1 i 2 są dla niewyrzytych nastolatków
3, 4 i 5 (od kwietnia) są dla ludzi lubiących sie pośmiać
Co do 1 i 2 to się zgodzę. Trójka była moim zdaniem najlepsza z tych trzech części. Czwórka też była w miarę ok. Piątki nie widziałam (i z tego co widziałam w trailerach to raczej nie zobaczę...)
jeden z niewileu prawowitych zwycięzców eurowizji
Hard Rock Hallelujah = pogrom konkurencji
ostatnio wyszła ich nowa fantastyczna płyta z genialnym brzmieniem, polecam
Dzięki, odeszłam raczej w stronę metalu gotyckiego, ale postaram się przesłuchać. A Hard Rock Hallelujah to był naprawde super utwór
metal gotycki, ja bym raczej ich zakwalifikował do hard rocka, chociaż po zastanowieniu to grają rózne rodzaje
Widzisz, ja poszłam teraz raczej w stronę Within Temptation i Epici czy Xandrii . A Lordi to 100% Hard Rock - z tym się zgodzę
Fanki:-D Dzięki, postaram się posłuchać całości - w pierwszym wrażeniu jest naprawde super. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
Prawdy są trzy:
1) Nie używasz słownika NIEWYRZYTY nastolatku
2) Słuchasz dennej muzyki
3) Nie masz racji w odniesieniu do SF
PS. Umówiliście się już?
1) punkt dla ciebie z polskiego nigdy dobry nie byłem, a używać słownika żeby coś napisać do społeczności filmwebu jest daremne
2) mam słuchać rapu lub popu jak większość bezmózgiego społeczeństwa, które robi to tylko dlatego, bo koledzy też słuchają i oni też chcą być super, ja znalazłem własną muzykę i jestem z tego dumny
3) rozwiń myśl to pogadamy
4) nie jestem żałosną ofermą żeby szukać miłości w internecie
ojej!!! obraziłem, niestety taka prawda, tylko część tak naprawdę interesuje sie tą muzyką, reszta jej słucha żeby się przypodobać innym
Akurat mnie jest bardzo trudno obrazić. I jakoś mało znam osób, którzy słuchają muzyki takiej, aby się 'przypodobać' innym. Każdy słucha tego co mu się podoba i powinno uszanować się jego wybór.
rapu zwykle młodzież słucha dlatego, bo każdy słucha; nie oszukujmy się. Starszy człowiek już rap olewa i idzie w swoją stronę - metal, rock, klasyczna, jazz etc. Ja poszedłem w metal ale z tych lżejszych (WT, Nightwish itp)
W moim otoczeniu głównie słuchają popu, rocka i techno, a ja słucham rapu, ale także innych gatunków. A co do wieku to się nie zgodzę, ponieważ znam starszego mężczyznę, który słucha rapu. Jeżeli się słucha muzykę, którą się kocha, to słucha się jej przez długi czas.
Popieram. W pierwszych dwóch częściach jest zdecydowanie za dużo seksu. I tak je lubię, ale wolę 3 i 4. A najnowsza część jest taka sobie.