normalnie, to jest smaczne. A co mam jesc to, co mi nie smakuje? Mi tusza nie grozi, jak ty jestes spasly, to jedz salate i nie wkurzaj innych.
nie, po prostu jestes biedakiem, ktorego na to nie stac, to musi tu hejtowac na mc. Dam glowe, ze jadasz shit najtanszy z lidla i to cie boli tepy biedaku, nie odpisuj
nazwales mnie wiesniakiem, a sam mieszkasz w jakichs "czerniewicach" cepie, pewnie do tego masz pryszcze, jestes biedny, chodzisz w starych szarych szmatach z bazaru - chociaz zeby nie bylo, jestem empatyczny dla wiesniakow, czasem biore was na stopa swoja BMką - bardzo zazdrosny?
jakie zabkowice slaskie? Rotterdam wyskakuje, ty chyba czytac w dodatku nie potrafisz. Czyli jestes wiesniakiem, a wyzywasz innych od wiesniakow, dotego wyjatkowo zakomplexionym i biednym pewnie. I z zerowa wiedza o motoryzacji, a jedynie checia zawisci - BMW, to marka premium - te auta juz od lat byly w calosci ocynkowane, wiec nawet bardzo stare BMW nie rdzewieja - po prostu dobre samochody, o wysokiej mocy. Dobrego BMW tanio nie dostaniesz, ciebie pewnie nie stac nawet na prawko, wiec o czym my tu mowimy, w kazdym razie moje stare nie jest i nigdy takiego miec nie bedziesz, bo klasa premium nie dla ciuli z wiochy, a ty z wiochy pochodzisz, jestes wiesniakiem - koszmar, jak to jest byc biednym wiesniakiem, ktory mc donalds na oczy nie widzial?
chory psychicznie biedny zakomplexiony debilu, co ty mozesz wiedziec o autach? Nawet takiego gowno jak daewoo tico nie rozpierdala sie co tydzien, wgl ty idz sie lecz. Ty BMW widziales na miescie, jak cie ochlapala na ulicy. Poza tym co ty mi probujesz wkrecic? Jakie piekary chory psychicznie pajacu? Mieszkam w Rotterdamie i tam tak pisze, z jakiej racji piekary? Ja nawet na slasku nigdy nie bylem. Ale ty mieszkasz na wsi, jestes wiesniakiem i jak wiesniak sie zachowujesz, w dodatku wypowiadasz sie w tematach, o ktorych pojecia nie masz - jestes chorym psychicznie biednym, brzydkim i pewnie oblesnym wiesniakiem ze wsi, a probujesz wmowic to innym? Na moj samochod nigdy pewnie nie bedzie cie stac, nie odpisze ci juz, bo ta rozmowa prowadzi do nikad, a ja nie mam czasu, aby gadac z prostymi pajacami, ktorzy probuje zrzucic wlasne komplexy na innych. Poza tym skoncz jakas szkole, bo jestes taki tepy, a twoje wkrety sa takie naciagane, ze wychodzisz tylko na chorego umyslowo - mozesz miec schizofrenie, zainteresuj sie tematem, bo bedzie za pozno... bez odbioru klaunie
a gdzie ty pajacu widzisz jakies zabkowice slaskie? Ty jestes chory psychicznie skoro widzisz informacje, ktore nie istniej, po pierwsze, a po 2gie jakie ty mozesz miec pojecie o zagranicy, czy moim zyciu dziecko? I przestan z tymi wiesniakami, bo to przeciez ty pochodzisz ze wsi i tak cie to boli, to musisz wyzywac innych. Ja bym w polsce zginal z glodu? Mowi mi to czlowiek, ktorego nie stac na burger w mc donalds, podczas gdy ja posiadam auto marki premium. Dobra dziecko z podstawowki bez przyjaciol, odpowiem krotko: http://www.youtube.com/watch?v=ZA8sdjkxI7o - to filmik o takich dzieciach internetu, jak ty. Na co ty liczysz? Ze ja bede tu siedzial caly dzien i z toba pisal? Nie zawracaj mi dziecko glowy, ja mam prawdziwe zycie, natomiast twoj caly swiat konczy sie na udawaniu i prowokacji w necie. Tyle, nara
haha ale żałosne - najpierw mi ubliżasz że nie jem tego szajsu z mc a potem mi wmawiasz że z jakiejś wsi jestem jak codziennie mi co innego pokazuje ten net. Ciężko ci to zrozumieć to sory ale jak widac przekracza to twoją percepcję.
