilka innych głównie z Nielsenem to najlepsze komedie, 4 jest dobra

ocenił(a) film na 7
McLlovin

Prawdy są trzy:
1) Nie używasz słownika NIEWYRZYTY nastolatku
2) Słuchasz dennej muzyki
3) Nie masz racji w odniesieniu do SF

PS. Umówiliście się już?

prostareposta

1) punkt dla ciebie z polskiego nigdy dobry nie byłem, a używać słownika żeby coś napisać do społeczności filmwebu jest daremne
2) mam słuchać rapu lub popu jak większość bezmózgiego społeczeństwa, które robi to tylko dlatego, bo koledzy też słuchają i oni też chcą być super, ja znalazłem własną muzykę i jestem z tego dumny
3) rozwiń myśl to pogadamy
4) nie jestem żałosną ofermą żeby szukać miłości w internecie

McLlovin

Sam jesteś bezmózgiem cioto.

Facepalm_1

ojej!!! obraziłem, niestety taka prawda, tylko część tak naprawdę interesuje sie tą muzyką, reszta jej słucha żeby się przypodobać innym

McLlovin

Akurat mnie jest bardzo trudno obrazić. I jakoś mało znam osób, którzy słuchają muzyki takiej, aby się 'przypodobać' innym. Każdy słucha tego co mu się podoba i powinno uszanować się jego wybór.

Facepalm_1

to czego się czepiasz

Facepalm_1

rapu zwykle młodzież słucha dlatego, bo każdy słucha; nie oszukujmy się. Starszy człowiek już rap olewa i idzie w swoją stronę - metal, rock, klasyczna, jazz etc. Ja poszedłem w metal ale z tych lżejszych (WT, Nightwish itp)

kampinosek1990

W moim otoczeniu głównie słuchają popu, rocka i techno, a ja słucham rapu, ale także innych gatunków. A co do wieku to się nie zgodzę, ponieważ znam starszego mężczyznę, który słucha rapu. Jeżeli się słucha muzykę, którą się kocha, to słucha się jej przez długi czas.

ocenił(a) film na 8
McLlovin

Popieram. W pierwszych dwóch częściach jest zdecydowanie za dużo seksu. I tak je lubię, ale wolę 3 i 4. A najnowsza część jest taka sobie.

ocenił(a) film na 9
lostek815

zgadzam się z tobą

ocenił(a) film na 9
McLlovin

5 to absurd. Wogóle nie śmieszne. 3 zdecydowanie najśmieszniejsza ze wszystkich części jest :)
1 i 2 to troche inne klimaty ale nie jest takie złe, tak samo 4.