powiem tylko jedno - AUTO MARKI PREMIUM rozbawia do łez - tylko chłopek z ciężkiej wsi tak by powiedział. Ale żałosne. hahaha co za kołek. Auto marki premium - to jest taka marka hahahah na której wsi się lansujesz swoim -premiumem, hahahaha
ty o wsi pewnie wiesz wszystko. I poza tym ciagle wylewasz zale o tej wsi - juz kazdy na tej stronie sie domyslil skad pochodzisz. Nie pisz nachalne dziecko, bo meczysz
Ty zacząłeś ten temat o wsi i jak umiesz czytać to wróć 5 zdań do tyłu i zobacz kto zaczął gadać o wsi BARANIE....
nie chce mi sie w kolko gadac o tym samym, to niech ten link bedzie moja odpowiedzia: http://www.youtube.com/watch?v=ZA8sdjkxI7o
nie mam czasu na dizecinadę z linkami, i to pewnie jakimiś głupimi, ty zacząłeś ublizać, ty zacząłeś wysywać, ty zacząłeś wątek o wsi, - dlaczego zachowujesz sie jak zwykły troll? jak zwykły szczeniak z podstawówki? Nie potrafisz racjonalnie dyskutować?
pierwszy plasales cos do mnie o wsi, zachowujac sie jak totalny wiesniak w dodatku, przewin sobie - ty jestes powaznie takim debilem, czy tylko udajesz? A sam zachowujesz sie jak typowy przyglup ze wsi, do tego na wsi mieszkasz i nie bajeruj z ip, bo to kolejny wkret - zmiana ip po tym jak ci wytknelem rodzinna miejscowosc. Tak cie to zabolalo, ze od tego momentu w kazdej wypowiedzi napisales po kilkanascie razy o wsi, wyzywajac mnie od wiesniakow, nie majac ku temu podstaw. Takie z ciebie glupie dziecko, a teraz nie wiem kogo ty chcesz oszukac i czy robisz to pod publike, ale kazdy tu widzi twoj zal. A w tym linku jest przedstawiona postac idealnie twojego pokroju, czyli internetowy hejter - dzieciak, ktory wylewa swoje zale w necie, bo w realu jest nikim - zachowujesz sie identycznie, jak parodia w tym linku. Po co do mnie piszesz ciagle dziecko? Jakbys mial przyjaciol, to nie musialbys zaczepiac nachalnie ludzi w necie, wyjdz z domu dziwny komputerowcu
człowieku ty nienawidzisz własnego życia własnego zdrowia i si trujesz tym gównem. Ok nienawidzisz siebie za tą swoją nędzną egzystencję, spoko ale dlaczego za to nienawidzisz innych? Wpieprzasz ten syf który niszczy ci wątrobę i się cieszysz? Ja nie jestem głupi nie jem gówna zrobionego ze zdechłych zwierząt - karma dla psów w hamburgerach z mc. Powodzenia. Twoim tokiem rozumowania - ludzie nie ćpają heroiny bo nie chcą się truć czy dlatego że nie mają na to kasy> ? Odpowiedz sobie na własną głupotę i skończ te kłamstwa...
"jak mozecie żreć ten szajs?"
Ja stosuję miarowe ruchy dolnej szczęki, skoordynowane z precyzyjnym operowaniem prawą ręką.